Португалія (жінки) – Україна (жінки). Анонс

Сьогодні жіноча збірна України зіграє товариський матч зі збірної Португалії. Обидві команди вже поступово починають підготовку до відбірковий поєдинків першого чемпіонату Європи серед жіночих збірних, який має відбутись у 2019 році. Тому, можна сказати, що для обох команд це буде одна з останніх перевірок сил перед стартом у відбірковому етапі.

Збірна Португалії не випадково стане суперником української команди у цьому товариському поєдинку. Вже зараз цю команду розглядають як одну з фавориток майбутнього Євро. Тому, в цьому плані «синьо-жовтим» буде цікаво перевірити свої сили на фоні такого сильного суперника. Тим більше, не будемо забувати, що і наша жіноча збірна у Європі теж на хорошому рахунку. Отже, це має стати запорукою дійсно цікавого поєдинку, який, будемо сподіватись, порадує, перш за все, українських вболівальників і грою, і результатом.

На боці «синьо-жовтих» - сплав досвіду та молодості. І тут, звичайно, важливим буде психологічний момент, оскільки далеко не всі наші футзалістки мають досвід гри проти таких серйозних суперників. Тому, тут більше буде залежати від тих представниць нашої збірної, які мають за своїми плечима більше досвіду. Вони мають вести за собою команду в цій грі. Що стосується португальської збірної, то тут серед її плюсів – це рідні стіні та клас футзалісток, які грають у одному з найсильніших футзальних чемпіонатів Європи. Тому, як можна зрозуміти, суперник у підопічних Тараса Шпички буде дійсно серйозний.

Зауважимо, що збірна Португалії цього тижня проводить навчально-тренувальний збір, і поєдинок проти збірної України як раз входить у програму цього НТЗ. Окрім того, наступного дня після цього поєдинку піренейська команда проведе ще одну гру. Її суперником стане молодіжний склад клубу «Ангра-ду-Ероїшму». Тобто, практики у португальських футзалісток вистачатиме.

Що стосується збірної України, то вона напередодні прилетіла до Лісабону транзитом через Амстердам, встигла влаштувати екскурсію та провела тренування. Наскільки нам відомо, то настрій у наших дівчат бойовий, і вони готові дати бій своїм португальським опоненткам. Чого ми, власне кажучи, і чекаємо.

Товариський матч
Португалія (жінки) – Україна (жінки)

20 лютого 2018 року. Португалія. Ангра-ду-Ероїшму. «Павільяо Віторіно Немесіо» - 23.00.*

*Примітка. Час початку матчу – київський.

Прес-служба Асоціації футзалу України  

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!