Кубок Водяна. День другий. Пряма трансляція

Пропонуємо Вашій увазі прямі трансляції та звіти про матчі другого ігрового дня міжнародного турніру «Кубок Водяна», який триває у Одесі.

Частина 1

«Ураган» – «ПСВ» – 8:1
Гол:
Цілик 14, Кіндратів 15, Цілик 17, Шотурма 24, Микитюк 29, Коваль 30, Коваль 30, Корсун 30 - Копко 5
«ПСВ»: 1.Кіба, 17.Снігур, 13.Недолуженко, 5.Найбулаєв, 7.Кривич, 8.Войніков, 5.Єременко, 10.Таранчук, 19.Лебединський, 21.Ляхович, 18.Копко, 11. Чистяков, 3.Мельник, 16.Тонков
«Ураган»: 1.Біров, 18.Байдак, 6.Левандівський, 4.Кіндратів, 7.Сімка, 9.Зварич, 11.Шотурма, 89.Корсун, 10.Микитюк, 3.Швед, 17.Цілик, 19.Баланик, 49.Пелех, 8.Лясковський, 99.Кефа, 5.Коваль, 16.Іванишин, 22.Миколюк.
Попереджений: Недолуженко, 30.

У першому таймі франківці діяли дещо пасивно, ніби не прокинувшись. «ПСВ» просто не міг не скористатися таким положенням суперника, відкривши рахунок. Гості привезли на свої ворота вільний удар за подвійне володіння м'ячем воротарем. Таранчук з Копком розіграли «стандарт», і другий завдав удар під поперечину – 0:1.

«Ураган» після такого холодного душу заворушився жвавіше, однак оборона «ПСВ» витримувала натиск. І все ж пропустити одеситам судилося. Причому, що прикро, нічия повернулася не після якоїсь неймовірної комбінації франківців, а завдяки точному дальньому удару від Цілика. Ще хвилина, і «Ураган» вже попереду: Кіндратів у підкаті замкнув у підкаті після передачі до воріт.

Другий тайм почався з вільного вже для «Урагану», який ними також був реалізований. Цілик ударом під поперечину «прошив» стінку і всіх, що знаходилися на шляху м'яча.

«ПСВ» пішов грати п'ятим польовим і тут же міг відіграватися, однак Таранчук влучив у воротаря.

А потім «Ураган» з лишком скористався відсутністю голкіпера у ворота «ПСВ» і накидав супернику цілий кошик. Для початку Шотурма відправив м'яч зі своєї половини майданчика, потім він же асистував Микитюку. Ще двічі відзначився Коваль, заряджаючи лонгболи від своїх воріт. Ну, а крапку поставив Корсун, який опинився один перед воротами після розрізної передачі і переграв Кібу в ближньому бою.

«Епіцентр К Авангард» – «Uni-Laman» – 2:2
Голи:
Лужанський 17, Дрозд 25 (пен.) – Горпинич 19, Коптєв 21
«Епіцентр»: 1. Цибенко, 10.Можеренков, 2.Лужанський, 9.Дрозд, 3.Марченко, 11.Жеріков, 17.Болтнєв, 12.Федорок, 14.Коваленко, 30.Леонов, 5.Зайцев, 4.Свірідов.
«Uni-Laman»: 1.Кудімов, 2. Рахметов, 13. Коптєв, 9. Гавриленко, 11.Лоскутов, 5.Якубець, 17.Ємельянов, 69.Долгорук, 6.Захарян, 70.Гірка, 8.Солодов, 10.Фещенко, 95.Чумак, 22. Горпинич.
Попередження: Марченко 23, Свірідов 24 – Гірка

Одесити почали поєдинок дуже агресивно. Жеріков пробивав метрів з семи, але пробив вище воріт. Чорномоці огризнулися своїм моментом: Ємельянов опинився перед воротами, зблизився з голкіпером, але переграти його не зумів.

«Uni-Laman» поступово вдалося відсунути гру від своїх воріт, і поєдинок пішов двосічний. Футзал радував око і навіть мала кількість моментів, а також сухий рахунок на табло цьому на заваді не були.

