«IMS-НУХТ» – володар Суперкубка України серед жіночих команд

Підопічні Тараса Шпички завоювали перший трофей у новому сезоні.

Зі стартових хвилин матчу ініціативу захопив саме «IMS-НУХТ», неодноразово турбувавши Вальчук. На 5-ій хвилині чудову нагоду, аби забити мала Дубицька, але пробила повз.

Втім, минуло дві хвилині, і Воловенко відкрила рахунок у зустрічі. Бундюк відкотила м’яч на Сніжану, яка з гострого кута вразила ворота суперниць.

Досить швидко киянки зуміли подвоїти свою перевагу. М’ячем відзначилася Шевченко. Олег Бортнік відреагував миттєво, взявши тайм-аут. Це трохи привело до тями команду з Володимира-Волинського, яка отримала кілька чудових нагод для забитих м’ячів.

Спочатку Кирильчук зіграла рукою на лінії власних воріт. Відповідно, у ворота столичного колективу був призначений пенальті, а Альона отримала вилучення. Однак, Каверзіна з шестиметрової позначки пробила вище.

На 12-ій хвилині волинянкам все ж вдалося відквитати один м’яч. Аполлоніна подавала у штрафний майданчик, а Гірин і Кислова у боротьбі не зіграли по м’ячу, який у підсумку опинився у воротах столичного колективу. Втім, до перерви підопічні Тараса Шпички відновили гандикап у два м’ячі. Кліпаченко після сольного флангового проходу точним ударом вразила ворота Вальчук.

Після перерви підопічні Олега Бортніка досить швидко скоротили різницю у рахунку до мінімуму. Кузьмич проштовхнула м’яч на Гірин, яка з близької відстані вразила володіння Кислової.

Втім, раділа команда з Володимира-Волинського не надто довго. Кліпаченко чудово відкрилася на фланзі та втекла на побачення з Вальчук, впевнено реалізувавши вихід віч-на-віч.

Могла Анастасія оформити і хет-трик, але стійка луцьких воріт зіграла на користь «Ладомира». Однак, п’ятий гол таки побував у володіннях волинянок. Після подачі з кутового від Павленко Лемещук зрізала м’яч у власні ворота.

Наприкінці зустрічі Вальчук зуміла потішити вболівальників «Ладомира», знявши наддалеким ударом павутиння з воріт Романюк, яка наприкінці зусрічі змінила Кислову. Проте, не більше. Команда Тараса Шпички стає володарем Суперкубка України.

«IMS-НУХТ» (Київ) – «Ладомир» (Володимир-Волинський) – 5:3 (3:1)
Голи:
Воловенко (7), Шевченко (8), Кліпаченко (14, 27) – Аполлоніна, Гірин (26), Лемещук (34 – автогол), Шайнюк (36)
Нереалізований пенальті: Каверзіна (10)
Попередження: Гірин (10), Шайнюк (34)
Вилучення: Кирильчук (10) – Гірин (40, друга ЖК)

«IMS-НУХТ»: Вікторія Кислова (Яніна Романюк, 35) Аліна Бундюк, Сніжана Воловенко, Ірина Майбородіна, Юлія Шевченко, Ірина Дубицька, Анастасія Кліпаченко, Альона Кирильчук, Олена Павленко, Олександра Скибіна, Анастасія Чиженок, Анна Голубцова,

«Ладомир»: Марія Вальчук, Марина Шайнюк, Вікторія Гірин, Анна Лемещук, Олександра Кревська, Анна Каверзіна, Тетяна Аполлоніна, Анастасія Кузьмич, Надія Іванченко, Даяна Семків, Леся Ольхова, Анастасія Довганик, Софія Кисляк, Анна Велич

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!