Кубок Водяна. День перший. Пряма трансляція

Пропонуємо Вашій увазі прямі трансляції та звіти про матчі першого ігрового дня міжнародного турніру «Кубок Водяна», який стартує в Одесі.

Частина 1

«МКВ» - «Ураган» - 2:2
Голи:
Кочевенко 4, Гай 12 – Швед 23, Коваль 24
«МКВ»: 12.Чумак, 13.Моторний, 8.Златов, 3.Опарівський, 2. Гай, 31.Наконечний, 19.А.Бондаренко, 7.Кочевенко, 10.Йапарама, 11.Шмотолоха, 14.Бральчук, 77.Похилла
«Ураган»: 1.Біров, 18.Байдак, 6.Левандівський, 4.Кіндратів, 7.Сімка, 9.Зварич, 11.Шотурма, 89.Корсун, 10.Микитюк, 3.Швед, 17.Цілик, 19.Баланик, 49.Пелех, 8.Лясковський, 99.Кефа, 5.Коваль, 16.Іванишин, 22.Миколюк.

Незважаючи на статус фаворита, з перших хвилин матчу більше володіла м'ячем одеська команда. Це вилилося у два забитих м'ячі ще до перерви. Дуже швидко рахунок був відкритий завдяки зусиллям Кочевенка. Шмотолоха витягнув на себе голкіпера і відкотив під удар на партнера паралельно лінії, який пробивав вже у порожні ворота. Незабаром Златов міг подвоювати перевагу, проте його небезпечний удар низом після розіграшу стандарту був заблокований.

Після подолання екватора тайму активніше почав діяти «Ураган», однак за весь час до сирени вдалося створити лише один вартий згадки епізод. Моторний після обрізки в центрі поля ледь не привіз у свої ворота гол, але Цілик з кількох метрів пробив вище рамки. А буквально у відповідному випаді, який по суті навіть атакою не назвеш, «МКВ» забив другий. Після передачі з глибини на п'ятачок перед воротами Гай злегка підправив м'яч, що дезорієнтувало воротаря, який тільки стежив, як той перетнув лінію воріт.

У другому таймі франківці ще додали в активності, однак до пори з моментами все якось не складалося. Успіх гостям принесла ударна двохвилинка в середині періоду. Для початку Швед замкнув флангову передачу справа, і тут же Коваль з другої спроби (перша була заблокована) дальнім пострілом відправив м'яч у праву «шістку».

У кінцівці «Ураган» вирішив пограти з п'ятим польовим, однак до зміни рахунку на табло це не призвело. Могли франківці як забити, так і виявитися переможеними, але зійшлися на нічиєї, що, в принципі, справедливо.

«ПСВ» - «Локомотив» - 0:7
Голи:
Рось 4, Білоцерківець 4, Білоцерківець 5, Овсянніков 11, Овсянніков 16, Шамлі 23, Лебідь 29.
«ПСВ»: 1.Кіба, 20.Снігур, 16.Тонков, 13.Недолуженко, 4.Найбулаєв, 7.Кривич, 8.Войніков, 5.Єременко, 10.Таранчук, 19.Лебединський, 21.Ляхович, 18.Копко, 2. Чистяков.
«Локомотив»: 1. Литвиненко, 5.Білоцерківець, 7.Журба, 8.Литвинов, 9. Сірий, 10.Д.Сорокін, 11.Овсянніков, 13.А.Сорокін, 14.Бондар, 17.Шамлі, 20.Рось, 23.Лебідь, 77.Свірідов, 21.Савенко.

Клас команд був непорівнянний. «Локомотив» виглядав на голову вище свого суперника, про що красномовно говорив рахунок на табло до перерви. Протягом однієї четвертої хвилини у воротах одеситів побувало одразу два голи. Спершу після обрізки м'яч був доставлений на лівий край на Рося, який пробив по діагоналі точно в правий від себе кут. А потім дуплетом вистрілив Білоцерківець, двічі скориставшись помилками на лівому краю оборони «ПСВ».

В заключної третини тайму у «Локо» забив четвертий. Це Овсянніков з правої штанги завершив багатоходовий розіграш своєї команди.

Не встигли команди увійти під другий тайм, як харків'яни забили п'ятий. Нехитра комбінація лівим краєм завершилася точним ударом Овсяннікова.