«Епіцентр» тим часом продовжував шукати щастя біля чужих воріт. В контратаці міг забивати Коваленко, проте його удар з правого краю у ближній кут влучив у сітку із зовнішнього боку. Потім була класна контратака, коли відразу троє гравців одеської команди виходили на ворота, однак Марченко не зумів віддати точний завершальний пас.

Чорноморці відповіли шансом Солодова: Андрій перехопив м'яч перед воротами, проте не зумів утриматися на ногах і ткнув снаряд просто в напрямку, в рамку так і не потрапивши.

Голи прийшли після перерви. Лужанський почав атаку з ауту на лівому краї, м'яч було переведено на правий фланг, а потім відправлений до воріт, де той же Лужанський виграв позицію у захисника з голкіпером і відправив посилку за призначенням.

Відповідь «Uni-Laman» не змусила себе довго чекати. Пішла контратака, яка, здавалося, вже захлинулась, але Горпинич наважився на удар здалеку, який досяг мети – 1:1.

Одесити помчали за перемогою, проте трохи підводила реалізація і удача. Жеріков вийшов на воротаря лівим краєм, але переграти його не зумів. Потім Леонов потрапив видали у штангу. А «Uni-Laman» свій чи не єдиний шанс у ці хвилини реалізував. Не встежила оборона за Коптєвим, який відправив м'яч у сітку після передачі на лінію воротарського майданчика.

«Епіцентр» продовжував, насідати, однак на шляху м'яча до воріт постійно стояв каркас чорноморських воріт. Крім Леонова, Федорок і Коваленко також по разу перевірили міцність штанг.

Однак домогтися свого номінальним господарям все ж вдалося. За гру рукою біля своїх воріт когось з гравців «Uni-Laman» арбітр призначив пенальті (перший на нинішньому турнірі на призи Валерія Водяна). Дрозд з «точки» був точний.

Кінцівка виявилася дуже емоційною. «Епіцентр» навіть вирішив зіграти з п'ятим польовим, що ледь не принесло йому успіх. Однак під постріл Лужанського по порожніх воротах на самій лінії підставився Гірка

«Ураган» – «Локомотив» – 1:1
Голи:
Сімка 30 – Свірідов 24
«Ураган»: 1.Біров, 18.Байдак, 6.Левандівський, 4.Кіндратів, 7.Сімка, 9.Зварич, 11.Шотурма, 89.Корсун, 10.Микитюк, 3.Швед, 17.Цілик, 19.Баланик, 49.Пелех, 8.Лясковський, 99.Кефа, 5.Коваль, 16.Іванишин, 22.Миколюк.
«Локомотив»: 1. Литвиненко, 5.Білоцерківець, 7.Журба, 8.Літвінов, 9. Сірий, 10.Д.Сорокін, 11.Овсянніков, 13.А.Сорокін, 14.Бондар, 17.Шамлі, 20.Рось, 23.Лебідь, 77.Свірідов, 21.Савенко.

Матч не ряснів небезпечними моментами. Обидві команди обрали закритий футбол, в якому багато уваги приділили тактиці. За всю першу половину можна виділити лише кілька моментів. По-перше, це вихід один на один Корсуна, який потрапив у виставлену Литвиненком руку. Потім запам'ятався небезпечний постріл Зварича в ближню від себе, ліву, шістку: голкіпер знову справляється. У «Локомотива» щільним ударом здалеку відзначився Шамлі, потрапивши прямо у воротаря. А під кінець здорово зіграв Кефа: він прийняв м'яч на груди і другим дотиком пробив, правда, в голкіпера.

Другий період фактично пройшов в тому ж ключі, хіба що харків'яни підняли швидкості. Але перший гострий момент створив «Ураган». Цілик опинився на самоті трохи правіше центру, однак вирішити епізод йому завадив своєчасний вихід голкіпера.

Свій найкращий момент матчу «Локо» створив не без допомоги голкіпера суперника. Біров послизнувся на рівному місці біля своїх воріт, чим спробував скористатися Дмитро Сорокін, однак головою в рамку потрапити йому не вдалося. «Ураган» відповів дуже перспективним штрафним, коли оборону харків'ян довелося буквально з лінії виносити м'яч. А в атаці у відповідь «залізничники» вийшли вперед. Приніс плоди пресинг в центральному колі, внаслідок чого Свірідов опинився на лінії воротарської зони, де обіграв воротаря і відправив м'яч у ворота – 0:1.

