Євро-2018: анонс вирішальних матчів

Прес-служба Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі анонс двох вирішальних поєдинків чемпіонату Європи, який сьогодні добігає кінця у Словенії. 10 лютого на майданчику «Арени Стожице» будуть зіграні фінал та матч за третє місце.

І росіяни, і казахстанці прагнули на цьогорічному Євро більшого, ніж бронзові медалі, за які їм доведеться боротись. Але можна не сумніватися в тому, що збірні Росії та Казахстану зроблять усе для того, щоб здобути третє місце. Адже це, перш за все, справа престижу для обох команд. Тому, саме цей фактор має стати для них головним стимулом у боротьбі за цю почесну сходинку. І тут, мабуть, усе залежатиме від того, хто заб’є першим. У тієї команди одразу буде перевага, яка наблизить до жаданих медалей. Звичайно, можна було би сказати, що за таких розкладів переможця «бронзового» фіналу буде виявити важко, якби не одне «але»: казахстанці провели дуже виснажливий матч проти збірної Іспанії, і питання відновлювання фізичних кондицій тут виходить на перший план. Тут може бути деяка перевага у збірної Росії. Але якщо не звертати увагу на цей нюанс, то шанси як росіян, так і казахстанців на здобуття «бронзи» наче виглядають рівними.

Матч за третє місце.
Росія – Казахстан

10 лютого 2018 року. Словенія. Любляна. «Арена Стожице» - 19.00.
Пряма трансляція: «Футбол 1»

Фінал чемпіонату Європи подарує всім тим, хто любить футзал, справжнє піренейське дербі. Чинні чемпіони Європи, іспанці, будуть намагатись відстояти свій титул у поєдинку з португальцями, які протягом усього турніру демонстрували гру, яку багато хто зі спеціалістів називав близькою до чемпіонської. Але в цій грі підопічних Жоржа Браза є виняток – матч проти збірної Росії, коли підопічні Сергія Скоровича практично позбавили Рікардіньо та компанію свободи дій. Але ж португальці скористались помилками російської команди, а це вже свідчить про клас команди. А він у «європейських бразильців», безумовно, є. Однак, чи вистачить цього, щоб подолати іспанців? Тим більше, якщо врахувати, що в очних протистояннях «Червона фурія» історично переважає португальців. І підопічні Хосе Венансіо Лопеса зовсім не проти продовжити свою позитивну динаміку у зустрічах зі збірною Португалії. До того ж, це допоможе «селесьон» зберегти свій чемпіонський титул.

Фінал.
Португалія – Іспанія.

10 лютого 2018 року. Словенія. Любляна. «Арена Стожице» - 21.45.
Пряма трансляція: «Футбол 2»

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: УЄФА

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!