Збірна України здолала Румунію у другому матчі

Підопічні Олександра Косенка зуміли взяти реванш після поразки у першому поєдинку проти збірної Румунії.

У порівнянні з першим матчем тренери вдалися до змін у складах. У нашої команди повністю змінилася стартова п’ятірка, в якій вийшли Радевич, Зварич, Фаренюк і Малишко, а місце у воротах посів Войтович.

Натомість, Ендре Качо здійснив точкові зміни. Маня і Хаднадь не потрапили до заявки і останнього у стартовій п’ятірці замінив автор дублю у вчорашній зустрічі – Барна. У воротах поєдинок розпочав Лунгу.

Перший тайм від нашої команди нагадав вчорашню другу половину, але зі значно кращою реалізацією власних моментів. Вже на шостій хвилині Фаренюк влучним ударом відкрив рахунок у зустрічі.

Після цього команди обмінялися непоганими моментами, щоб змінити цифри на табло. Сірий пробив повз ворота після скидання від Абакшина, а з ударом Феррейри впорався Войтович.

Впродовж першої двадцятихвилинки румуни вдалися до зміни кіпера. Близько чотирьох хвилин у воротах діяв Грігораш. Другий гол став наслідком його непорозуміння з захистом. Лебідь перехопив м’яч і опинився перед майже порожніми воротами, в які зумів поцілити без особливих труднощів.

На дев’ятій хвилині рахунок міг ставати 0:3. Малишко вивів Зварича віч-на-віч з Лунгу, але Михайло не зумів перехитрити голкіпера суперників.

Господарі відповіли потужним ударом від Кусмоді з яким впорався Войтович. Також варто відзначити Назарія і у моменті з потужним ударом Зварича, якому передувало чудове введення від воротаря й вдале скидання Фаренюка. Лунгу зумів врятувати свої володіння.

Втім, зробити цього на 15-ій хвилині йому не вдалося. Радевич прострілив з кутового, а зв’язка Фаренюк-Зварич спрацювала з другої спроби. Михайло ударом головою забив третій гол «синьо-жовтих».

До завершення тайму Михайло міг оформлювати дубль, але на останньому рубежі надійно зіграв Лунгу. Натомість, наприкінці першої половини Зварич отримав попередження за зрив атаки. Однак, Феррейра зі штрафного пробив повз ворота.

На другий тайм Олександр Косенко випустив футзалістів, які не отримували ігровий час у першій половині зустрічі. Савенко змінив Войтовича на останньому рубежі, а квартет універсалів склали Чернявський, Микитюк, Цілик і Педяш. У складі збірної Румунії Лунгу на останньому рубежі змінив Грігораш.

На першій хвилині румуни могли відігравати один гол. Кусмоді знову загрожував володінням нашої команди, але Савенко впорався з його ударом.

Серед найкращих моментів нашої команди у другому таймі варто відзначити прицільні удари здалеку від Сірого та Чернявського, але Грігораш витягнув м’ячі з нижнього і верхнього кутів власних воріт.

На 33-ій хвилині Ендре Качо взяв тайм-аут після якого Грігораш почав активніше йти вперед. Однак, ці підключення носили ситуативний характер.

Останній шанс у зустрічі, щоб забити господарі мали після удару Крісана, але Савенко на пару з Войтовичем зуміли відстояти «на нуль». Натомість, збільшити перевагу збірної України зумів Лебідь. Ярослав після флангового проходу переграв Грігораша ударом з гострого кута і встановив остаточний рахунок у зустрічі – 4:0 на користь команди Олександра Косенка.

Збірна Румунії – Збірна України – 0:4 (0:3)
Голи: Фаренюк (6), Лебідь (8, 38), Зварич (15)
Попередження: Пауло Феррейра (9), Дуда (20) – Зварич (19), Журба (32), Чернявський (40)

Румунія: Теодор Лунгу (Андрей Грігораш, 21) – Адріан Панзару (к), Тамаш Кусмоді, Річард Іслай, Кедей Барна – Пауло Феррейра, Андор Балінт, Даніел Дуда, Георге Лепадату – Роберт Крісан, Октавіан Чіреш

Україна: Назарій Войтович (Юрій Савенко, 21) – Віталій Радевич, Михайло Зварич, Артем Фаренюк, Сергій Малишко – Євген Сірий, Даниіл Абакшин, Ярослав Лебідь, Сергій Журба (к) – Ігор Чернявський, Микола Микитюк, Андрій Цілик, Олександр Педяш – Кирило Ципун

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!