Після цього «Ураган» багато часу провів з п'ятим польовим і на чужій половині майданчика. Проте дуже довго у франківців нічого не виходило. Лише за 35 секунд до сирени Сімка зумів відкритися перед воротами і завершити тривалий розіграш м'яча своєї команди. 1:1 – «Ураган» завершує груповий етап з вісьмома очками і в статусі непереможеного.

Частина 2

«МКВ» – «IPA» – 4:4
Голи:
Фролов 3, Коваль 6, Коваль 18, Радов 23 – Наконечний 9, Йапарама 10, Йапарама 11, А. Бондаренко 22
«IPA»: 1.Істраті, 2. Радов, 3.Суботін, 4.Фролов, 5.Негара, 8.Коваль, 9. Богачик, 11.Комльонок, 12.Портереску, 13.М.Паскару, 14.І.Паскару, 16.Алпінш.
«МКВ»: 12.Чумак, 13.Моторний, 8.Златов, 3.Опарівський, 2. Гай, 31.Наконечний, 19.А.Бондаренко, 7.Кочевенко, 10.Йапарама, 11.Шмотолоха, 14.Бральчук, 77.Похилла, 16.Михайлов.
Попередження: Кочевенко 12 – Негара 5, 10 Негара
Вилучений: Негара 10 (друга жовта).

Початок матчу став для «МКВ» холодним душем. Одесити втратили біля своїх воріт Фролова, який такої халатності не пробачив і відправив м'яч у ворота. Незабаром вже фортуна посміхнулася молдавської команді: Наконечний підключився до атаки, але його удар прийшовся в поперечину. Міг порівнювати рахунок Кочевенко, однак практично впритул пробив у воротаря.

«IPA» атакувала хоч і рідше, але реалізовувала свої шанси максимально. В одній з контратак молдавани зусиллями Коваля, який пройшов лівим краєм і пробив повз голкіпера, подвоїли свою перевагу.

І ось що цікаво, на цьому все могло не закінчитися, якби Комльонок свій вихід один на один, проте, схоже, він сильно затягнув з рішенням: завершувати самому робити передачу.

А господарі в атаці один м'яч відквитали: Наконечний у швидкому відриві замкнув флангову передачу.

Як виявилося, на цьому всі проблеми були тільки почалися. Негара за небезпечний стрибок в ноги через п'ять хвилин після першого отримав друге попередження. «МКВ» тут же реалізовує перевагу. Йапарама, до цього не реалізувавший кілька перспективних моментів, замикає дальню стійку. Пройшла хвилина, і Йапарама забив другий. Правда, забивати він був просто зобов'язаний буквально двома секундами раніше, коли він вибіг з Гаєм на воротаря, проте переграти голкіпера Колінсу не вдалося.

Незабаром фарт вже був на боці одеситів: Фролов красиво викручував м'яч під дальню штангу, але влучив у стійку.

Друга половина почалася з шансу для Гая, перед яким залишався вискочив з воріт голкіпер, а також захисник, але пробити у площину того не вдалося. Потім вперед вже пішли молдавани і зуміли відігратися: Коваль відкрився за спинами у захисників і відправив снаряд за лінію воріт.

Як виявилося, зупинятися на цьому суперники не збиралися. Після кількох перспективних атак, які довести до голу так і не вдалося, Олексій Бондаренко потужним ударом з правого краю майданчика знову вивів «МКВ» вперед. «IPA» знайшла свої аргументи миттєво: Радов відкрився під дальню стійку і завершив атаку своєї команди лівим краєм.

Обидві команди в кінцівці намагалися вирвати перемогу, а найвірніший шанс був у Суботіна, який розрядив гармату в праву штангу. Останні хвилини три майже вся гра йшла на половині майданчика «IPA», проте пробити молдавську оборону в п'ятий раз «МКВ» так і не вдалося. 

