Перша ліга: результати матчів 11 туру + ВІДЕО

З 15 по 21 лютого у чемпіонаті України серед команд Першої ліги відбулись матчі 11 туру. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.

Група «Захід»

Розпочинався 11 тур 15 лютого у Львові матчем між «Енергією-2-Альтернативою» та «Епіцентром К10». Для «енергетиків» це був над важливий поєдинок, адже перемога над «К10» залишала підопічним Назара Станкевича шанси на прохід до другого етапу Першої ліги. Хоча львів’янам треба було ще сподіватись на те, що втратить очки «Віза-Вторма», але у той же час їм треба було сподіватись на свої сили. А тут ще і «будівельники» дуже швидко відкрили рахунок, що аж ніяк не входило у плани господарів майданчику. Тим не менш, «енергетики» швидко зібрались та відповіли трьома своїми голами. Здавалось, що після того, як «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» зробила рахунок 3:1 на свою користь, можна було чекати, що львів’яни і надалі будуть контролювати гру, а їх перевага зростатиме. Однак, гравці «Епіцентру К10» показали зуби, і на 14-й хвилині Щербина скоротив рахунок до мінімуму. Таким чином, інтрига в цьому протистоянні відродилась, і питання про переможця було відкритим. Однак, вже по ходу другого тайму «енергетикам» вдалося забити два голи, змусивши своїх візаві знову відіграватись. Та представники Івано-Франківська не впали духом і швидко відіграли один м’яч. Проте, гості забули, що у складі «Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи» на паркеті Палацу спорту «Галичина» грали досвідчені люди з основного складу «Енергії». Зокрема, це стосується Андрія Федюка, який на 33-й хвилині зробив рахунок 6:3, реалізувавши дабл-пенальті. Як згодом виявилося, цей гол капітана «енергетиків» став переможним, тому що представникам «К10» вдалося хіба що трохи скоротити своє відставання.

«Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» (Львів) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – 6:4 
Голи:
Федюк (5, 22, 33 – з 10-метрового), Ременець (8), Кузь (11, 28) – Томин (2), Щербина (14), Рябоконь (29), Прокоп (40 – з 6-метрового)  
Попередження: Ковальчук (18)

«Віза-Вторма», знаючи результат поєдинку за участю «Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи», мала перемагати лідера групи «Захід» - «Ураган-2 КФВ». Але чомусь підопічним Івана Скіцка, яким перемога була потрібна більше, ніж «драконам», не могла втілити своє бажання не поступитись другою сходинкою у голи. Можливо, на «мануфактурників» тиснула відповідальність за результат. Але варто зазначити, що і у номінальних гостей були певні проблеми, оскільки вони, будучи фаворитами поєдинку, не могли по ходу гри схилити шальки терезів на свою користь. В результаті все з’ясування стосунків перейшло на другий тайм. А там «Віза-Вторма» нарешті зрозуміла, що їм треба перемагати. Найкраще за всіх це, вочевидь, зрозумів Сем’янчук, який відзначився дублем у ворота «Урагану-2 КФВ». Ці голи дозволили номінальним господарям паркету почувати себе більш впевнено. І тільки тоді молоді «дракони» теж зрозуміли, що зовсім не проти виграти це івано-франківське дербі. Однак, справи у завершальній стадії атак в «ураганівців» були кепськими. До того ж, наприкінці матчу, коли вони пішли вп’ятьох, Євгенові Борсуку вдалося влучити у порожні ворота «драконів». І це вже – 3:0. Однак, останнє слово все-таки залишили за собою підопічні Юрія Костишина, а конкретніше – за Петром Сенюком, який став автором «голу престижу».

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ) – 3:1 
Голи:
Сем'янчук (25, 29), Борсук (38) - Сенюк (40).
Попередження: Москалик (27) - Гірка (26).

Група «Схід»

Головний матч усього 11 туру відбувся 21 лютого в Одесі. Там місцевий «МКВ» та черкаський «Дніпро» вирішували долю другої путівки до другого етапу Першої ліги від групи «Схід». Тому, від протистояння між цими командами можна було очікувати серйозного протистояння. Незадовго до екватору першого тайму гостям з Черкас, зусиллями Ординського, вдалося відкрити рахунок у матчі. Це змусило одеситів одразу думати над тим, як би швидше відігратись, але зробити це не вдавалося. Зрештою, перед перервою підопічні Романа Смирнова таки забили у ворота «Дніпра» - відзначився Муртузалієв. Але вже по перерві «дніпряни» знову вийшли вперед. І знову одеську команду засмутив Ординський, який, таким чином, оформив дубль. Цей гол більшу частину другого тайму давав черкащанкам не тільки перемогу, а і путівку до наступного етапу Першої ліги. Однак, на останніх хвилинах все пішло шкереберть. Гравцям «МКВ» вдалося забити два м’ячі та схилити шальки терезів на свою користь. І це означало, що фактично останнє вакантне місце від групи «Схід» перейшло до одеського «МКВ».

«МКВ» (Одеса) – «Дніпро» (Черкаси) – 3:2 
Голи:
Муртузалієв (18), Златов (37), Йапарама (38) – Ординський (8, 22)
Попередження: Варвонець (22), Моторний (23), Йапарама (29) – Калінич (26)

На жаль, матч між «АРПИ Запоріжжя» та «СумДУ» не відбувся через те, що сумська команда не приїхала у Запоріжжя. Тому, їй зараховано поразку з рахунком 0:5.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!