Михайло Зварич: «Продексім» добре підготувався до майбутнього сезону»

Універсал «Продексіма» Михайло Зварич підбив підсумки попереднього сезону для херсонської команди та розповів про враження від протистоянь з «Ураганом», а також завдання на виступ у Лізі чемпіонів.

 Регулярний чемпіонат «Продексім» завершив на третій сходинці. Завдяки чому вдалося надолужити втрачене у верхній шістці?

– На мою думку, цьому сприяв прихід Хаві Родрігеса. У нас все змінилось у кращий бік. Передусім, його тренування посприяли дисциплінованності нашої гри. Тактичні дії і розіграші стандартів також перейшли на новий рівень. Завдяки цьому команда забила багато голів. Окрім того, ми були єдиним цілим як і на паркеті, так і поза ним.

– Ви перемогли у чемпіонаті. Втім, чи можете вважати cезон успішним, зважаючи на поразки у кубкових змаганнях?

– Зрозуміло, що хочеться вигравати якомога більше трофеїв. В усіх змаганнях «Продексім» грає лише на перемогу. На мою думку, ми успішно провели чемпіонат. Також команда гідно виступила у Кубку України. На жаль, здобути його не вдалося, хоча, можливо, по грі і заслуговували на цей трофей.

– Розкажіть, як проходила підготовка команди до нового сезону?

– Перший збір ми пройшли у Херсоні. Після цього провели товариську зустріч з житомирським «ІнБевом» та відправилися до Іспанії на 10 днів, де також зіграли декілька контрольних поєдинків. Заключною фазою підготовки став «Lviv Open Cup». Ми виконували всі завдання головного тренера. «Продексім» добре підготувався до майбутнього сезону.

– Ви забили чимало голів наприкінці минулого сезону, а також стали найкращим бомбардиром команди на «Lviv Open Cup». Можете сказати, що входите у новий футзальний рік в оптимальних кондиціях?

– Завжди приємно забивати голи. Однак, це є заслугою всього колективу. Усі докладають максимум зусиль для того, щоб перемагати. Думаю, що як команда, так і я підходимо до сезону у належних кондиціях для того, щоб здобувати перемоги і трофеї.

– Щодо протистоянь з «Ураганом». Минулого сезону у вас їх було чимало в усіх турнірах. Чим найбільше запам'яталися зустрічі з цим суперником?

– Мені найбільше запам’ятався матч у Херсоні, який став для нас чемпіонським. Ми поступалися з результатом 0:1, але зуміли переламати хід зустрічі та оформили у ній золоті медалі. Це, безперечно, подарувало всій команді багато позитивних емоцій. У нас була чудова підтримка від наших дружин, дітей, рідних і вболівальників, які вірили у команду вірили від початку до кінця. Дуже вдячний їм за це.

Також відзначив би поєдинок в Івано-Франківську у фінальній шістці, коли ми перемогли 2:1, і я забив вирішальний гол.

– Ви провели у «Продексімі» один сезон, а до того виступали саме в «Урагані». Що відчували під час протистоянь з колишньою командою?

– Нині командою, за яку я виступаю є «Продексім». Буду віддавати усі зусилля, аби разом з партнерами здобувати якомога більшу кількість перемог. Зараз для мене «Ураган» є таким самим суперником як і будь-який інший клуб.

– Минулоріч «Продексім» не найкращим чином виступив у Лізі чемпіонів. Як оціните суперників і які завдання ставите перед собою у майбутньому сезоні?

– Це Ліга чемпіонів, і всі суперники у цьому турнірі є сильними. У нас одне завдання – перемагати у кожному матчі. Для початку, прагнемо кваліфікуватися до елітного раунду. Вважаю, що нам це до снаги.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!