«Uni-Laman» – «М'ясна традиція» – 5:2
Голи:
Захарян 15, Гавриленко 18, Лоскутов 24, Гірка 26 (з дабл-пенальті), Солодов 27 – Мігаров 12, Гажемон 25 (з дабл-пенальті).
«Uni-Laman»: 1.Кудімов, 2. Рахметов, 13. Коптєв, 9. Гавриленко, 11.Лоскутов, 5.Якубець, 17.Ємельянов, 69.Долгорук, 6.Захарян, 70.Гірка, 8.Солодов, 10.Фещенко, 95.Чумак, 22. Горпинич.
«М'ясна традиція»: 1.Микитенко, 5.Полотен, 9.Сопільняк, 7.Камеко, 8.Перебору, 10.Білоус, 11.Драган, 13.Мігаров, 23.Гажемон, 69.Гаращенко, 77.Лопатенко, 85.Арутюнян, 91.Христіановський.
Попередження: Фещенко 22, Коптєв 23 – Перебору 14, Христіановський 14, Полотен 14, Гаращенко 20, 21 Камеко
Нереалізований дабл-пенальті: Гажемон 28 (поперечина)

З самого початку в гру включився «юніламанівець» Лоскутов: перший його удар пройшов мимо цілі, а другий постріл метрів з п'ятнадцяти заблокували голкіпер з захисниками.

Потім вже прийшла черга активності «М'ясної традиції». Небезпечний удар наносив Перебору з лівого флангу під ближню штангу – воротар впорався. Потім Гаращенко ледь не замкнув передачу на п'ятачок від Арутюняна, а завершив вдалий відрізок для дніпрян момент імені Сопільняка, який протягнув м'яч половину майданчика і зробив передачу на Мігарова. Тому залишалося лише не промахнутися повз м'яча.

Відігралися чорноморці під кінець тайму. Після передачі з лівого флангу вдало підставив ногу Захарян.

Другу половину активніше провів вже «Uni-Laman». Міг забивати Коптєв, але з його ударом з лівого краю штрафного майданчику впорався воротар. А гол прийшов після стандарту. Захисники «МТ» втратили перед своїми воротами Гавриленка, який відкрився за спинами суперників і з кількох метрів підправив м'яч у рамку. Тут же була «двійка» від Коптєва і Лоскутова, які могли ставити «М'ясну традицію» практично на коліна, проте в обох випадках блискуче зіграв голкіпер. Трохи не пощастило Захаряну, удар якого прийняла на себе каркас, а Солодов не зумів реалізувати вихід один на один. Парад невикористаних моментів завершив Лоскутов. Його прохід зі зміщенням з правого флангу до центру і точним ударом метрів з тринадцяти завершився голом – 3:1.

Здавалося, що інтрига повернулася разом з фолом від Якубця, який став «пробивним» (Гажемон з дабл-пенальті був холоднокровний), але тут же аналогічне покарання було призначено в протилежні ворота (Гірка не схибив). Зміцнив перевагу чорноморців Солодов, який від правого краю воротарського проштовхнув м'яч в «будиночок» Микитенку – 5:2.

Шанси скоротити рахунок у дніпрян були (чого тільки вартий хоча б ще один дабл-пенальті), проте голів глядачі більше не побачили. 

«Титан-Зоря» – «Сокіл» – 2:2
Голи:
Пічкуров 15, Доманський 27 – Шеремета 10, Хамданов 29
«Титан-Зоря»: 11.Мельник, 1.Васильченко, 10. Пічкуров, 7.Леміш, 12. Доманський, 13.Грицовець, 5.Мілінький, 19.Шеховцов, 11.Ментянник, 3 .Лінник, 17. Боргун, 4.Шпигар, 9. Кожемяка.
«Сокіл»: 1. Тимощук, 12.Бакінській, 9.Шеремета, 32.Хамданов, 15.Лисенко, 10.Мартинюк, 11.Педяш, 8.Власович, 6.Подлюк, 19.Щербань, 29.Кручок, 30.Зубик.
Попередження: Кожемяка 19, Грицовець 24

Це був потенційний поєдинок за перше місце. «Сокіл» хоч і трохи відпустив лідерів, але напередодні звітного матчу мав найменшу кількість проведених зустрічей: всього дві. І перемоги в останніх іграх виводили команду Ковальчика у фінал одеського турніру.

