Чемпіонат України серед ветеранів 40+. День другий. Підсумки

До вашої уваги прямі трансляції поєдинків другого ігрового дня Чемпіонату України 40+, який триває у Львові.

«ТВД» - «Союз» - 7:0 (4:0)
«ТВД»:
Стасюк, Хавер, Кудінов І., Кольцун, Паршиков, Маковський, Москвін, Кудінов Ю., Свищ 
«Союз»: Бабариков, Чирва, Дубов, Семкін, Нестеров, Шпилевий, Климов, Азаров 
Голи: Паршиков, 20, Москвін, 2, 2, 6, 23, Кудінов Ю., 6, 14

Було таке враження, що на перший поєдинок другого ігрового дня між «ТВД» та «Союзом» вийшла лише одна команда. Львів’яни почали показувати силу своїм опонентам вже з перших хвилин протистояння. З першим голом «ТВДівці» затягувати не стали і вже на 2 хвилині матчу Євген Москвін вистрелив одразу дублем. До завершення першого тайму донеччани тільки зрідка дихали свіже повітря поблизу чужих воріт. «ТВД», своєю чергою, до перерви відзначився ще двічі.

Друга половина матчу показала, що рахунок на табло не випадковий. «ТВД» знову домінував та забив ще тричі. Феєрив у матчі Євген Москвін, який у звітному поєдинку відзначився покером. Підсумок – «ТВД» каменя на камені від «Союзу» не залишили.

«Глорія» - ФК «Южноукраїнськ» - 3:1 (2:0)
«Глорія»:
Снігур, Коламійчук, Станкевич, Шевченко, Смішко, Марталога, Бурля, Дерюга, Нагреба
ФК «Южноукраїнськ»: Сільчук, Кривицький, Бойко, Грушанський, Ярохович, Спотарь І., Спотарь В., Лістратов, Чаленко
Голи: Смішко, 8, Марталога, 13 - Ярохович, 18 (а/г), Єлістратов, 22 
Попередження: Бурля, 5

Поєдинок між «Глорією» та ФК «Южноукраїнськ» видався доволі видовищним. Глядачі палацу спорту «Галичина» побачили чимало цікавих та напружених моментів у цьому матчі. Скрижалі влади у звітному протистоянні, втім, були в ногах одеських футзалістів. Відкрив рахунок у зустрічі Богдан Смішко, який відзначився неперевершеним ударом зі штрафного. Під завісу першої частини гри «Глорія» рахунок подвоїла. Одесити вибігли в контратаку, яку грамотно завершив Богдан Марталога.

Другий тайм поєдинку видався не менш запеклим. Ігрову ініціативу, тим не менш, продовжувала утримувати «Глорія».Футзалісти з Південної Пальміри активно гостювали поблизу чужих воріт. Одна з таких атак завершилася голом Сергія Яроховича з ФК «Южноукраїнськ» у власні ворота. Вдалося розписатися «южанам» і у воротах суперника. Голом престижу відзначився Дмитро Єлістратов.

«ТВД» - «Динамо» - 3:0 (1:0)
«ТВД»:
Стасюк, Хавер, Кудінов І., Кольцун Сергій, Паршиков, Маковський, Москвін, Кудінов Ю., Свищ
«Динамо»: Острога, Коваленко, Булат, Тетявкін, Дядченко, Табачун, Кашаба, Логвинов
Голи: Кольцун, 2, Кудінов Ю., 17, Паршиков, 23

Не судилося пропускати голи цього ігрового дня команді «ТВД». У матчі проти «Динамо» (Суми) львів’яни знову ж таки продемонстрували свій високий рівень футзалу. Попри те, що «динамівці» намагалися нав’язати боротьбу своєму супернику, «ТВД» відверто домінував. Змусив електронне табло показувати «одиницю» навпроти своєї команди Сергій Кольцун, який змістився з флангу та класно пробив під поперечину воріт сумчан. Були в першому таймі у «ТВДівців» ще декілька хороших нагод, проте команди пішли на перерву з рахунком 1:0.

У другому таймі обидва колективи почали активно застосовувати гру з п’ятим польовим. Така стратегія принесла плоди, втім, лише львів’янам. Саме останні в другій половині гри забили ще двічі та довели поєдинок до логічної перемоги.

