Юлія Титова: «Хочеться потрапити до фіналу, а з ким там гратимемо – неважливо!»

Капітан жіночої збірної України Юлія Титова в інтерв’ю прес-службі Асоціації футзалу України підбила підсумки підготовки команди до Фіналу Чотирьох Євро-2019 та поділилася очікуваннями від майбутнього турніру у Португалії.

– Сьогодні підходить до завершення 7-денний навчально-тренувальний збір перед Євро-2019. Які його підсумки можете підвести?

– Навчально-тренувальний збір минув добре. Все пройшло за тим планом, який розробляв головний тренер. Ніхто не травмувався. Всі готові їхати до Португалії. Те, що тренерський штаб хотів відпрацювати – виконано. Далі все буде залежати від гравців!

– У січні жіноча збірна України провела два міжнародних товариських матчі з Італією. Незважаючи на результат (поразка і нічия), наскільки корисними вважаєте ці зустрічі?

– Зі збірною Італії ми зустрічаємося втретє за останні 3 роки. Це сильний суперник, команда дуже серйозного рівня. Вони не потрапили до Фіналу Чотирьох Євро-2019, але все одно залишаються топовою європейською збірною. Спаринги були цікавими. Після Основного раунду Євро-2019 у Черкасах ми у грудні провели матчі зі Словаччиною в Ужгороді. Водночас, учасники півфінальних поєдинків зіграли більше контрольних матчів. Тож, для нас матчі з Італією були надзвичайно важливими і принесли багато користі.

– Цьогоріч у рамках Вищої ліги ваша команда – «Tesla», яка нині перебуває на другій сходинці, свій єдиний матч провела проти лідера – «IMS-НУХТ». Чи допомогло таке цікаве протистояння у підготовці до Євро?

– Звичайно. Як на мене, будь-який поєдинок чемпіонату сприяє підготовці до матчів збірної. Звісно, ця зустріч була надзвичайно важливою для мене, оскільки я мала перерву, пов’язану з травмою. Матчі з Італією, які відбулися перед цим поєдинком також дуже допомогли. Протистояння у рамках чемпіонату видалося дуже цікавим. Ми грали з сильним суперником, але мені здається, що результат (нічия 1:1) міг бути кращим для нас, оскільки ми мали більше моментів. Однак, на сьогодні маємо такий підсумок. Тож, дійсно, це дуже позитивний момент, що вдалося провести таку цікаву зустріч напередодні надважливого турніру.

– У півфіналі Євро-2019 збірна України зустрінеться з Португалією. Що Вам відомо про цього суперника?

– Трохи більше ніж рік тому ми провели одну виїзну товариську зустріч з цією командою. За підсумками першого тайму саме наша збірна була попереду з рахунком 2:0, але у результаті португалки перемогли – 3:2. Це дуже сильна команда, яка неабияк додала за цей період. Вони стали трохи швидшими і більш технічними. Однак, і ми не стоїмо на місці. Матчі Основного раунду Євро-2019, зустрічі з такими суперниками як збірна Італії, цікаві поєдинки у внутрішньому чемпіонаті додають неабиякого досвіду. На цьому етапі всі суперники дуже серйозні. Потрібно налаштовуватися, аби витиснути максимальний результат з цієї півфінальної зустрічі та потрапити до фіналу. Ми всі цього дуже хочемо!

– З ким би хотілося зіграти у вирішальному матчі турніру за умови кваліфікації збірної України до фіналу?

– Хочеться потрапити до фіналу, а з ким там гратимемо – неважливо! Нас має хвилювати наша участь у вирішальному поєдинку турніру.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Павло Кубанов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!