Чемпіонат України серед жінок (Вища ліга): анонс матчів 3 туру групи «А» та 4 туру групи «Б»

Прес-служба Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі анонс матчів чемпіонату України серед команд Вищої ліги у групах «А» та «Б», які відбудуться 10-12 листопада.

З тур. Група «А» 

Для вихованок ДЮСШ «Багіра» дебют у Вищій лізі, м’яко кажучи, не склався. Тому, тепер «пантерам» треба зробити потрібні висновки, щоб завершити перше коло у групі «А» більш-менш пристойно. Щоправда, робити це доведеться у Харкові. А місцеві футзалістки з WFC «KHARKIV»-КДЮСШ-8 теж не проти здобути бажані очки, оскільки вони поки що теж не мають жодної перемоги. Тому, обидві команди будуть боротися за право здобути свою першу перемогу у новому сезоні. І це, безумовно, найголовніший стимул для них. Звичайно, можна сказати, що це – матч аутсайдерів, але водночас він теоретично має бути дуже цікавим, адже обом суперникам є, за що боротись.

WFC «KHARKIV»-КДЮСШ-8 (Харків) – ДЮСШ «Багіра» (Лиман) 
11 листопада 2017 року. Харків. Спорткомплекс «Зірка» - 12.30.
Арбітри: Д. Чумак, Ю. Змієвська (обидва – Харків)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)

Цікаве протистояння очікується у Полтаві. Якщо у минулому сезоні перед матчами між «ПЗМС» та «Теслою» можна було одразу сказати, що перемога буде на боці полтавського колективу, який був очевидним фаворитом, то тепер все виглядає не так однозначно. «Тесла» у міжсезоння непогано підсилилась, і це означає, що вона готова нав’язати боротьбу «ПЗМС» (принаймні, на першому етапі). А впевнений старт харківської команди лише підтверджує ці припущення. Чи підтвердяться вони у поєдинку з «ПЗМС»? Про підопічних Миколи Кудацького теж треба згадати. Як і «Тесла», «ПЗМС» на старті здобув дві перемоги, і до очного протистояння з харківськими опонентками підходить у непоганій формі. До того ж, на боці «заводчанок» будуть рідні стіни. А там вони рідко кого відпускають з перемогою. Тому, можна сміливо вважати, що центральний матч 3 туру групи «А» (та і, мабуть, усього футзального уїк-енду у жіночому футзалі) буде дуже гарячим.

«ПЗМС» (Полтава) – «Тесла» (Харків)
12 листопада 2017 року. Полтава. Спорткомплекс ПЗМС - 13.00.
Арбітри: Я. Опришко, Д. Пащенко (обидва – Кременчук)
Спостерігач арбітражу: С. Тулепов (Кременчук)

4 тур. Група «Б»

Взагалі черговий уїк-енд в українському жіночому футзалі розпочнеться 10 листопада матчем 4 туру групи «Б», в якому зустрінуться «IMS-НУХТ» та «Ладомир». Поки що нікому з учасників нинішнього чемпіонату України (принаймні, саме у групі «Б») не зміг зупинити переможну ходу чинних чемпіонів України. Чи вдасться це зробити «Ладомиру»? Ось, мабуть, найголовніше питання цього поєдинку. І відповідь на нього ми дізнаємось лише після фінальної сирени. Поки що можна констатувати той факт, що до матчу фаворитом, безумовно, вважається «IMS-НУХТ». Окрім того, на боці господарок майданчику ще і досвід. Це, звичайно, також є вагомим козирем. Щодо «Ладомиру», то у цієї команди, звичайно, буде шанс на «лакі-панч». Інша справа – чи скористаються цим шансом гості з Володимира-Волинського?

«IMS-НУХТ» (Київ) – «Ладомир» (Володимир-Волинський)  
10 листопада 2017 року. Київ. Спорткомплекс НУХТ - 16.00.
Арбітри: Я. Шевченко, М. Кравченко (обидва – Київ)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

Ще один поєдинок групи «Б» відбудеться у Броварах. Саме там відбудеться протистояння між двома столичними командами - AFC «NRG» та AFC «5G». Тобто, у Броварах відбудеться київське дербі. А це означає, що ця гра має бути дуже цікавою. Для обох команд це дербі буде дуже важливим. Особливо воно буде важливим для «NRG», оскільки у цієї команди справи поки що йдуть не дуже вдало. Тому, поєдинок проти «5G» буде хорошою можливістю хоч якось покращити своє становище.  

AFC «NRG» (Київ) – AFC «5G» (Київ)
11 листопада 2017 року. Бровари. Спорткомплекс БВУФК - 13.30.
Арбітри: Р. Гейло, Ю. Бабушкін (обидва – Київська обл.)
Спостерігач арбітражу: С. Єщенко (Київська обл.)

Прес-служба Асоціації футзалу України 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!