Представляємо суперника Енергії. Кремлін-Бісетр Юнайтед (Франція)

Як відомо, сьогодні львівська «Енергія» візьме старт у Основному раунді Кубка УЄФА. Першим суперником «енергетиків» буде французький «Кремлін-Бісетр Юнайтед», який є чинним чемпіоном Франції та являється нинішнім лідером чемпіонату Франції. То що ж уявляє з себе французька команда? Давайте розберемось.

Отже, команда «Кремлін-Бісетр» з одноіменного містечка була заснована у 2002 році. І спочатку вона називалась «Кремлін-Бісетр», а потім вже додалося слово «Юнайтед». І вже дуже скоро ця команда стала дуже швидко підніматися по вертикалі французьких професіональних змагань з футзалу, поки не потрапила до Ліги 1 і не завоювала своє перше чемпіонство. Однак, перший дійсно гучний успіх прийшов до «чорно-білих» у 2008 році, коли вони стали володарями Кубка Франції. А вже за два роки у «Кремлін-Бісетра» було справжнє свято: команда стала чемпіоном Франції та учасником Кубка УЄФА. З тих часів «Кремлін-Бісетр Юнайтед»постійно є серед фаворитів на перемогу в Лізі 1. А цьогоріч «чорно-білим» вперше в історії підкорився «золотий дубль» - вони перемогли і у чемпіонаті, і у Кубку Франції. Тому, можна сказати, що «Енергії» протистоятиме гранд французького сезону останніх років. Дивіться список досягнень чемпіона Франції – він заслуговує на повагу. 

2004 рік: чемпіон Іль-де-Франс серія 2
2004 рік: володар Кубка Валь-де-Марн
2006 рік: півфіналіст Кубка Франції
2007 рік: віце-чемпіон Іль-де-Франс
2008 рік: фіналіст Кубка Франції
2008 рік: півфіналіст 1 Challenge National (3)
2008 рік: чемпіон Іль-де-Франс
2008 рік: володар Кубка Парижа
2010 рік: чемпіон Франції
2013 рік: фіналіст Кубка Франції
2014 рік: володар Кубка Франції
2015 рік: чемпіон Франції
2016 рік: чемпіон Франції
2016 рік: володар Кубка Франції

Що представляє з себе «Кремлін-Бісетр Юнайтед»? Команда амбіційна, тактично навчена і дуже майстерно використовує позиційні атаки. Окрім того, всім відомо, що французький футбол – швидкий. І футзалу це також стосується. Тому, «енергетикам» варто звернути увагу на вміння французів грати швидко. Якщо підопічним Валерія Легчанова вдасться нівелювати швидкісні атакуючі можливості «чорно-білих», то це вже буде пів справи. А якщо вдасться виграти боротьбу, то тоді вже можна сподіватись на хороший результат. Не будемо забувати і про те, що у нинішнього «Кремлін-Бісетра» досвіду в єврокубкових баталіях наразі трохи більше, ніж у чемпіонів України. Під досвідом мається на увазі регулярність проведення поєдинків у Кубку УЄФА. Тим не менше, у наших гравців також є міжнародний досвід, тому будемо сподіватись, що він допоможе «зелено-білим».

Цікаву інформацію про «Кремлін-Бісетр Юнайтед» надав екс-гравець івано-франківського «Урагана» Роніньо, який свого часу виступав у чемпіонаті Франції. Він грав за паризький «Спортінг» і, звісно, йому доводилось протистояти «Кремлін-Бісетру». Так от, колишній «ураганівський» бразилець сказав наступне: «З того часу, як я грав у Франції, у «Кремлін-Бісетра» вже змінився тренер. Але при цьому, команда зберегла структуру гри. Вона робить акцент на боротьбу та силовий футзал. І завдяки цьому «чорно-білі» зазвичай часто грають першим номером. Якщо не дати їм можливість грати у свій футзал, то це може дати результат».

Сподіваємось, що така інформація стане львів’янам у нагоді, і коли вони виходитимуть сьогодні на паркет рідного Палацу спорту «Галичина», щоб зіграти проти «Кремлін-Бісетра», то вони будуть у всеозброєнні.  

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!