Жіноча збірна України вдруге здолала Словаччину

Підопічні Олега Шайтанова забили вісім м’ячів у ворота суперниць, оформивши другу поспіль переконливу звитягу над збірною Словаччини.

Повторна зустріч між командами відбувалася у центральному спорткомплексі міста Гуменне. Додатково відзначимо, що другим арбітром у цьому поєдинку був представник Київщини Дмитро Дудка.

Українки розпочали зустріч надвпевнено. Минуло трохи більше хвилини, і наші дівчата вже були попереду. Дубицька вивела Шульгу на порожні ворота, а Анна не схибила.

На цьому Шульга не зупинилася, і за 25 секунд оформила дубль після дальнього удару.

На 7-ій хвилині Анна могла оформлювати хет-трик, але Тіслярова вчасно вийшла з воріт, скоротивши кут обстрілу. Впоралася кіпер чешок і з ще одним ударом Анни хвилиною пізніше.

Перевага «жовто-синіх» на звичному для них покритті не викликала сумніву, і Петра Тіслярова, як і її колега у вчорашній зустрічі, мала чимало роботи. Після удару Гриценко воротар господарок якимось дивом зуміла згрупуватися, не давши змоги українкам відзначитися втретє.

На 13-ій хвилині наша команда мала ще дві чудових нагоди, однак, після удару Дубицької м’яч влучив у стійку, а добивання Шульги нейтралізувала Тіслярова.

Перший удар у площину воріт збірної України підопічні Яна Бальтазаровіча завдали на 14-ій хвилині. Банікова виконала штрафний з близької дистанції, але Кислова намертво зафіксувала м’яч у своїх руках.

За 2 хвилини до завершення наші дівчата забили втретє. Дубицька чудовим пасом знайшла Гриценко, і Ксенія чудово розібралася у штрафному майданчику суперника, відправивши м’яч у ворота повз Тіслярову.

Перед самісінькою перервою словачки відзначилися вперше за дві очні зустрічі. Холошкова випередила Кислову під час добивання та, перегравши кіпера збірної України, поцілила у порожні ворота.

На 24-ій хвилині Янцова порушила правила, і українки результативно розіграли штрафний. Дударчук прострілила на дальню стійку, а Єрьоменко відправила м’яч у ворота.

Ще один штрафний приніс успіх «жовто-синім» на 26-ій хвилині. До м’яча підійшла Шульга та оформила хет-трик потужним ударом у дев’ятку воріт Тіслярової.

Після перерви цього разу вже словачки дуже швидко набрали 6 фолів. На 28-ій хвилині гості заробили право на дабл-пенальті, який впевнено реалізувала Дударчук.

За дві хвилини Шульга могла відзначатися вчетверте, але кіпер збірної Словаччини вкотре чітко спрацювала на останньому рубежі.

Могла відзначатися забивати й команда Яна Бальтазаровіча. Потенгова вийшла на ударну позицію та пробила повз Сагайдачну. Однак, володіння українок врятувала стійка.

За 5 хвилин до завершення поєдинку Олег Шайтанов взяв тайм-аут після якого українки повернулися до гри з Дударчук у ролі п’ятого польового.

Наприкінці зустрічі «жовто-сині» відзначилися ще двічі. Спочатку Гриценко посприяла першому голу. Її простріл на дальню стійку у свої ворота переправила Вієнерова.

Трохи згодом дубль оформила і сама Ксенія, влучно пробивши по воротах з гострого кута.

Як підсумок – 8:1. Команда Олега Шайтанова вдруге обігрує збірну Словаччини.

Словаччина (ж) – Україна (ж) – 1:8 (1:3)

Голи: Холошкова (20), Вієнерова (38 – автогол) – Шульга (2, 2, 26), Гриценко (18, 39), Єрьоменко (24), Дударчук (28 – з дабл-пенальті)
Попередження: Мацкова (20), Янцова (24)
Вилучення: Янцова (28 – друга жк)

Збірна Словаччини: Петра Тіслярова – Зіта Банікова, Барбора Валова, Моніка Комлодьова, Ленка Вієнерова (к), Вероніка Янцова, Лівія Потенгова, Наталія Празновска, Крістіна Седлакова, Ванеса Пагацова, Домініка Доновалова, Ніколета Холошкова, Діана Мацкова, Сільвія Сматанова, Яна Червікова

Збірна України: Вікторія Кислова (Вікторія Сагайдачна (к), 21) – Анна Шульга, Ксенія Гриценко, Ірина Дубицька, Альона Кирильчук, Ірина Майбородіна, Юлія Дударчук, Яна Дичко, Христина Єрьоменко, Юлія Шевченко, Олена Павленко

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!