Леонід Маковський, гравець команди «ТВД»:

- Вважаю, що здобули чотири перемоги з чотирьох можливих в цьому турі завдяки ігровій дисципліні, перш за все. Було завдання – здобути максимум очок у львівському етапі. Приємно, що досягли поставленої цілі. Вітаю усіх своїх партнерів по команді з таким успіхом. Щодо турнірних завдань, то планували ще на початку турніру потрапити до четвірки лідерів. Робитимемо все від себе залежне, щоб такої мети досягнути. Вирішальним у цьому плані стане для нас одеський етап турніру і те, як зіграють наші прямі конкуренти.

«Глорія» - «Чорне море» - 3:9 (0:3)
«Глорія»:
Снігур, Коломійчук, Станкевич, Шевченко, Смішко, Дерюга, Мартолога, Бурля, Нагреба
«Чорне море»: Стародубовський, Торшин, Пилипів, Гірка, Мансуров, Саричів, Возний, Ятло, Лобан, Кушнір
Голи: Станкевич, 16, Смішко, 18 (пен.), Мартолога, 24 ¬- Лобан, 5, Пилипів, 7, Торшин, 13, Возний, 15, 24, Гірка, 16, 18, 23, Кушнір, 25

Одеське дербі у Львові. Інтригуюча вивіска матчу, чи не так? Варто зазначити, що поєдинок між «Глорією» та «Чорним морем» сповна підтвердив свій серйозний статус. З перших хвилин протистояння команди почали активно гостювати поблизу воріт одна одної. М’яч ні на мить не затримувався в центрі поля. Тим не менш, клас «Чорного моря» все-таки було помітно неозброєним оком. Вже після першої половини гри рахунок був 0:3 на користь номінальних гостей.

У другому таймі більш впевнено почала діяти «Глорія», яка час від часу покусувала свого більш іменитого опонента небезпечними атаками. «Чорне море» здебільшого контратакувало, що їм доволі класно вдавалося. Загалом, підсумковий рахунок цілком повно відображає картину усього протистояння. «Чорне море» здобуло впевнену перемогу на класі.

«STAVNI KIEV» - «АРПІ» - 1:0 (0:0)
«STAVNI KIEV»:
Ясиновський, Бондарь, Косенко, Кабаненко, Директоренко, Севериненко, Бєляєв, Гордієнко, Пікалов, Мірошник, Вацяк 
«АРПІ»: Толмачов, Кобець, Шуст, Нестерук, Чернишов, Ткаченко, Моргунов, Дремою, Хаймурзін, Босенко, Міщук, Кравченко 
Голи: Директоренко, 15 
Попередження: Кобець, 22

У центральному поєдинку ігрового дня між собою зустрічались «STAVNI KIEV» та «АРПІ». Напругу у цьому матчі можна було різати ножем. З перших секунд двобою і аж до фінального свистка арбітра не було до кінця зрозуміло хто ж здобуде перемогу у звітному матчі. Перший тайм минув у світлі розвідки обох команд. Велика кількість тактико-технічних дій та не зовсім багато небезпечних моментів.

Логічно, що долю такого принципового поєдинку вирішив лишень один забитий м’яч. Єдиним голом у протистоянні відзначився Валерій Директоренко зі «STAVNI KIEV», якому вдався потужний дальній постріл. До останніх подихів звітного двобою, палац спорту «Галичина» наповнювали крики наставників команд, емоції гравців. Відверто пощастило тому, хто бачив таке футзальне видовище наживо. Підсумок – гра видалась рівною, але тітонька Фортуна в цьому матчі все-таки більше посміхнулася номінальним господарям.

Олег Шуст, гравець команди «АРПІ»:

- Такі матчі дуже важкі та напружені, безперечно. Були з нашого боку в цій грі помилки, однією з яких наш суперник і скористався. В такому поєдинку дуже важливо забити першим. Це, на жаль, вдалося зробити команді «STAVNI». Згодом опонент вже грав відповідно до рахунку. Мали моменти, завдяки яким могли відновити паритет, міг і суперник перевести матч у більш спокійне русло. Видався бойовий поєдинок. Трішки більше щастя було на боці нашого опонента, але вони повністю віддалися грі, було помітно їхній заряд. Нічого страшного, що поступились. Це наша перша поразка. Будемо неодмінно виправляти ситуацію вже в Одесі.