Можливо, статус ключової гри в групі, а, може, через рішень тренерських штабів, гра проходила в досить в'язкому стилі. Це була тактична битва двох опонентів, в якій ніхто не хотів відступати і ще менше ризикувати.

У хмельничан результативний удар на двох спорудили той же Власович і Шеремета. Другий відібрав м'яч біля чужих воріт, обігрався з партнером, який повторною передачею між двох захисників створив гольову ситуацію: Шеремета не схибив.

З відповіддю «титани» тягнули до останнього, забивши свій м'яч перед самою сиреною на перерву. Пічкуров зважився на дальній удар під праву штангу, а воротар не встежив за «своїм» кутом.

Друга половина розвивалася в тому ж ключі, а розв'язка сталася за три хвилини до закінчення поєдинку. Доманський з ауту обігрався з Грицовцем і з лівого краю пробив над голкіпером.

«Соколи» полетіли вперед відіграватися, і не реалізували вбивчий шанс. Педяш відклеївся від захисника і пробивав з шестиметрової лінії, голкіпер покровців дивом встиг зреагувати і виставити ногу. В хід пішов п'ятий польовий, який і приніс хмельничанам гол. Успіх принесла позиційна атака з використанням обох крайків і точним ударом Хамданова завершення.

На останніх секундах опоненти обмінялися гострими контратаками, проте бути голам більше не судилося – 2:2. 

«ПСВ» – «МКВ» – 1:0
Гол:
Опарівський (авт.) 25
«ПСВ»: 1.Кіба, 20.Снігур, 16.Тонков, 13.Недолуженко, 4.Найбулаєв, 7.Кривич, 8.Войніков, 2.Єременко, 10.Таранчук, 19.Лебединський, 21.Ляхович, 18.Копко, 2. Чистяков, 3.Мельник.
«МКВ»: 12.Чумак, 13.Моторний, 8.Златов, 3.Опарівський, 2. Гай, 31.Наконечний, 19.А.Бондаренко, 7.Кочевенко, 10.Йапарама, 11.Шмотолоха, 14.Бральчук, 77.Похиляк, 16.Михайлов.
Попередження: Найбулаєв 5, Недолуженко 30

Матч не ряснів небезпечними моментами. Можливо, виною всьому виснажлива спека, а також інтенсивність турніру: обидві аматорські команди Одеси виглядали відверто втомленими.

Головною подією першої половини зустрічі став найпотужніший удар Копка здалеку, який на себе прийняла штанга. Чудовий шанс відзначитися був у Гая, однак той з кількох метрів пробити голкіпера не зумів. В іншому ж суперники рідко створювали по-справжньому гольові моменти.

Ближче до екватора дальню артилерію застосував Кочевенко – поруч з правою стійкою. Після цього свій найкращий момент першого періоду створив «ПСВ»: Чистяков не зумів «пробити» голкіпера метрів з семи. В атаці всі шанси вивести свою команду вперед був у Йапарами, але той не реалізував вихід один на один.

У другій половині перший гольовий шанс створив Бондаренко: Олексій завдав непоганий удар метрів з дев'яти, на шляху м'яча було кілька рикошетів, однак Кіба все ж встиг виставити руку і відбити м'яч. Слідом вже Шмотолоха замикав головою навіс від свого воротаря, але також у рамку трохи не потрапив.

Мабуть, трохи втративши пильність, «МКВ» дозволив створити два моменти «ПСВ». І якщо з першим практично виходом один на один Войнікова спільними зусиллями вдалося впоратися, але ось прострільна передача зліва виявилася з розряду тих, які не беруться: Опарівський в надії заблокувати м'яча, зрізав його у власні ворота. Ще більше погіршити становище чемпіонів Одеси міг Найбулаєв, але його дальній удар прийшовся в штангу.

«МКВ» пішов грати з п'ятим польовим, за що ледь не поплатився. Лебединський зважився на удар зі своєї половини майданчика, однак зовсім небагато у ворота не влучив.