Варто віддати належне одеситам, які намагалися не сумувати і практично всю другу половину провели з п'ятим польовим, однак «Локомотив» все одно перевершував свого суперника. В атаці «ПСВ» ледь не потрапили в полон, однак харків'яни не зуміли реалізувати перспективну контратаку, вискочивши втрьох на одного воротаря: Журба не поскупився і вирішив зробити поперечну передачу на партнера, яку перехопив голкіпер. Проте все ж забити в контратаці гостям сьогодні судилося. Після перехоплення м'яча в центрі поля Шамлі без особливих труднощів пробив повз сумуючого на стрічці захисника 6:0.

Крапку ж у матчі поставив Лебідь, який перехопив м'яч на своїй половині поля і відправив кругляш у порожні ворота.

0:7 – дуже переконливий старт від одного з фаворитів турніру. Що стосується «ПСВ», то в минулому році команда також важко стартувала, проте потім зуміла проявити себе з найкращого боку.

«ІРА» - «Ураган» - 1:3
Голи:
М. Паскару 27 - Лясковський 17, Баланик 24, Зварич 25.
«IPA»: 1.Істраті, 2. Радов, 3.Суботін, 4.Фролов, 5.Негара, 8.Коваль, 9. Богачик, 11.Комльонок, 12.Портареску, 13.М.Паскару, 14.І.Паскару, 16.
«Ураган»: 1.Біров, 18.Байдак, 6.Левандівський, 4.Кіндратів, 7.Сімка, 9.Зварич, 11.Шотурма, 89.Корсун, 10.Микитюк, 3.Швед, 17.Цілик, 19.Баланик, 49.Пелех, 8.Лясковський, 99.Кефа, 5.Коваль, 16.Іванишин, 22.Миколюк.
Попередження: Негара 8

Спочатку матч ряснів боротьбою, з-за чого моментів команди подарували глядачам вкрай мало. На додачу до цього обидва суперника більше дбали про захист своїх воріт, тільки потім переходити на чужу половину поля. В цілому, за першу половину запам'ятався хіба що блискучий удар практично від лицьової від Шотурми, який намагався перекинути воротаря, однак м'яч пройшов поряд з правою дев'яткою. Можна також виділити гострий простріл справа в штрафний «IPA», до якого трішки не встиг Кіндратів. І на цьому все.

Другий тайм виявився значно динамічніше не в останню чергу завдяки відкритому рахунку. Так, вже на другому оберті секундної стрілки Миколюк класним ударом здалеку перевірив голкіпера, який парирував м'яч перед собою, а на добиванні першим виявився Лясковський – 0:1.

Другий м'яч опинився на рахунку Баланика. Василь утік від своїх воріт правим флангом і пробив по діагоналі в дальній кут.

Практично тут же голкіпер молдавської команди Цетраті ледь не повернув мінімальне відставання своєї команди: його удар від центрального кола і легкого рикошету став великою проблемою для стража франківських воріт, однак спільними зусиллями вдалося відвести загрозу.

А в атаці у відповідь «ураганівці» зміцнили свої позиції, забивши третій м'яч. Зварич відібрав м'яч біля центральної лінії, пройшов одного і пробив з близької відстані повз воротаря. 0:3 – прекрасна заявка на перемогу і спокійну кінцівку.

Але все ж молдаванам відкрити рахунок своїм голам на «Кубку Водяна» вдалося. Після рикошету м'яч вдало відскочив до Милиану Паскару, який з близької відстані не схибив.

Частина 2

«Сокіл» – «Uni-Laman» – 1:1
Голи:
Мартинюк 30 – Гірка 25
«Сокіл»: 1. Тимощук, 12.Бакинський, 9.Шеремета, 32.Хамданов, 15.Лисенко, 10.Мартинюк, 11.Педяш, 8.Власович, 6.Подлюк, 19.Щербань, 29.Кручок, 30.Зубик.
«Uni-Laman»: 1.Кудімов, 2. Рахметов, 13. Коптєв, 9. Гавриленко, 11.Лоскутов, 5.Якубець, 17.Ємельянов, 69.Долгорук, 6.Захарян, 70.Гірка, 8.Солодов, 10.Фещенко, 95.Чумак, 22. Захарян.
Попередження: Подлюк 19, Мартинюк 29 – Ємельянов 19, Солодов 21
Нереалізований дабл-пенальті: Педяш 23 (Кудімов).

Один з найпрестижніших футзальних турнірів країни просто не міг не відвідати наставник національної збірної Олександр Косенко. Прибув, як раз до речі, на власні очі побачивши один з найбільш динамічних поєдинків стартового дня турніру в Одесі.

