Азербайджан-Україна: огляд матчу + післямова

Підопічні Олександра Косенка у другому матчі матчі поспіль переграли збірну Азербайджану з різницею у чотири голи.

Наша команда вдруге обіграла свого суперника на його паркеті, оформивши свою перевагу за результатами другої половини. Забивати українці почали з шостої хвилини, і знову це зробив Шотурма, який після пасу Фаренюка впевнено переграв Кюрдова й вивів збірну України вперед. Невдалою для нашої команди виявилася кінцівка першого тайму. Втім, якщо Фінео не зумів реалізувати дабл-пенальті, то Галло покарав українців за помилку у захисті.

Другий тайм команда Олександра Косенка розпочала з п'ятим польовим. Досить швидко це призвело до того, що рахунок став 3:1 на користь гостей. М'ячем у власні ворота відзначився Галло, а у складі «синьо-жовтих» забив Абакшин, який вдало зіграв на добиванні. 

Намагалися змінити перебіг матчу завдяки грі з п'ятим польовим й підопчіні Алесіо да Сілви. Однак, наша команда зуміли скористатися порожні воротами суперника. Спочатку Корсун, а потім Сухов довели лік забитих голів збірної України до п'яти.

Азербайджан – Україна – 1:5 (0:2)
Голи: Галло (20, 23 – автогол) – Шотурма (6), Абакшин (24), Корсун (32), Сухов (40)
Попередження: Галло (13), Фінео (17), Атаєв (37) – Зварич (18)
Нереалізований дабл-пенальті: Фінео (18)

Збірна Азербайджану: Ровшан Хусейнлі (Емін Кюрдов, 5) – Тьяго Болінья, Фінео, Рафаель Вілела, Галло – Раміз Човадров, Різван Фарзалієв (к), Іса Атаєв, Хатаі Багіров  – Амір Шоджаеі – Джавад Мамедов, Нурлан Мехдізаде, Тофіг Мікаілов, Хязяр Агализаде

Збірна України: Юрій Савенко (Олександр Cухов, 21) – Ігор Корсун, Петро Шотурма (к), Михайло Зварич, Артем Фаренюк – Євген Сірий, Володимир Разуванов, Ярослав Лебідь, Даниіл Абакшин – Ігор Чернявський, Олександр Педяш, Микола Білоцерківець – Кирило Ципун

Післямова

Олександр Косенко:

«Матч пройшов добре. Ми багато боролися. Частину матчу команда провели з п'ятим польовим. Це було важливим такичним завданням для нас. Це були товариські матчі, де кожна з команд намагалася виявити переваги й недоліки у своїй грі. Щодо цього спаринг можна назвати корисним для обидвох суперників. Хоч ми й перемогли обидва рази – не можу сказати, що команда готова на 100%. Підхід до товариських матчів може бути різним й інколи результати від них можуть бути оманливими».

Алесіо да Сілва:

«Я вказав своїм гравцям на помилки, яких вони припустилися у першому матчі. Ми намагалися не повторити їх у першій зустрічі. У результаті, перший тайм у нашому виконанні вийшов кращим. У другому таймі у нас закінчилися сили. Мозок більше не міг виконувати поставлених завдань. У результаті невдалих дій ставало більше, а гравці збивалися на індивідуальну гру. Суперник майстерно використав недоліки у нашій грі».

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!