Свій шанс програє сторона все ж отримала. Після довготривалого розіграшу зайвого м'яч під удар на дальній штанзі віддали Шмотолосі, однак Артур не влучив по м'ячу.

Частина 3

«Локомотив» – «IPA»– 4:1
Голи:
Овсянніков 1, Білоцерківець 2, Шамли 13, Шамли 23 – Негара 25
«Локомотив»: 1. Литвиненко, 5.Білоцерківець, 7.Журба, 8.Літвінов, 9. Сірий, 10.Д.Сорокін, 11.Овсянніков, 13.А.Сорокін, 14.Бондар, 17.Шамлі, 20.Рось, 23.Лебідь, 77.Свірідов, 21.Савенко.
«IPA»: 1.Істраті, 2. Радов, 3.Суботін, 4.Фролов, 5.Негара, 8.Коваль, 9. Богачик, 11.Комльонок, 12. М. Паскару, 16.Алпінш.
Попередження: Фролов 12

Рахунок був відкритий вже на 35 секунді зустрічі. Овсяннікову дали пробити метрів з восьми, чого йому було досить. А ще через 37 секунд «Локо» забив другий. Сірий накинув м'яч до воріт, а Білоцерківець підправив його траєкторію в «рамку» – 2:0.

Харків’яни створили чимало передумов для того, щоб рахунок став більш ніж переконливим ще в першому таймі. Чого тільки вартий епізод, під час якого Бондар, Сірий і Білоцерківець по черзі «розстрілювали» Істраті, однак заштовхати м'яч за лінію воріт все ж не змогли.

Але ще до перерви забити третій вдалося. Шамлі втік в контратаку зі своєї половини, обійшов захисника і пробив під праву штангу – 3:0.

У другому таймі перевага «залізничників» продовжувало залишатися тотальним. Прекрасний шанс відкривати рахунок своїм голам був у Сірого. Євген заволодів м'ячем після високого пресингу харків'ян і пробив, м'яч від плеча Істраті потрапив у поперечину і вилетів у поле.

Четвертий гол – справа ніг Шамлі. Дмитро на лівому фланзі пройшов одного і «пробив» воротаря, м'яч рикошетом від когось з молдавських гостей залетів у власні ворота.

«IPA» не могла покинути поле без голу престижу, який на свій рахунок записав Негара. Йому вдалося втекти від Літвінова і, не зближуючись, пробити у лівий кут воріт.

«Титан-Зоря» – «Епіцентр К Авангард» – 2:2
Голи:
Пічкуров 18, Грицовець 21 – Федорок 14, Лужанський 26
«Титан-Зоря»: 11.Мельник, 1.Васильченко, 10. Пічкуров, 7.Леміш, 12. Доманський, 13.Грицовець, 5.Мілінький, 19.Шеховцов, 11.Ментянник, 3.Лінник, 17. Боргун, 4.Шпигар, 9. Кожемяка.
«Епіцентр К Авангард»: 1. Цибенко, 10.Можеренков, 2.Лужанський, 9.Дрозд, 3.Марченко, 11.Жеріков, 17.Болтнєв, 12.Федорок, 14.Коваленко, 30.Леонов, 5.Зайцев, 4.Свірідов.
Попередження: Шпигар 15, Цибенко 24, Пічкуров 30 – Федорок 10

Команди з перших же секунд взяли високий темп. Атаки суперників хвилями накочували на ворота.

Перша загроза воротам одеситів прийшла від Лінника. Його постріл після сольного проходу по діагоналі прийняла на себе штанга. Господарі запам'яталися командним моментом: Марченко, Зайцев і Болтнєв по черзі розстрілювали ворота, однак двічі виручив голкіпер, а останній удар заблокував захисник.

Далі – Леміш вискочив один на один, проте реалізувати вірну можливість для голу «титанівцю» не вдалося. Потім вже Кожемяка пробив метрів з восьми: «Епіцентр» від неприємностей врятував голкіпер, який проявив реакцію і вчасно виставив ногу.