Кожна з команд по черзі катувала свою удачу. Незважаючи на те, що чорноморський клуб в майбутньому сезоні буде тільки дебютувати у вищому дивізіоні країни, гру команда продемонструвала дуже привабливу.

Хоча, можливо, за якістю моментів більш досвідчений «Сокіл» і перевершив свого суперника. Перший по-справжньому гольовий момент створили Лисенко, Шеремета і Педяш, однак на трьох не зуміли розіграти зайвого в контратаці. Тут же Солодов опинився наодинці з голкіпером, але переграти його в близькому бою не зумів. А незабаром Коптєв дивом не замкнув передачу справа.

У другому таймі «Uni-Laman» почав явно підсідати. Сам собі створив момент Лисенко, але переграти воротаря також не зумів. У «чорноморців» пішли фоли і навіть картки, а логічним завершенням став перебір порушень вже на 23 хвилині. Пробивати дабл-пенальті пішов Педяш, який свій шанс не використав: далеко вийшов з воріт, голкіпер постріл парирував.

Цей епізод немов оживив «Uni-Laman», який провів кілька перспективних атак, під час однієї з них хмельничанам відверто пощастило, коли Захарян, перебуваючи один перед воротарем, не зміг дотик потрапити в рамку.

І незабаром, немов доводячи не випадковість атакуючого пориву, «Uni-Laman» забиває. Гравці «Сокола» завозилися з м'ячем на своїй половині поля, Захарян змусив суперника помилитися і потім покотив на Гірку, який з середньої дистанції пробив точно в правий кут воріт.

Тут же хмельничани кинули в бій п'ятого польового. Але єдиний вартий уваги момент не використав Хамданов: він залишився сам на дальній стійці, але не влучив у ворота, замкнувши фланговий простріл.

І все ж забити «Сокіл» встиг. За дві секунди до сирени Мартинюк відправив м'яч у ворота «чорноморців», які, мабуть, вже втратили концентрацію і увірували в передчасний успіх.

«М'ясна традиція» – «Епіцентр К Авангард» – 2:1
Голи:
Білоус 9, Білоус 14 – Коваленко 19
«М'ясна традиція»: 1.Микитенко, 5.Полотен, 7.Камеко, 8.Перебот, 9.Сопільняк, 10.Білоус, 11.Драгою, 13.Мігавов, 23.Гажимон, 69.Геращенко, 77.Лопотенко, 85.Арутюнян, 91.Христіановський.
«Епіцентр К Авангард»: 1. Цибенко, 10.Можеренков, 2.Лужанський, 9.Дрозд, 3.Марченко, 11.Жеріков, 17.Болтнєв, 12.Федорок, 14.Коваленко, 30.Леонов, 5.Зайцев, 4.Свірідов.
Попереджений: Сопільняк 30
Нереалізований дабл-пенальті: Леонов 30 (воротар)

Команди довго запрягали, залишаючи глядачів в нестерпному очікуванні хоч якихось моментів, і до другої частини першого тайму все ж розгойдалися. Тон задавали одесити, які частіше гостювали у воріт «М'ясний традиції». Так, неточно здалеку стріляв Марченко, потім вже Дрозд з важкого положення зумів викрутитися і пробити з лівої в штангу.

Дніпряни атакували рідше, але набагато ефективніше. Один з перших випадів команди завершився голом. Білоус зумів метрах в десяти від воріт прийняти м'яч і точно пробити з розвороту.

Гравці «Епіцентра» продовжували тиснути, однак нічого довести до голи не змогли. Чого тільки вартий удар Болтнєва, завершував комбінацію, але потрапив у поперечину. Перспективну контратаку розвивав Жеріков, протягнув м'яч до чужих воріт, обіграв одного, вийшов на ударну позицію і вирішив зробити пас партнеру, який цього зовсім не очікував.

І поки одесити шукали шляхи підходу до чужих воріт «М'ясна традиція» забила другий: неточна передача когось з гравців «Епіцентру» вперед призвела до швидкої триходівки, яку завершив у підкаті Білоус.

У другому таймі картина не змінилася. «Епіцентр» багато часу проводив на чужій половині поля, але вичавити з цього гол вдалося лише раз. Можеренков витягнув на себе голкіпера і відкотив Коваленкові, якому потрібно було пробити повз всіх, але точно у ворота. З чим він впорався.

Той же Можеренков міг відразу ж і зрівнювати рахунок, коли зачепився за м'яч на п'ятачку перед воротами, проте другим дотиком в створ потрапити не зумів.

