Чемпіонат України серед ВНЗ. «Фінал чотирьох». Представляємо учасників. «Ураган-ПНУ» (Івано-Франківськ)

Одним з учасників фінальної стадії чемпіонату України з футзалу серед ВНЗ є івано-франківський «Ураган-ПНУ». Дебютант чемпіонату, який у першому своєму сезоні досяг поки що найвищого для себе результату: потрапив до четвірки найкращих студентських футзальних команд України. І, вочевидь, прикарпатці не збираються на цьому зупинятись.

Як можна зрозуміти з назви, команда «Ураган-ПНУ» входить до системи НФК «Ураган» (Івано-Франківськ), у якій вже є футзальна команда Екстра-ліги, молодіжна команда, студентська (з футболу та з футзалу), «пляжнофутбольна» та ціла низка команд у власній ДЮСШ, починаючи від дошкільнят. Тому, якщо подивитись на структуру, то можна сказати, що перед нами – цілком серйозна та амбітна команда.

А що з себе представляє «Ураган-НПУ» на футзальному майданчику? Враховуючи те, що майже половина команди – вихованці «ураганівської» школи (а деякі з гравців навіть грають у Екстра-лізі), то можна зробити висновок, що вони мають хорошу футзальну школу, тому всілякими тактичними сюрпризами їх точно не здивувати. А от самі івано-франківці здивувати точно можуть. Тому, суперникам по «Фіналу чотирьох» треба бути готовими до цього.

Провідними гравцями є кілька представників «Урагану». Це Василь Кефа та Юліан Горбатий, його брат Роман Горбатий, який цей сезон провів у «Візі-Втормі», Роман Джус, який свого часу був третім воротарем в «Урагані», та Андрій Голей, який поки що не є гравцем основного складу «драконів», але його дуже активно «ведуть». За словами екс-тренера «Урагану» Івана скіпка, це хлопець, на якого варто звернути увагу. Тому, будемо спостерігати за цими гравцями «Урагану-ПНУ». Однак, не будемо забувати і про інших представників цієї команди. Тому, пропонуємо Вашій увазі повний склад івано-франківської команди.

Роман Джус
Роман Горбатий
Юліан Горбатий
Андрій Голей
Василь Кефа
Юрій Іванишин
Андрій Петрик
Назарій Синюк
Юрій Вістовський
Микола Кащій
Василь Блащук
Олег Блонський
Петро Сенюк

Що стосується турнірного шляху «Урагану-ПНУ», то він був цікавим у тому плані, що незважаючи на будь-яке місце, івано-франківці все одно забезпечували собі місце у плей-офф, оскільки у західній Конференції грали тільки дві команди. Тому, разом з «Львівською Політехнікою» «дракони» пройшли у плей-офф. А там на прикарпатців чекав амбітний «КНУ». Однак, за результатами чвертьфінального протистояння стало ясно, що криворіжцям доведеться відкласти свої амбіції на один сезон. Івано-франківська команда змогла здобути путівку до «Фіналу чотирьох» і тепер буде намагатись перевершити це досягнення. Хоча, повторимось, для дебютного сезону в чемпіонаті України серед ВНЗ «ураганівці» вже виступили дуже успішно.

За матеріалами офіційного сайту Всеукраїнської футбольної асоціації студентів

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!