А після був ударний відрізок для Жерікова. Спершу, 11-ий номер «Епіцентра» вийшов на воротаря лівим краєм і вицілював у дальній кут, але голкіпер зумів витягнути м'яч. А через кілька секунд він же зробив подачу до воріт, а Пічкуров виграв верхову боротьбу у воротаря і головою відправив м'яч у сітку. Минуло ще трохи часу, і у «Епіцентра» черговий блискучий момент для голу. Після потужного удару знову-таки Жерікова і рикошету м'яч летів за комір голкіперу, проте той зумів неймовірним чином дістати і перекинути снаряд через поперечину.

У другому таймі одесити витримати тиск покровців не зуміли. Спершу Пічкуров шикарним дальнім ударом зрівняв рахунок, а незабаром «Титан» розіграв більшість з п'ятим польовим, яке завершив пострілом з семи метрів Грицовець.

На цьому проблеми господарів могли не завершитися, однак реалізувати вихід один на один «титанам» не вдалося, а що послідував відразу удар від Леміша потрапив у штангу.

Тепер вже була черга «Епіцентра» грати з «воротарем-моталой», що і принесло їм успіх. Провал в обороні «Титану» з нервами, але все ж завершив голом Лужанський.

Покровці побігли рятувати гру, проте одесити вистояли – 2:2

«Сокіл» – «М'ясна традиція» – 3:3
Голи:
Педяш 6, Шеремета 15, Лисенко 25 – Сопільняк 4, Білоус 20, Білоус 24
«Сокіл»: 1. Тимощук, 12.Бакінській, 9.Шеремета, 32.Хамданов, 15.Лисенко, 10.Мартинюк, 11.Педяш, 8.Власович, 6.Подлюк, 19.Щербань, 29.Кручок, 30.Зубик.
«М'ясна традиція»: 1.Микитенко, 5.Полотен, 7.Сопільняк, 9.Камеко, 8.Перебору, 10.Білоус, 11.Драган, 13.Мігаров, 23.Гажемон, 69.Гаращенко, 77.Лопатенко, 85.Арутюнян, 91.Христіановський.
Попередження: Подлюк 14 – Камеко 14, Арутюнян 17, Арутюнян 20
Вилучені: Мартинюк 19 (фол останньої надії) – Арутюнян 20 (друга жовта)

Обидві команди ще могли зачепитися за більш високі місця, тому назвати поєдинок порожньою формальністю було не можна. Суперники з перших же секунд взяли високий темп, який намагалися тримати протягом всієї гри.

Відкрити рахунок пощастило гостям. Сопільняку вдався класний удар низом, з яким Бакінській впоратися не зумів.

Проте всього через дві хвилини на табло загорілися дві одинички. Авторство голи на свій рахунок міг записати Хамданов, який стелився у підкаті, щоб замкнути передачу, проте голкіпер на виході прийняв удар на себе. А ось з підбором і повторним пострілом Педяша воротар вже не впорався, оборона ж не підстрахувала.

Чудовий шанс вийти вперед був у Драгана: йому вдалося прийняти м'яч після передачі з глибини, прокинути повз голкіпера, але удар з незручного становища вже не вдався. Класно стріляв у дальню «шістку» по діагоналі Щербань, проте не менш класному стрибку Микитенко витягує м'яч.

Такий насичений тайм все ж завершився ще одним голом. Вже під звуки сирени Шеремета замикає передачу зліва.

Друга половина виявилася не менш багатою на події. Для початку команди обмінялися... ні, не голами, а вилученнями. У «Сокола» за фол останньої надії залишив майданчик Мартинюк. Дніпряни зусиллями Білоуса, який здорово пробив у дальню шістку з лівого краю (прикритий захисником голкіпер удару не побачив), відновлює паритет в рахунку. Не минуло й хвилини, як утрьох залишається «М'ясна традиція» через другу жовту Арутюняна, але орлам Ковальчика розіграти більшість не вдалося.

Третій гол у ворота «Сокола» забив все той же Білоус, якому вдалося відклеїтися від захисника і відправити м'яч у сітку після розіграшу кутового. Але знову перевага виявилося недовгим: Лисенко відкрився в центрі майданчика і з восьми метрів вразив ціль.

Наприкінці вже й зовсім пішов розмін гри з п'ятими польовими, однак такий надатакуючий футзал більше не приніс голів жодної з команд. 

За матеріалами сайту «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!