А потім настав час для бенефісу Христіановського. Для початку страж дніпровських воріт встиг парирувати удар у протихід від Дрозда, потім просто дивом витягнув м'яч з-під поперечини, коли бив Лужанський. Практично впритул пробивав Коваленко – знову воротар на висоті. А адже була ще хрестовина, яка також зіграла за гостей.

Кульмінацією став дабл-пенальті за вісім секунд до сирени у ворота «М'ясний традиції». До м'яча підійшов Леонов, який свій шанс не використав.

«IPA» – «ПСВ» – 2:3
Голи:
Негара 5, Негара 11 - Чистяков 15, Найбулаев 18, Лебединський 22
«IPA»: 1.ІстратІ, 2. Радов, 3.Суботін, 4.Фролов, 5.Негара, 8.Коваль, 9. Богачик, 11.Комльонок, 12.Портереску, 13.М.Паскару, 14.І.Паскару, 16.Алпінш.
«ПСВ»: 1.Кіба, 17.Снігур, 16.Тонков, 13.Недолуженко, 5.Найбулаєв, 7.Кривич, 8.Войніков, 2.Єременко, 10.Таранчук, 23.Лебединський, 16.Ляхович, 18.Копко, 11.
Чистяков, 3.Мельник.
Попередження: Фролов 22

Обидві команди програли стартові матчі на турнірі, тому їм було за що боротися в очній зустрічі.

На старті поєдинку обидва колективи обмінялися небезпечними моментами, під час яких добре зіграли воротарі. Так, у молдаван запам'ятався постріл Суботіна, а в одеситів близький до успіху був Найбулаєв, однак своєчасний вихід з воріт голкіпера ситуацію розрядив.

А потім пішли голи. Гравці «ПСВ» біля своїх воріт не встежили за Негарою, який підключився до атаки центром і виявився першим на добиванні. А незабаром він ж знущально перекинув захисника вийшов один на один і пробив повз воротаря – 2:0. Між цими моментами затесався ще один чудовий шанс для гостей, проте той же Негара і Суботін не зуміли пробити в паніці що відбивалася оборону і голкіпера «ПСВ».

Одесити довго зволікали з відповіддю, але під кінець першого періоду відкрити рахунок все ж зуміли. Чистяков виявився не прикритим на дальній стійці і, опинившись віч-на-віч з голкіпером, елегантно переправив м'яч у рамку.

У другій половині все перевернулося з ніг на голову. Для початку Найбулаєв, обігравшись з Войніковым, пробив повз воротаря і відновив паритет у рахунку. А потім «IPA» фактично сама створила собі проблеми. При ауті і вийшов на чужу половину поля голкіпера молдаван дозволили пробити Лебединському в дотик, який, здавалося, збирався просто зробити винос. Винос виявився вдалим: м'яч залетів у ворота, і вже «ПСВ» опинився в ролі фаворита.

Незабаром у гостей виявився чудовий шанс зрівняти рахунок. Перед Негарою був один воротар, але головний голеадор команди гостей відверто перемудрував і шанс для разючого удару був втрачений.

«ПСВ» зумів відстояти перемогу і пішов з останнього місця в групі. Тепер там як мінімум до завтра буде «IPA».

«Титан-Зоря» – «Uni-Laman» – 2:1 (0:0)
Голи:
Шпигар 17, Грицовець 23 – Гавриленко 18
«Титан-Зоря»: 11.Мельник, 1.Васильченко, 10. Пічкуров, 7.Лещук, 12. Доманський, 13.Грицовець, 5.Мілінький, 19.Шеховцов, 11.Ментянник, 3 .Лінник, 17. Боргун, 4.Шпигар, Кожум'яка.
«Uni-Laman»: 1.Кудімов, 2. Рахметов, 13. Коптєв, 9. Гавриленко, 11.Лоскутов, 5.Якубець, 17.Ємельянов, 69.Долгорук, 6.Захарян, 70.Гірка, 8.Солодов, 10.Фещенко, 95.Чумак, 22. Горпинич, Циня.
Попередження: Коптєв 9, Гавриленко 25, Циня, 29.

Команди на протязі всього першого тайму збиралися з силами і налаштовувалися на боротьбу, а вже після перерви видали один з найбільш інтенсивних таймів нинішнього одеського турніру. Крім самих швидкостей та динаміки та ж ситуація була і з голами: якщо в першому періоді вболівальникам довелося жити на сухому пайку, то вже у другому все було набагато цікавіше.

