Хішам Ель-Адмі: «Ми стали більш досвідченою командою»

Напевно, найколорітніша команда чемпіонату України серед ВНЗ (основу складають громадяни Марокко), яка представляє Запорізький державний медичний університет, дуже потужно розпочала поточний сезон. На рахунку «медиків» вже дві перемоги з великим рахунком. Лідер і капітан «ЗДМУ» Хішам Ель Адмі у короткій бесіді погодився відповісти на запитання прес-служби ВФАС:

- Хішам, минув рік і ваша команда вдруге бере участь в чемпіонаті України з футзалу серед ВНЗ. Що змінилося за цей час у складі та, можливо, у грі вашої команди?
- Напевно, головна річ це те, що ми стали більш досвідченою командою. Виступ в минулому чемпіонаті зіграв важливу роль у питанні становлення колективу. Гравці значно краще зараз розуміють, що хоче від них тренер на майданчику. Тому й сама гра стала більш якісною. Щодо складу, то він залишився майже той же, що був минулого року, плюс до нас приєдналися двоє молодих гравців.

- Якщо враховувати лише рахунок, ваша команда доволі легко переграла обох опонентів, з якими ви зустрічалися на старті цього сезону. Чи так було насправді?
- Не можу сказати, що нам було легко вигравати. Були помилки як в нас, так і в діях суперника. Але, безсумнівно, ми стали сильніше у цьому році, тому цілком заслужено набрали ці залікові пункти. Втім, наша команда ще не досягла свого максимуму. Нам є в чому покращити гру.

- Згадуючи минулий чемпіонат, звернув увагу на те, що ключові матчі у вас були проти команди Криворізького національного університету. Поступившись цьому суперникові ваша команда втратила шанси на вихід до плей-офф. Скажи відверто, ти і твої партнери – ви мрієте про реванш?
- Навіть не те що мріємо, дуже хочемо його, і в нас не має сумнівів, що реванш відбудеться. На мою думку команді «КНУ» відверто пощастило виграти в нас минулого року. Але наразі ми налаштовані відновити справедливість. Добре розуміємо, що саме в іграх з цим суперником, напевно, буде вирішуватися доля першого місця в групі. Втім, ми готові битися виключно на перемогу, бо для нас принципово виграти Конференцію.

- Не можу не запитати: які завдання має команда на цей чемпіонат і кого, окрім тебе, звичайно, можна назвати лідерами колективу?
- Щодо завдання-мінімум – вийти з групи, але, на мою думку, наша команда гідна брати участь у «Фіналі чотирьох». Лідери? Розкрию вам таємницю: в нас немає команди, ми – як одна велика родина. А в родині або усі лідери, або їх немає зовсім. І усі наші суперники на майбутнє мають розуміти, що вони гратимуть проти родини!

Нагадуємо, що наразі команда Запорізького державного медичного університету після двох зіграних матчів очолює Конференцію «Південь» з шістьма очками, а на рахунку Хішама Ель Адмі чотири забитих м’яча

За матеріалами офіційного сайту Всеукраїнської футбольної асоціації студентів 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!