Аргентина – Україна. Анонс

Чемпіонат світу з футзалу – 2016. 1/8 фіналу.
Аргентина – Україна.

23 вересня 2016 року. Колумбія. Букараманга. «Колізео Бісентенаріо» - 01.30

Сьогодні вночі збірна України з футзалу буде надалі турувати собі шлях до числа кращих команд за підсумками колумбійського «мундіалю». Але тепер це доведеться робити у матчах на виліт. І першою перешкодою, в рамках 1/8 фіналу чемпіонату світу, буде збірна Аргентини. Суперник грізний, але чи є він таким нездоланним?

Якщо подивитись на статистику, то вона нам видасть наступні факти. Двічі збірні України та Аргентини грали між собою в рамках чемпіонату світу. І двічі була зафіксована нічия – 0:0 та 2:2. Ще два рази «синьо-жовті» та «альбі-селестес» зустрічалися під час бразильського Гран-Прі. Тоді наша збірна один раз програла у основний час, а іншого разу була зафіксована нічия, проте наші футзалісти програли аргентинцям у серії пенальті. Отже, якщо не враховувати програш у цій серії 6-метрових, то вийде наступна картина: три нічиї та одна поразка. На жаль, поки що в активі української команди немає перемог над аргентинською збірною. Але цю тенденцію треба змінювати. То чому би це не зробити сьогодні вночі?

У інтерв’ю прес-службі Асоціації футзалу України та під час перед матчевої прес-конференції головний тренер нашої збірної Олександр Косенко акцентував увагу на сильних та слабких сторонах південноамериканської команди, тому повторюватись не будемо. Зазначимо тільки те, що ми маємо сподівання на те, що наш тренерський штаб знає, як можна здивувати «альбі-селестес» та за рахунок чого їх можна перемогти.

Безумовно, Аргентина вважатиметься фаворитом у нашій парі. Однак, приклад збірної Ірану зайвий раз доводить, що все це відносно. А чим наша збірна гірше? Думається, абсолютно нічим. Треба тільки проявити характер, якого українцям не займати, і довести, що недарма збірна України входить до топ-десятки кращих у футзальному рейтингу.

Нагадуємо, що найвищим досягненням збірної України з футзалу на чемпіонатах світу є четверте місце, здобуте двадцять років тому на дебютному для нашої команди «мундіалі». А на минулому чемпіонаті «синьо-жовті» дійшли до чвертьфіналу, де поступилися колумбійцям. Тому, цього разу ми маємо виступити як мінімум не гірше, ніж чотири роки тому в Таїланді.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!