Євро-2018: огляд матчів сьомого ігрового дня + ВІДЕО

Прес-служба Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі огляд матчів сьомого ігрового дня, який триває у Словенії. 4 лютого були зіграні останні поєдинки у групах «С» і «D», в яких визначились підсумкові місця команд. Окрім того, за результатами ігор стало відомо,  якого місця до чвертьфіналу вийде збірна України і хто буде її суперником.

Збірна України мала чудову нагоду для того, щоб посісти перше місце у групі «С» і, відповідно, вийти на команду, що посяде друге місце у групі «D». Але для цього треба було обіграти збірну Португалії. А португальці з такими намірами «синьо-жовтих» були не згодні. А щоб їх позиція була більш аргументованою, підопічні Жоржа Браза забили у ворота Євгена Іваняка два голи, поставив українську команду в скрутне становище. Однак, у середині другого тайму збірна України зусиллями Володимира Разуванова та Тараса Королишина змогла зрівняти рахунок. Після цього з’явилась надія, що українці зможуть схилити шальки терезів на свою користь, але помилка при грі в обороні призвела до голу від Педро Карі. Після цього Олександр Косенко вирішив взяти тайм-аут та перейти на гру з п’ятим польовим гравцем. Однак, ця тактика лише послабила можливості української команди врятувати цю гру. А гол Рікардіньо фактично зняв усі питання. Однак, останнє слово було за «синьо-жовтими», а конкретно – за Петром Шотурмою, який став автором останнього голу збірної України у цьому матчі. Таким чином, українська команда посіла друге місце у групі «С».

УКРАЇНА – Португалія – 3:5
Голи:
Разуванов (28), Королишин (32), Шотурма (40) – Бруно Коельо (5), Тьяго Бріту (13), Педро Карі (34), Нілсон Мігел (36), Рікардіньо (37)                                   
Попередження: Фабіу Сесіліу (25)

У завершальному матчі групового етапу вирішувалась доля першого місця у групі «D». Заодно, мав визначитись суперник збірної України. Тому, до протистояння між збірними Азербайджану та Іспанії українські любителі футзалу придивлялись особливо уважно. По ходу цього поєдинку іспанці володіли ініціативою та контролювали гру. За таких обставин азербайджанцям доводилося сподіватись тільки на контратаки, але їх було мало, хоча іноді Пако Седано доводилося вступати у гру. Натомість, його колега по воротарському цеху, Гусейнлі, часто рятував збірну Азербайджану від неминучого голу. Однак, на 14-й хвилині він не зміг виручити, коли іспанці розіграли кутовий, а Пола пробив по азербайджанських воротах. І цей гол Поли виявився єдиним у зустрічі. А це означало, що саме збірна Іспанії посіла першу сходинку у групі «D». Відповідно, саме «Червона фурія» стала суперником збірної України по чвертьфіналу.

Азербайджан – Іспанія – 0:1
Гол:
Пола (14)
Попередження: Вассура (24), Фінео (37)

Сьогодні, 5 лютого, на чемпіонаті Європи розпочинається етап плей-оф. Будуть зіграні два чвертьфінальні поєдинки.

19.00. Сербія – Казахстан
22.00. Словенія – Росія.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: УЄФА

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!