Збірна України долає Азербайджан у першому товариському матчі

Підопічні Олександра Косенка у кожному з таймів забили по два голи у ворота суперників й оформили впевнену перемогу над збірною Азербайджану.

Події зустрічі розгорталися напрочуд стрімко. Вже на п’ятій хвилині підопічні Алесіо да Сілви опинилося у меншості. Червону картку перед собою побачив Тьяго Болінья. Українці досить швидко зуміли скористатися кількісною перевагою. Шотурма відзначив своєї повернення до національної команди потужним ударом здалеку.

За шість хвилин українці подвоїли перевагу. І знову гол на свій рахунок записала стартова четвірка. Однак, дійовими особами стали інші гравці. Корсун чудово пройшов флангом й вивів Зварича на порожні ворота. Михайло не схибив.

Після перерви «синьо-жовті» знову забили досить швидко. Корсун до гольового пасу майже додав гол. Після його прострілу м’яч рикошетом від Фінео втретє побував у воротах Хусейнлі. Азербайджанці побігли відіграватися, але пробити Ципуна цього вечора їм не судилося. Натомість, Білоцерківець ударом у порожні ворота встановив остаточний рахунок у зустрічі. 4:0 – звитяга українців у першій зустрічі.

Завтра о 16:00 команди проведуть повторний матч.

Азербайджан – Україна – 0:4 (0:2)
Голи: Фінео (25 – автогол) – Шотурма, 6, Зварич, 12, Білоцерківець, 39
Попередження: Галло (13), Атаєв (19), Вілела (34), Хусейнлі (34) – Шотурма (9), Чернявський (27)
Вилучення: Болінья (5)

Збірна Азербайджану: Ровшан Хусейнлі (1-17), Емін Кюрдов (17-18), Ровшан Хусейнлі (18-40) – Раміз Човадров, Різван Фарзалієв (к), Іса Атаєв, Хатаі Багіров – Тьяго Болінья, Фінео, Рафаель Вілела, Галло – Амір Шоджаеі – Джавад Мамедов, Нурлан Мехдізаде, Тофіг Мікаілов, Хязяр Агализаде

Збірна України: Кирило Ципун (Олександр Cухов, 39) – Ігор Корсун, Петро Шотурма (к), Микола Білоцерківець, Михайло Зварич – Сергій Малишко, Євген Сірий, Володимир Разуванов, Олександр Педяш – Ігор Чернявський, Ярослав Лебідь, Даниіл Абакшин, Артем Фаренюк – Юрій Савенко

Післямова

Олександр Косенко:

«Це була цікава зустріч. Обидві команди боролися. Я задоволений діями своїх підопічних. Ми більше володіли м’ячем. Звичайно, не обійшлося й без помилок, які ми спробуємо усунути під час нашої підготовки до Євро. Відзначу досить напружений градус матчу на початку. Однак, це не потрібно жодній з команд, адже за місяць обидвом збірним потрібно буде стартувати на чемпіонаті Європи у Нідерландах».

Алесіо да Сілва:

«Насправді, я очікував, що матч пройде подібним чином. Для підготовки до таких протистоянь п’яти-шести днів замало. Наші легіонери протягом шести-семи місяців грають у клубах за іншими схемами. Потрібен час для їхньої адаптації. Трохи ускладнило нам життя й вилучення Боліньї. До того часу все йшло як я хотів, а після – помилок побільшало. Їхнім наслідком стали пропущені голи. Такі матчі створені для виявлення подібних недоліків. Потрібно працювати далі й готуватися до наступного турніру. На нас чекає ще один поєдинок зі збірною України. Спробуємо внести коретиви до нашої гри».

Фото: Асоціація футбольних федерацій Азербайджану

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!