Чемпіонат України серед ВНЗ: анонс чвертьфінальних матчів-відповідей у Сумах та Кривому Розі

Вівторок, 21 березня, важливий день у чемпіонаті. З інтервалом у півгодини відбудуться одразу дві гри-відповіді, які й мають визначити перших фіналістів сезону.

«СумДУ» (Суми) – «НПУ ім. Драгоманова» (Київ)
21 березня. Суми. Легкоатлетичний манеж. 13:00.
Перша гра – 5:8
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

О першій дня на майданчик однієї з кращих спортивних будівель країни – легкоатлетичного манежу у місті Суми – вийдуть команди «СумДУ» та «НПУ ім. Драгоманова». Перша – чинний чемпіон України. Друга – бронзовий призер, але не менш амбітна. У першому матчі у Києві «драгоманівці» зуміли продемонструвати неабиякий характер. Програючи з різницею у два м’ячі, «педагоги» схилили шальки терезів на власну користь – 8:5.

До речі, ці команди мають цікаву історію багаторічного протистояння. Уперше «політехівці» та «драгоманівці» зустрілися у 2012 році в рамках півфіналу чемпіонату у тому ж сумському манежі. Тоді перемогли сумчани з рахунком 8:4. Під час тієї зустрічі «політехівець» Дмитро Ігумнов зробив «хет-трик». А «драгоманівець» Павло Концеба  записав на власний рахунок «дубль». Варто відмітити, що ці та ще кілька гравців тодішнього протистояння, є й у нинішньому складі команд.

Наступна зустріч команд на стадії плей-офф (чвертьфінал) відбулася за рік. Тоді знову взяли гору сумчани з рахунком 4:0. Та команда Сергія Песоцького хоч і програла в гостях, але з  переможним підсумком – 2:5.

Минулого року суперники знову змагались у фінальній частині, виборюючи путівку до головного матчу сезону. І знову – у Легкоатлетичному манежі. Одним з героїв тієї  зустрічі став «політехівець» Андрій Бурдюг, відзначившись тричі. У підсумку студенти «СумДУ» перемогли киян  з рахунком 9:3.   

І ось чергове «побачення» команд у Сумах, на тому самому паркеті, де «драгоманівці» поки що виключно програють. Так, у команди Руслана Мішаровського є перевага у три м’ячі після першого матчу. Але чи вистачить її гостям? Відповідь на це питання дасть гра. 

Відзначимо, що футзальний клуб «СумДУ» планує організувати онлайн-трансляцію матчу.   

«КНУ» (Кривий Ріг) – «Ураган-ПНУ» (Івано-Франківськ)
21 березня. Кривий Ріг. СК КНУ. 13:30.
Перша гра – 1:4

Переможець Конференції «Південь» - команда Криворізького національного університету дуже впевнено грає на власному майданчику. Втім, відіграти фору в три м’ячі буде досить важко.

- Ми засмучені тим, як зіграли у гостях, – коментує протистояння з івано-франківцями капітан «КНУ» Микола Боярин. – Власні нагоди не реалізували, а у відповідь пропустили прикрі голи. Втім, нам нічого не залишається, як проявити характер у домашній грі. Так, суперник у нас гідний, але якщо покажемо свою найкращу гру, то перемога буде за нами. Шанси, звичайно, рівні. Але якщо кожен прикладе максимум зусиль, зможемо перемогти та вийти у фінал.

Додамо, що інші чвертьфінали відбудуться у середу та у четвер. 22 березня СК «НУХТ» прийматиме команду «СумДУ U-19». А наступного дня у Львові зустрінуться студенти НУ «Львівська Політехніка» та «ЗДМУ».

За матеріалами офіційного сайту Всеукраїнської футбольної асоціації студентів 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!