Вища ліга (жінки). Підсумки матчів 7-го туру

«Ладомир» (Володимир-Волинський) – «ПЗМС» (Полтава) – 4:6 (1:5)
Голи:
Шайнюк (4), Кревська (18, АГ), Каверзіна (25), Аполлоніна (28), Кухаренко (34) – Волосина (11, 16, 17, 30), Дударчук (14)
Попередження: Аполлоніна (33), Гірик (34), Шайнюк (38), – Дударчук (36)

Заключний тур першого кола подарував шанувальникам футзалу одразу два очні протистояння між конкурентами у турнрній таблиці. За четверту сходинку у Володимирі-Волинському змагалися підопічні Олега Бортніка та Миколи Кудацького. 

Перший тайм завершився надзвичайно впевненою перевагою полтавчанок, які після взяття воріт від Марини Шайнюк вже на четвертій хвилині, яка відзначилася у складі господарок, завдяки хет-трику Вероніки Волосини, м`ячу Юлії Дударчук та автоголу Олександри Кревської забезпечили собі перевагу у три м`ячі.

Після відпочинку Анна Каверзіна і Тетяна Аполлоніна скоротили гандикап до двох голів. Втім, вже згадана Волосина оформила покер, фактично вбивши інтригу у цьому протистоянні. Тож, результативний удар Валерії Кухаренко лише трохи підсолодив гіркоту поразки для волинянок, які в активі з чотирма очками завершили перше коло на п`ятій сходинці. Водночас, «ПЗМС» залишився четвертим, скоротивши відстань від «Будстара-НПУ» до одного пункту.

«Tesla» (Харків) – «Будстар-НПУ» (Київ) – 3:0 (2:0)

Голи: Дичко (11, 39), Дехтяр (12)
Попередження: Бурлаченко (23) – Коденець (10)

Ще один поєдинок між конкурентами (на цей разу боротьбі за друге місце) завершився на користь команди Василя Сухомлинова. Перед очним двобоєм за друге місце харків`янки мали серію з чотирьох перемог поспіль. Натомість, у колектива Костянтина Власенка налічувалося на одну звитягу менше.

Зрештою, вирішальними у цьому матчі стали голи господарок у середині першого тайму. Спочатку Яна Дичко завдала дальнього удару по воротах Наталії Митрофанської і остання не зуміла врятувати свої ворота. А фактично після наступної атаки слобожанки заробили штрафний удар, який потужно та влучно виконала Юлія Дехтяр.

Слід віддати належне і гостям, які боролися до останнього, однак, нереалізація власних моментів та чудова гра Вікторії Сагайдачної стали факторами, які призвели до того, що киянки вперше у цьому чемпіонаті пішли з паркету без забитого м`яча. Натомість, Дичко під час гри «будстарівок» з п`ятим польовим підчатувала їх на помилці під час атакувальних дій, вразивши порожні ворота. Тож, «Tesla» продовжує зберігати за собою друге місце турнірної таблиці, здобувши 15 очок. Натомість, «Будстар-НПУ» з десятьма пунктами в активі залишився третім.

«Багіра-КДЮСШ №8» (Лиман) – «IMS-НУХТ» (Київ) – 1:10 (0:7)

Голи: Макаренко (27) – Прокопенко (3), Майбородіна (6, 11, 20), Бавзенюк (14), Павленко (19, 19, 29) Сидоренко (25), Скибіна (35)

Останній поєдинок календарного 2018 року відбувся у Києві. Підопічні Олександра Резнікова у номінально домашньому поєдинку протистояли чинному чемпіону України. Команда Тараса Шпички ще не втратила жодного очка впродовж першого кола чемпіонату. Зрештою, не змінилася її статистика і після цього поєдинку.

Вже за результатами першого тайму у воротах Ганни Амбросімової побувало сім м`ячів, завдяки зусиллям Ганни Прокопенко, Ірини Бавзенюк, дублю Олени Павленко та хет-трику Ірини Майбородіної. Не залишилися глядачі спорткомплексу «НУХТ» без голів і після перепочинку. На м`яч Анни Сидоренко у складі лиманок відповіла Ганна Макаренко. Натомість, Олена Павленко та Олександра Скибіна ще по одному разу вразили володіння представниць Донеччини, оформивши для «IMS-НУХТ» шосту перемогу, тим самим продовживши своє перебування на першому щаблі турнірної таблиці. Натомість, «Багіра-КДЮСШ №8» завершила стартові сім турів на шостому місці. Баланс лиманок складає три очки.

Додамо, що вже цього четверга стартує відбірковий етап Кубка України серед жіночих команд. За календарем поєдинків цієї стадії ви зможете слідкувати на нашому сайті. 

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!