Збірна України у Любляні. День шостий

Вже з самого ранку суботи, 3-го лютого розпочалась підготовка збірної України до наступного матчу групового етапу чемпіонату Європи. Після сніданку тренерський штаб провів з гравцями годинне теоретичне заняття, яке було присвячене детальному аналізу зіграного напередодні матчу проти збірної Румунії, який завершився перемогою нашої команди – 3:2 та подарував їй путівку до чвертьфіналу.

Про деякі деталі теоретичного заняття розповів головний тренер збірної України Олександр Косенко:

«Ретельний аналіз матчу з румунами показав, що у нас були помилки під час перебудов, помилки у прийнятті рішень, огріхи були як в атаці, так і у захисті. Саме на них зупинялися, розбирали, акцентували увагу гравців. Сподіваюсь, це принесе нам користь у наступній зустрічі».

Майже одразу після завершення «теорії» збірна України вирушила до «Арени Стожице» на годинне тренування. Але не на основній арені, а на запасній, яка знаходиться на мінус першому поверсі. На жаль, організатори не найкращим чином спланували завантаження основного майданчика, і якщо деякі команди тренувалися саме на ньому, то інші – на запасному. Саме перед збірною України на запасному майданчику завершила тренування збірна Іспанії, а у той самий час на основному майданчику працював найближчий суперник іспанців – збірна Азербайджану.

Враховуючи те, що якість покриття основного та резервного майданчиків дещо відрізняється, тренерський штаб збірної вніс коригування у план годинного заняття, і воно було доволі легкого характеру. За словами Олександра Косенка, футболісти попрацювали на розтягування, які нададуть змогу якнайкраще відновити стан гравців. Більшість часу гравці працювали без м’ячів, займаючись вправами для верхнього плечового поясу, а потім трошки пограли в баскетбол.

Щодо планів на вечір суботи, то збірна не планує відвідувати наживо матчі, які сьогодні пройдуть в «Арені Стожице». Вони обіцяють бути дуже емоціональними, і саме через віддано перевагу їхньому перегляду в готелі по телевізору. За думкою головного тренера, гравцям потрібно накопичувати емоції, які будуть потрібні у протистоянні зі збірною Португалії.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!