Чемпіонат України серед ВНЗ. «Фінал чотирьох». Анонс півфіналів

23 та 24 квітня у Харкові відбудуться поєдинки «Фіналу чотирьох» чемпіонату України з футзалу серед Вищих навчальних закладів. Усі поєдинки проходитимуть у Палаці спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи. А поки пропонуємо Вашій увазі анонс півфінальних протистоянь.

Так вже сталося, що господарі майданчику розпочнуть домашній «Фінал чотирьох» не другими, як то мало би бути, а першими. І одразу ж на них очікує дуже непростий поєдинок з представниками івано-франківського Коледжу фізвиховання. Якщо відкинути університетську приналежність, то ми фактично повернемось на кілька років назад, коли у Вищій лізі (а потім – Екстра-лізі) чемпіонату України грали «Ураган» та «Моноліт». Адже переважна більшість «каразінців» - вихованці саме цієї харківської команди. А команда КФВ практично повністю складається з представників системи «Урагану». Тому, вже цей факт робить нинішнє протистояння двох студентських команд Івано-Франківська та Харкова дуже цікавим.

Якщо ж казати про якісь переваги якоїсь з команд, то наразі у харків’ян їх кілька. По-перше – вони гратимуть вдома. По-друге – підопічні Віталія Чернишова, вочевидь, зараз перебувають у дуже хорошій формі, особливо після перемоги у складі «Viva Cup» на Всеукраїнському фіналі Аматорської футзальної ліги України. І по-третє – прикарпатці гратимуть на наступний день після поєдинку з «АРПИ Запоріжжя» у рамках чемпіонату України серед команд Першої ліги, а там грала переважна більшість представників КФВ. Тому, тренерському штабу івано-франківців треба подумати, де дістати додаткові сили для своїх підопічних. Але у підопічних Юрія Костишина буде і свій козир. Їм зручніше грати саме на швидкому паркеті, адже івано-франківці здебільшого роблять ставку саме на швидкий та технічний футзал. Тому, це може стати серйозною відповіддю харків’янам.  

«Ураган-КФВ» (Івано-Франківськ) - ХНУ ім. Каразіна (Харків) 
23 квітня 2018 року. Харків. Палац спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи – 14.00.
Арбітри: О. Єлшанський (Суми), І. Дудінов (Дніпро), Д. Трохименко (Київ)
Хронометрист: С. Ващук (Харків)
Спостерігач арбітражу: Ю. Арестенко (Запоріжжя)

У другому півфіналі ми побачимо ще одне протистояння представників Лівобережної та Правобережної України. Цього разу – між Сумами та Львовом. На відміну від чемпіонату України в Першій лізі, сумчанам вдалося зібрати свій найсильніший склад. А враховуючи те, що титул чемпіона України серед ВНЗ наразі є вакантним, то підопічні Сергія Песоцького матимуть хороший стимул для того, щоб повернути собі трофей. Хоча львів’яни будуть зовсім не проти вийти у фінал. А присутність Олега Легендзевича має допомогти галичанам здійснити цей задум.

До речі, раз ми вже згадали про гравця «Енергії», то згадаємо і про представника «Урагану» Дениса Зеленкевича, який гратиме за СумДУ. І з цього ми бачимо, що на нас чекає локальне протистояння, яке так чи інакше пов’язане з «енергетичним» дербі. І це, безумовно, має додати протистоянню студентських команд Сум та Львова додаткової родзинки. І як в цьому контексті не згадати про те, що дану гру цілком сміливо можна назвати «політехнічним» дербі, адже гравці СумДУ – теж «політехівці». Тому, такі факти про другий півфінал не мають залишити осторонь любителів студентського футзалу.

«Львівська політехніка» (Львів) - СумДУ (Суми)
23 квітня 2018 року. Харків. Палац спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи – 16.00. 
Арбітри: Д. Трохименко (Київ), С. Ващук (Харків), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: О. Єлшанський (Суми)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)

Фінальний поєдинок відбудеться у вівторок, 24 квітня, на паркеті Палацу спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи. Початок о 12.00.

Прес-служба Асоціації футзалу України  

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!