«Володимирівка» - «Чорне море» - 2:8 (1:3)
«Володимирівка»:
Подопригора, Щубан, Волох, Заболотний, Цибик, Чемерис, Чабан
«Чорне море»: Стародубовський, Торшин, Пилипів, Гірка, Мансуров, Саричев, Возний, Ятло, Лобан, Кушнір   
Голи: Щубан, 9, Чабан, 16 – Стародубовський, 2, 21, 22, Гірка, 20, 22, Мансуров, 8, 12, Возний, 23
Попередження: Цибик, 20

Протистояння між «Володимирівкою» та «Чорним морем» видалося неймовірно видовищним та багатим на голи. Великий проміжок часу «волиняни» навіть грали зі своїм більш іменитим суперником «на рівних». Втім, як би там не було, клас одеситів таки дався взнаки. Вже після першого тайму «Чорне море» вів у рахунку з різницею у два голи.

Друга частина поєдинку видалася більш одноманітною. Одноманітною у тому сенсі, що одесити повністю перегравали свого опонента та раз по раз втілювали свою домінацію у забиті м’ячі. До кінця матчу «Володимирівка» мала ще декілька небезпечних випадів, але втілити їх у більше, аніж нереалізовані шанси, «волинянам» не вдалося. «Чорне море» здобуло впевнену звитягу.

«Союз» – «Динамо» - 4:6
«Союз»:
Чирва, Дубов, Сьомкін, Король, Нестеров, Азаров, Шпілевий, Климов, Бабариков 
«Динамо»: Коваленко, Острога, Логвинов, Дяченко, Тетявкін, Табачун, Кашаба, Булат 
Голи: Дубов, 9, Сьомкін, 9, Азаров, 23, Чирва, 25 – Кашаба, 3 (пен.), 13, Коваленко, 16, Табачун, 18, 26, Логвинов, 20 
Попередження: Сьомкін, 17, Дубов, 19

Справжню футзальну виставу влаштували «Союз» та «Динамо» (Суми). Колективи розпочали протистояння без розвідки, раз по раз турбуючи воротарів команди-суперника. Чітко простежувалось і те, що зустрічаються приблизно рівні за класом суперники. Перший тайм видався доволі паритетним, про що свідчить і рахунок, з яким колективи пішли на перерву – 2:2.

У другій половині зустрічі мікроепізоди завершувались, здебільшого, на користь сумчан. «Союз» грав на контратаках. Як би там не було, але ближче до середини другого тайму більше володіли ігровою перевагою саме «динамівці». Така наполегливість втілилася у ще чотири забиті голи. Донеччани активізувались наприкінці двобою, забивши два м’ячі, втім, цього виявилось замало, як мінімум, для нічиєї.

ФК «Володимирівка» - «STAVNI KIEV» - 1:2 (1:2)
ФК «Володимирівка»:
Подопригора, Щубан, Волох, Заболотний, Цибик, Чемерис, Чабан, Ардановський
«STAVNI KIEV»: Ясиновський, Бондарь, Косенко, Кабаненко, Директоренко, Севериненко, Бєляєв, Гордієнко, Пікалов, Мірошник, Вацяк
Голи: Волох, 9 – Директоренко, 9, Косенко, 12
Попередження: Чемерис, 17, Чабан, 18

У заключному поєдинку другого туру між собою зустрічались «STAVNI KIEV» та ФК «Володимирівка». Матч видався доволі напруженим та запеклим. Рахунок у зустрічі на 9 хвилині відкрив Валерій Директоренко, який завершив чудовий простріл з флангу від свого партнера по команді. «Володимирівка» відповіла майже миттєво. На тій-таки 9 хвилині «волиняни» розіграли «до вірного» та Роман Волох заніс м’яч у, по суті, вже незахищені ворота. Ближче до завершення першого тайму гри «STAVNI KIEV» почали діяти впевненіше, аніж їхні опоненти. Така активність втілилася у забитий гол на 12 хвилині. Саме тоді Олександр Косенко вискочив з-за спини одного з «волинян» та чітко пробив у верхній кут воріт «Володимирівки».

У другій половині зустрічі точилася боротьба за кожен м’яч на кожному клаптику майданчика. Небезпечні моменти лише зрідка навідувались до захисту тієї чи іншої команди. Саме тому цілком логічно, що результат першого тайму гри  став підсумковим і в матчі загалом.

Володимир Дидик, спеціально для Асоціації футзалу України
Фото:
ФК «АРПИ Запоріжжя»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!