Чемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Україна – Білорусь. Анонс

Для національної жіночої збірної України настає момент істини на домашньому міні-турнірі Основного раунду чемпіонату Європи серед жінок. Тільки перемога залишає підопічним Олега Шайтанова шанси на прохід до «Фіналу чотирьох». Адже ситуація у групі 3 наразі складається так, що після стартового туру, в якому українки зіграли внічию з угорками, шляхів до відступу вже немає.

Сьогоднішній суперник «синьо-жовтих», збірна Білорусі, напередодні декласувала збірну Казахстану з рахунком 8:0. Однак, у другому таймі білоруски трохи розслабились і могли неодноразово отримати за це покарання у вигляді голу. Однак, вдалі дії Босяновської у воротах збірної Білорусі зводили нанівець усі зусилля казахстанських футзалісток. Ті моменти, які були біля воріт білоруської збірної показували одне: оборона цієї команди не безгрішна, і цим можна користатись. І якщо у підопічних Олега Шайтанова не буде проблем з реалізацією своїх моментів, то можна буде сподіватись на те, що результат бузе за нашою збірною.

Перш за все, українській команді треба буде докласти зусиль, щоб нейтралізувати першу четвірку збірної Білорусі. Вчорашня гра підопічних Сергія Треска проти команди Казахстану показала, що основна ставка робиться саме на стартовий квартет гравців. І якщо нашим футзалісткам (перш за все – досвідченим представницям першої «ланки» вдасться виключити своїх прямих опоненток, то це вже буде половина справи. Інша половина – це, звичайно, голи, на які ми будемо чекати. А також не хочеться, щоб у цій грі українки припускалися помилок, подібних до тих, які призводили до голів у ворота «синьо-жовтих» напередодні. Сподіваємось, що Олег Шайтанов за ніч встиг проаналізувати цю гру, і в матчі проти Білорусі наші дівчата не будуть так помилятись.

Можливо, багато що в цій грі залежатиме також і від того, як між собою зіграють збірні Угорщини та Казахстану. Результат цього протистояння також впливатиме на двобій між Україною та Білоруссю. Однак, поки про це думати не будемо. Шанси у збірної України на потрапляння до «Фіналу чотирьох» ще є, тому – треба за них чіплятись.

УКРАЇНА – Білорусь
13 вересня 2018 року. Україна. Черкаси. Палац спорту «Будівельник» – 19.30.
Арбітри: Янгос Янгу (Кіпр), Стефан Врейенс (Бельгія), Нікола Манцьоне (Італія)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, спеціально для Асоціації футзалу України
Фото: Павло КУБАНОВ

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!