Збірна України здобуває другу перемогу над Угорщиною

Підопічні Олександра Косенка вдруге мінімально обіграли свого суперника у виїзній зустрічі.

Протистояння між угорцями та українцями знову розпочалося зі швидких голів. Відкрити рахунок вдалося «жовто-синім». Шотурма точним пасом знайшов Білоцерківця, і Микола потужним ударом переграв Мезея.

Втім, попереду наша команда була всього дві хвилини. Микитюк помилився біля власних воріт, викотивши м’яч на Дрота. Капітан угорців нашу команду не вибачив та відновив паритет.

Після огріху в обороні від Журби виводити вперед угорців міг Сентес-Біро. Однак, Савенко вдало зіграв на останньому рубежі.

Найкращий шанс для повернення мінімальної переваги на табло підопічні Олександра Косенка отримали на 11-ій хвилині. Педяш заробив штрафний поруч з воротами суперника. Шотурма пробив потужно, однак, стійка зіграла на користь господарів.

На 14-ій хвилині угорці вперше вийшли вперед. Давид Річард навісив з аута, а Дрот більярдним ударом від стійки оформив дубль.

На 18-ій хвилині українці сфолили вп’яте. Сентес-Біро пробив зі штрафного потужно і точно, але Савенко перевів м’яч на кутовий. На щастя, до дабл-пенальті справа не дійшла.

Вже зі старту другої половини зустрічі Олександр Косенко випустив Шотурму в якості п’ятого польового. Це майже одразу почало давати свої плоди.

Білоцерківець з середньої дистанції пробив у стійку, м’яч опинився у Шотурми, який прострілив вздовж воріт точно на Зварича. Рахунок на табло став рівним.

Якась хвилина, і «жовто-сині» опинилися попереду. Тепер вже Зварич зробив навісну подачу на дальню стійку, а Білоцерківець коліном переправив м’яч у володіння Аластіча.

Тепер вже вперед з п’ятим польовим, футболку якого одягнув Норберт Хорват, пішли угорці. Втім, наша збірна також й надалі продовжила відпрацьовувати цей компонент. І одного разу це зіграло на користь підопічних Йожефа Турцо. Корсун помилився біля власних володінь, м’яч опинився у Давида Річарда, який без проблем відправив його у порожні ворота.

Збірна Україна знову пішла вперед у штучній більшості. На цей раз роль номінального  кіпера виконував Кузь. Втім, забили «жовто-сині» під час класичної гри 4х4. Зварич підробив собі м’яч під удар, і гарматним пострілом змусив Аластіча діставати плямистого з сітки воріт.

Угорці знову пішли відіграватися з п’ятим польовим, чим намагався скористатися Савенко, однак, ударом від свого штрафного майданчика не поцілив у порожні ворота суперника.

Останню найбільш реальну нагоду, аби забити у складі угорців мав Ваш. Однак, Савенко впорався з ударом Адама після виконання штрафного.

Як результат – 4:3 на користь нашої збірної. Підопічні Олександра Косенка повертаються до України з двома перемогами над Угорщиною.

Угорщина – Україна – 3:4 (2:1)
Голи:
Дрот (3, 14), Річард (28) – Білоцерківець (1, 23), Зварич (22, 33)

Угорщина: Давід Мезей (Марсел Аластіч, 21) – Давид Річард, Адам Ваш, Янош Рабл, Золтан Дрот (к) – Імре Надь, Герго Шішка, Мілан Хаймаші, Норберт Хорват, Тамаш Сентес-Біро, Саболч Хорват, Петер Сабо, Аттіла Тот.

Україна: Юрій Савенко – Петро Шотурма (к), Ігор Корсун, Микола Білоцерківець, Михайло Зварич, Олександр Педяш, Микола Микитюк, Тарас Кузь, Мар’ян Пелех, Сергій Журба, Сергій Малишко, Тарас Королишин, Олег Єрьомін, Микола Грицина, Кирило Ципун.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!