Анна Шульга: «Забивати – це добре, але для мене головним є результат команди!»

Гравець жіночої збірної України Анна Шульга розповіла про перемогу над збірною Словаччини та налаштування на повторний матч між цими командами.

–​ Анно, вчора збірна України здолала свого суперника з рахунком 5:0. Чи можна сказати, що перемога у ньому далася доволі легко?

– Ні, я б так не сказала. Ми тренувалися в Ужгороді на одному покритті, у Гуменнах нас очікувала його зміна, а у Кошице все було геть іншим. Це трохи далося взнаки. Окрім того, словачки досить добре на нас налаштувалися. Ми перемогли досить переконливо, однак, легко команді не було.

–​ Команда менш ніж за 7 хвилин другого таймі мала у своєму пасиві 5 фолів. Наскільки важко було перебудуватися після подібного початку другої двадцятихвилинки?

– Ми трохи завелися після певних рішень арбітрів, які трохи допомагали господаркам. Після цього тренерський штаб нас заспокоїв, і команда досить довго не порушувала правила. Однак, ми, все ж, припустилися однієї помилки, подарувавши шанс суперницям у вигляді дабл-пенальті.

–​ Ти повернулася до збірної після певної перерви якраз саме на матчі зі Словаччиною в Ужгороді. Як вважаєш, наскільки вони відрізнялися від вчорашнього поєдинку?

– Ті зустрічі особливо нічим не відрізнялися. Хіба що можна зробити акцент на складі, оскільки ми приїхали сюди без трьох досвідчених гравців. Збірна Словаччини не надто змінилася за цей час. Наша команда разом з тренерським штабом досить добре розібрала суперника.

–​ Ви не так давно проводили товариські матчі зі збірною Сербії. Як вважаєш, поєдинки з яким суперником видалися простішими?

– У фізичному плані було важче протистояти словачкам. Щодо техніки – то тут віддам перевагу збірній Сербії.

–​ Сьогодні на нашу збірну очікує другий матч проти словачок. Команда провела невеличке тренування у залі та мешкає у Гуменному, на відміну від словацької команди, яка базується у Кошице. Чи можна сказати, що ця зустріч в якійсь мірі буде домашньою у порівнянні з першим поєдинком?

– Я так сказати не можу. Однак, зал у Гуменному дійсно є набагато кращим. Тут більш звичне покриття. Воно доволі швидке. Сподіваюся, що це посприяє більш яскравому футзалу з нашого боку.

–​ Ти відзначилася у двох матчах проти збірної Сербії, а також додала до цього реалізований пенальті у вчорашній зустрічі. Чи ставиш перед собою завдання забивати ще більше?

– Забивати – це добре, але для мене головним є результат команди! Кожен гол є плодом загальнокомандної роботи та складовою результату. Звичайно, хочеться приносити користь та відзначатися якомога більше. Намагатимуся вразити ворота збірної Словаччини і сьогодні.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!