Частково такі гойдалки пов'язані з тим, що в першому таймі поєдинок був більш нервовим і кілька рваним. Відзначаємо до перерви широку багатоходівку покровців, яка ледь не завершилася точним ударом, здається, Шпигаря. Щільний удар здалеку записав на свій рахунок Лещук, а самим ефектним епізодом поєдинку став постріл Грицовця боковими «ножицями», який голкіпер в не менш красивому стрибку перевів на кутовий.

Першими рахунок вдалося відкрити «Титану», в чому їм допоміг вдало розіграний «стандарт». Біля правої стійки без нагляду залишився Шпигар – він і переправив м'яч у ворота. Однак протягом якоїсь хвилини покрівці відповіли такою ж люб'язністю, допустивши схожу зі своїми суперниками помилку. Гавриленко відкрився під передачу на дальній стійці, чого йому виявилося достатньо для голу.

Незабаром «Uni-Laman» міг виходити вперед. Голкіпер «Титана» вже був відіграний, і Солодов вирішив пробити низом, однак на лінії м'яч виніс захисник покровців.

А практично у відповідному випаді вперед у рахунку вийшов «Титан». Одесити помилилися на своїй половині паркету, що призвело до швидкого відповіді покровців, який успішно завершив Грицовець.

«Uni-Laman» не втрачав надії відігратися до останніх секунд, проте оборона «Титану-Зорі» помилок більше не допускала. 2:1 – покровська команда стартує в турнірі з перемоги.

Частина 3

«Епіцентр» – «Сокіл» – 0:2
Голи:
Шеремета 10, Лисенко 29
«Епіцентр»: 1. Цибенко, 10.Можеренков, 2.Лужанський, 9.Дрозд, 3.Марченко, 11.Жеріков, 17.Болтнєв, 12.Федорок, 14.Коваленко, 30.Леонов, 5.Зайцев, 4.Свірідов.
«Сокіл»: 1. Тимощук, 12.Бакінський, 9.Шеремета, 32.Хамданов, 15.Лисенко, 10.Мартинюк, 11.Педяш, 8.Власович, 6.Подлюк, 19.Щербань, 29.Кручок, 30.Зубик.
Попередження: Коваленко 22 – Подлюк 7

Хмельницька команда з самого початку матчу почала доводити свій статус фаворита і плести мережива атак навколо воріт «Епіцентра». Відкривати рахунок міг, здається, Власович, однак не зумів реалізувати вихід один на один. Слідом на ударну позицію виходив Хамданов, на руку «соколу» був ще й рикошет, проте голкіпера одеситів це заваді не стало. Класну розіграли двоходівку Власович з Подлюком, але довести справу до удару так і не вдалося.

Ну, а після двічі пробивав Хамданов, і якщо перший постріл на себе прийняла стійка, то другий виявився результативним. Капітан хмельничан отримав передачу у центральній лінії на правому фланзі, пройшов до воріт і пробив повз який вискочив з воріт голкіпера – 0:1.

Варто зауважити, що «Епіцентр» досвідченого суперника не ніяковів і також частенько гостював у воріт Тимощука. Однак постійно чогось не вистачало, щоб всі можливості назвати гострими. Лише в заключній чверті матчу біля воріт «Сокола» стало по-справжньому спекотно. Тільки самого себе може картати Дрозд, який завершував контратаку одеситів, але пробив з вигідної позиції прямо у воротаря. А трохи пізніше на перспективний простріл вискакував Федорок, стелючись у підкаті, однак дотягнутися до м'яча все одно не зумів.

Одесити до останнього не втрачали надії відігратися, але удача посміхнулася «Соколу», якому вдалося закріпити свою перевагу: Лисенко завершив розіграш ауту дальнім ударом (метрів з двадцяти) точно в нижній кут – 0:2.

«Локомотив» – «МКВ» – 2:1
Голи:
Рось 8, Свірідов 14 – Кочевенко 20
«Локомотив»: 1. Литвиненко, 5.Білоцерківець, 7.Журба, 8.Літвінов, 9. Сірий, 10.Д.Сорокін, 11.Овсянніков, 13.А.Сорокін, 14.Бондар, 17.Шамлі, 20.Рось, 23.Лебідь, 77.Свірідов, 21.Савенко.
«МКВ»: 12.Чумак, 13.Моторний, 8.Златов, 3.Опарівський, 2. Гай, 31.Наконечний, 19.А.Бондаренко, 7.Кочевенко, 10.Йапарама, 11.Шмотолоха, 14.Бральчук, 77.Похилла, 16.Михайлов.
Попередження: Свірідов 14, Журба – Гай 6, Опарівський 25

«Локомотив» вирішив не відкладати питання про переможця зустрічі в довгий ящик, відразу ж помчавши вперед. Це принесло свої плоди, і нехай не відразу, але результат став видно на табло. Спочатку ж була поперечина після удару Білоцерківця. Вже через хвилину був близький до голу Свірідов, але у підкаті тільки пустив м'яч уздовж лінії і лицьової.

