Визначено ще трьох учасників всеукраїнського фіналу Шкільної футзальної ліги України

За підсумками трьох регіональних етапів було визначено чергових учасників Фіналу Восьми.

Виборювати перепустку на фінальну частину в гості до херсонської СШ №30 приїхали НВК №5 (Енергодар, Запорізька обл.), а також ЗОШ №5 (Первомайськ, Миколаївська обл.). Свої аргументи щодо перемоги за підсумками цього етапу вже у першому поєдинку почали наводити представники Миколаївщини, які здолали господарів з результатом 4:2.

У своєму другому матчі херсонці поділили очки з НВК №5 - 0:0.

Тож, все вирішувалося в очній зустрічі між командами з Енергодара та Первомайська, який завершився 4:3 на користь ЗОШ №5. Як підсумок, саме Миколаївщина буде представлена на Фіналі Восьми у Києві.

Відео церемонії нагородження

У Червонограді (Львівська обл.) відбувся регіональний етап за участю місцевої СШ-колегіуму №3 та ЗОШ №10 з Івано-Франківська. Основний час зустрічі завершився з рахунком 2:2. За підсумками серії пенальті сильнішими виявилися гості - 2:1. Передостанній з регіональних етапів завершився у Сєвєродонецьку, де представник Луганщини Новопсковська ЗОШ здолала переможця відбору Донецької області. Більш детально про цей етап в огляд від Асоціації футзалу Луганської області.

У Сєвєродонецьку у спортивній залі КДЮСШ3 відбувся матч ІІІ регіонального етапу Всеукраїнського турніру «Шкільна футзальна ліга України» між чемпіонами обласних етапів Луганської та Донецької областей – командами Новопсковської ЗОШ І-ІІІ ступеню і Білозерською ЗОШ І-ІІІ ступеню Добропільського району. Організаторами ІІІ регіонального етапу виступили Асоціації футзалу Луганської і Донецької областей.

Команди розпочали матч дуже обережно, обидві команди помітно хвилювались. Це й не дивно, тому що переможець цього поєдинку отримував можливість представити свій регіон у Всеукраїнському фіналі. Поступово новопсковська команда почала додавати у швидкості, що призвело до забитих м’ячів – Михайло Шестаков і Ярослав Мєдвєдєв влучними пострілами зробили вагому заявку на перемогу в цьому матчі. Скоротити розрив у рахунку команда Білозерської ЗОШ могла на останніх секундах першого тайму – форвард гостей пробивав з близької відстані, але чудово зіграв воротар господарів.

На початку другого тайму гравець Новопсковської ЗОШ Антон Сімінченко ударом низом у лівий від воротаря кут зробив рахунок – 3:0. Гості мали декілька нагод для взяття воріт, але відзначилися  лише раз. Наприкінці матчу Олег Пирха скористався помилкою захисту і встановив остаточний рахунок гри –  3:1.

ІІІ етап турніру Шкільна футзальна ліга України. 16 квітня. Сєвєродонецьк.

«Новопсковська ЗОШ» – «Білозерська ЗОШ» - 3:1 (2:0) 

Голи: Шестаков Михайло 7, Мєдвєдєв Ярослав 10, Сімінченко Антон 16, – Пирха Олег 27.
«Новопсковська ЗОШ»: Нестеренко Егор, Сімінченко Антон, Мєдвєдєв Ярослав, Гламалдін Артем, Зайцев Михайло, Василенко Микола, Федорущенко Олександр, Гальченко Микита, Пульний Ілля, Шестаков Михайло.

«Білозерська ЗОШ»: Ніжник Єгор, Український Максим, Козієв Максим, Сорокін Євгеній, Пирха Олег, Лунін Валерій, Макєєв Іван.
Попередження: Мєдвєдєв Ярослав 25.

Таким чином, троє переможців зазначених регіональних етапів долучилися до рівненського НВК №26, дніпровської ЗОШ № 54 та НВК № 14 (Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл.).

Заключні двоє учасників Фіналу Восьми визначаться завтра. У Києві за місце у фінальній частині змагатимуться місцева ЗОШ №306, Великоолександрівська ЗОШ (Київська обл.), ЗОШ №9 (Ніжин, Чернігівська обл.) та Іллінецька ЗОШ-гімназія №2 (Вінницька обл.).

Нагадаємо, що всеукраїнській фінал Шкільної футзальної ліги України проходитиме з 28 по 29 квітня у Києві. Місце проведення: Міжнародна тенісна академія.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!