Чемпіонат України серед жінок (Вища ліга): анонс матчів 4 та 5 туру у групах «А» і «Б»

17-19 листопада відбудуться поєдинки 4 туру групи «А» і 5 туру групи «Б» чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги. Прес-служба Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі анонс цих матчів.

Група «А»

Центральний матч усього уїк-енду, якщо брати до уваги саме чемпіонат України серед жіночих команд, відбудеться у Харкові. І причина зрозуміла – харківське дербі. Нагадаємо, що у першому турі «Тесла» обіграла своїх землячок з WFC «KHARKIV» - КДЮСШ-8. І ця звитяга стала поштовхом для подальших перемог підопічних Василя Сухомлинова, які у підсумку завершили перше коло у групи «А» на першому місці. Отже, наразі футзалістки «Тесли» матимуть можливість зміцнити своє лідерство, якщо вони виграють у принциповому дербі. Що стосується підопічних Ганни Покус, то вони, безумовно, прагнутимуть взяти реванш. Тому, будемо чекати на те, що цей поєдинок дійсно стане справжньою окрасою туру.

WFC «KHARKIV-КДЮСШ-8» (Харків) – «Тесла» (Харків)
17 листопада 2017 року. Харків. Спорткомплекс «Зірка» - 14.30.
Арбітри: Д. Куций, Є. Диннік (обидва – Харків)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

Після програшу в битві за лідерство у групі «А» полтавський «ПЗМС», вочевидь, захоче повернути втрачене. Тому, аутсайдеру квартету, «Багірі», не позаздриш, адже вони ризикують потрапити під гарячу руку підопічних Миколи Кудацького. І це – незважаючи на те, що «Багіра» гратиме майже вдома – у Сіверську. Однак, якщо судити об’єктивно, то результати у першому колі та різниця у класі – це ті фактори, які на даний момент не є козирями «Багіри». Тому, чинити опір «ПЗМС» представницям Донеччини буде важко.

ДЮСШ «Багіра» (Лиман) – «ПЗМС» (Полтава)
19 листопада 2017 року. Сіверськ. Спорткомплекс «Доломітник» - 14.00. 
Арбітри: А. Салтавець, Ю. Змієвська (обидва – Харків)
Спостерігач арбітражу: Д. Беспорочний (Харків)

Група «Б»

Якщо не враховувати перенесений матч першого туру, то у групі «Б», на відміну від групи «А», тільки завершується перше коло. І останній тур першого кола розпочнеться у Володимирі-Волинському. Оскільки цей тур пропускатиме чинний чемпіон України, «IMS-НУХТ», то більше уваги буде прикуто до протистояння між командами, які наразі посідають друге та третє місця у турнірній таблиці групи «Б» - AFC «5G»та «Ладомиром» відповідно. Тому, в цій грі буде своя інтрига. До того ж, перемога у цьому двобої також матиме стратегічне значення. Наприклад, «Ладомир», якщо здобуде три очки, зможе зрівнятися з «5G». А от киянки, в разі виїзної звитяги, зможуть відірватись від своїх переслідувачок з Володимира-Волинського. Тому, немає сумнівів у тому, що глядачі, які прийдуть на трибуни спорткомплексу «Олімп», стануть свідками над цікавого протистояння.

«Ладомир» (Володимир-Волинський) – AFC «5G» (Київ)
19 листопада 2017 року. Володимир-Волинський. Спорткомплекс «Олімп» - 11.00. 
Арбітри: А. Хомич, О. Бабич (обидва – Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: Р. Матвіюк (Луцьк)

Ще одне київсько-волинське протистояння відбудеться у Києві. І воно буде важливим як для «NRG», так і для «Легіону», оскільки обидві команди наразі немає очок. Тому, і киянкам, і лучанкам доведеться кинути всі свої сили для того, щоб здобути свої перші турнірні пункти. І тут не зовсім зрозуміло, хто наразі перебуває у виграшному становищі. З одного боку – киянкам має бути легше, оскільки вони гратимуть вдома. З іншого боку – наразі шанси обох команд рівні. І не тільки через те, що зустрічатимуться два аутсайдери. Просто наразі співвідношення сил у обох колективів дійсно фактично однакове. Тому, від даного протистояння, вочевидь, треба очікувати того, що обидва суперники стануть у вичікувальну позицію, щоб потім спробувати нанести важливий удар, який зможе принести бажані очки.  

AFC «NRG» (Київ) – «Легіон» (Луцьк)
19 листопада 2017 року. Київ. ФСК «Економіст» - 14.30.
Арбітри: Я. Шевченко, Д. Каркаєв (обидва – Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: ЖФК «Тесла» (Харків)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!