Хозяева відповіли своїм моментом. Опарівський опинився перед воріт і злегка підправив передачу, спрямовану на п'ятачок перед воротами, проте голкіпер харків'ян встиг зреагувати на несподівану зміну траєкторії снаряда.

Гол виявився дуже образливим для одеситів. Рось зважився на дальній удар низом, а Чумак пропустив м'яч під собою. Під кінець тайму справи «МКВ» стали зовсім кепські. Свірідова забули перед воротами, і той завершує розіграш кутового точним ударом. Знімати практично всі питання на початку другої половини міг Бондар, однак, вийшовши тет-а-тет з голкіпером, не влучив у ближній кут.

Одесити такої халатності не пробачили і один гол відіграли. Кочевенко втік у контратаку і пробив, не зближуючись з воротарем, у дальню шістку. Деякий час господарі діяли на куражі, однак поступово «Локо» повернув гру в потрібне для себе русло. Пішли навіть моменти. Повертати перевагу в два м'ячі міг двічі міг Білоцерківець, однак у першому випадку йому в підкаті не вдалося заштовхати м'яч у ворота, а в другому – вихід голкіпера дозволив зберегти інтригу в матчі.

Заключні дві хвилини «МКВ» грав з п'ятим польовим. Але навіть це не змусило харків'ян помилитися. Вони виграють і стають єдиною командою, яка набирає максимум очок після першого дня в групі «А».

«М'ясна традиція» – «Титан-Зоря» – 1:6
Голи:
Гаращенко 2 – Мілінький 1, Ментянник 3, Кожемяка 5, Ментянник 6, Боргун 26, Мілінький 30.
«М'ясна традиція»: 1.Микитенко, 5.Полотен, 7.Сопільняк, 9.Камеко, 8.Перебору, 10.Білоус, 11.Драган, 13.Мигаров, 23.Гажемон, 69.Гаращенко, 77.Лопатенко, 85.Арутюнян, 91.Христіановський.
«Титан-Зоря»: 16.Мельник, 1.Васильченко, 10. Пічкуров, 7.Лещук, 12. Доманський, 13.Грицовець, 5.Мілінький, 19.Шеховцов, 11.Ментянник, 3.Лінник, 17. Боргун, 4.Шпигар, 9.Кожемяка.
Попередження: Мигаров 26, Полотен 26 – Ментянник 26

Перша половина подарувала глядачам цілу розсип голів і бурю емоцій. Обидві команди, підтверджуючи статус матчу-дербі, не соромилися регулярно грати в кості, що призводило до конфліктів прямо на майданчику. Однак, ближче до перерви, коли впевнено вели в рахунку покрівці, емоційна складова почала йти на спад.

Вже до тридцятій секунді рахунок був відкритий: Мілінький потужним прямим ударом зі штрафного під поперечину вивів «титанів» вперед. «М'ясна традиція» з відповіддю не затягла і в атаці відновила статус-кво. Гаращенко вчасно підключився до атаки і замкнув флангову передачу – 1:1. Ще хвилина – і «Титан» вже попереду. Провалився лівий фланг оборони дніпрян, чим скористався Ментянник і відправив м'яч повз воротаря.

П'ятий оборот секундної стрілки, а на табло вже 1:3. Все почалося з удару Гаращенко у штангу, м'яч відскочив до Кожемяки, який розігнав атаку правим краєм і завершив точним пострілом. Могло виявитися 2:2, але фортуна була на боці професіоналів. Шоста хвилина – Ментянник замикає дальню стійку, і це 1:4.

І тільки на цьому команди заспокоїлись. Гра стала більш розміреним, а очікування голів перемістилася на другу половину матчу.

У дебютному випаді відразу ж після перерви доводити рахунок до непристойного міг Ментянник, але успішно реалізувати вихід один на один йому не вдалося.

«М'ясна традиція» задовго до сирени навіть вирішила пограти з п'ятим польовим, однак тільки ще більше погіршила своє становище: Боргун та Мілінький зі своєї половини майданчика передали «привіт» сусідам з Дніпра.

За матеріалами сайту «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!