Чемпіонат Європи серед ВНЗ: збірна НПУ ім. Драгоманова здобуває бронзові нагороди жіночого турніру

Киянки у надзвичайно напруженому поєдинку здолали представниць Хорватії та посіли третє місце.

Старт зустрічі виявився саме за українками. На 8-ій хвилині Шульга вивела «драгоманівок» вперед, ознаменувавши зустріч вдалим стартом. Щоправда, досить швидко все кардинально змінилося.

До 16-ї хвилини команда з Загреба тричі вразили ворота киянок, оформивши перевагу у два м’ячі. Вже після рахунку 1:2 збірна НПУ почала застосовувати Ксенію Бурлаченко у ролі п’ятого польового, але гра у штучній більшості все ніяк не виходила.

Також зазначимо, що після третього пропущеного голу Вероніку Ковальчук, яка вийшла у старті, у воротах змінила Наталія Митрофанська. Саме їй на останніх секундах першого тайму довелося виймати з сітки ще один м’яч. Захист киянок просто залишив перед Наталією двох хорваток, які не втратили нагоди збільшити різницю у рахунку до трьох м’ячів.

Другу половину «драгоманівки» також почали у п’ять польових, але моменти почали виникати саме завдяки індивідуальній майстерності гравців. На 23-ій хвилині після пасу Вікторії Соломахи Анна Шульга прошила кіпера суперниць пострілом здалеку, відквитавши один м’яч.

Різниця у два м’ячі зберігалася досить довго. Втім, за 9 хвилин киянки скоротили різницю до мінімуму. Юлія Дударчук потужно пробила по воротах, а Христина Козаченко переправила м’яч у поперечину, на добиванні зіграла Христина Єрьоменко, але заштовхати плямистого у ворота вдалося тій-таки Козаченко.

Втім, не минуло і хвилини як хорватки знову повернули собі гандикап у два м’ячі. Грати залишалося менше семи хвилин, але українкам цього виявилося достатньо, щоб все ж здобути перемогу.

На перший план знову вийшла індивідуальна майстерність. Після розіграшу кутового Анна Шульга невідпорним ударом вразила дев’ятку воріт суперниць, оформивши хет-трик.

Втім, на цьому Анна не зупинилася, і після сольного проходу та удару Юлії Дударчук, першою опинилася на добиванні, зрівнявши рахунок.

Натомість, на передостанній хвилині «драгоманівки» вдруге у зустрічі вийшли вперед. Автором вирішального голу стала Христина Козаченко, яка оформила дубль у цьому протистоянні. Впродовж останніх дев’яноста секунд збірна НПУ втримала свою перевагу та здобула бронзові нагороди.

НПУ ім. Драгоманова (Україна) – Університет Загреба (Хорватія) – 6:5 (1:4)
Голи у складі НПУ ім. Драгоманова: Шульга (8, 23, 34, 37), Козаченко (32, 39)
Попередження: Бурлаченко (25)
Склад НПУ ім. Драгоманова: Ковальчук (Митрофанська, 16) – Соломаха, Козаченко, Шульга, Єрьоменко, Дударчук, Бурлаченко, Підгорна.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!