Колумбія – Україна. Анонс від сайту UA-Футбол

Міжнародний товариський матч.
Колумбія – Україна

3 вересня. Колумбія. Букамаранга. «Колізео Бісентенаріо».
Прогноз: 1:2

Збірна України з футзалу продовжує свою підготовку до чемпіонату світу, який з 10-го вересня по 2-е жовтня буде проходити в Колумбії. Нагадаємо, що наприкінці серпня наша збірна зіграла товариський матч зі збірною Італії і поступилася в ньому з рахунком 2:0. Тепер же підопічні Олександра Косенка зіграють ще один «товарняк». На цей раз – з господарями чемпіонату світу, колумбійцями.

Це буде перший поєдинок «синьо-жовтих» у Колумбії після початку тренувальних зборів у цій країні. І було б цікаво подивитися на нинішній рівень готовності нашої збірної, якби колумбійці дали стрім на Україну. Будемо сподіватися, що приймаюча сторона все-таки дасть картинку, і ті українські любителі футзалу, які не захочуть спати пізно вночі, зможуть подивитися на гру наших співвітчизників. І сподіваємося, що цей теоретично можливий перегляд буде для нас переможним. Заодно – будемо звикати до нічного розкладом, оскільки, нагадаємо, поєдинки чемпіонату світу будуть проходити опівночі, о другій години та о четвертій години ночі. Тобто – ближче до ранку. Не забуваємо про різницю в часі – вісім годин. Тобто, цей товариський поєдинок буде проходити тоді, коли в Україні буде ніч з 3-го на 4-е вересня.

Якщо ж говорити про взаємини збірних Колумбії та України, то у нашої команди є свої рахунки з цієї латиноамериканської збірної. Чотири роки тому, в Таїланді, саме збірна Колумбії обіграла нашу команду в чвертьфіналі ЧС – 2012 з рахунком 3:1, перегородивши шлях до півфіналу. Хоча тоді наша збірна вважалася фаворитом пари. Так що, тепер підопічні Олександра Косенка можуть віддати «боржок» колумбійцям за поразку чотирирічної давнини.

Звичайно, варто враховувати, що колумбійці будуть грати вдома, і трибуни «Колізео Бісентенаріо» будуть гнати своїх улюбленців вперед. Але це не повинно стати перепоною для «синьо-жовтих». Навіть якщо врахувати те, що збірна Колумбії є «міцним горішком» (за мірками південноамериканського футзалу), для нинішньої збірної України ця команда не повинна стати загадкою.

Якщо ми заглянемо в світовий рейтинг футзальних збірних перед стартом чемпіонату світу, то побачимо, що збірні Колумбії та України – майже сусіди. Українська команда зараз перебуває на восьмому місці цього рейтингу, а колумбійська – на десятому. Однак, не виключено, що за підсумками ЧС – 2016 цей самий рейтинг трохи зміниться. Хотілося б, щоб для нашої збірної він змінився в кращу сторону. Так само як і результат за підсумками «мундіалю». Але про це поки рано говорити. Так що, поки що зосередимося на товариському матчі з Колумбією.

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!