Екстра-ліга. Результати 4 туру

Сьогодні відбулись матчі 4 туру чемпіонату України серед команд Екстра-ліги. Пропонуємо Вашій увазі результати поєдинків.

Івано-франківський «Ураган» здобув другу домашню перемогу поспіль. Цього разу – над «ЛТК/ІнБев/НПУ». Хоча не сказати, що ці три очки далися «драконам» легко. Можливо, у першому таймі десь вони і володіли ініціативою трохи більше, ніж гості, але у той же час «телефоністи» грамотно грали в обороні, не дозволяючи своїм опонентам скористатися своїми сильними сторонами. Це призвело до того, що за підсумками першого тайму на табло були нулі.

А от початок другого тайму був більш результативним. Вже на 24-й хвилині рахунок був 2:0 на користь «Урагану» після голів Лясковського та Павленка. Однак, варто віддати належно гостям, які змогли відійти від такого невдалого початку другої половини гри. Незабаром вони стали шукати можливості для того, щоб відігратись. І на 33-й хвилині Мороховцю вдалося відквитати один м’яч та подарувати своїй команді надію на хороший результат. Але за ці сім хвилин, які залишились до фінальної сирени, підопічним Валерія Туркіна не вдалося врятувати гру. Більше того – на останніх секундах матчу «телефоністи» пропустили третій м’яч від «Урагану», автором якого став Сергій Коваль. І це була фінальна крапка у цьому поєдинку.  

«Ураган» - «ЛТК/ІнБев/НПУ» - 3:1
Голи:
Лясковський (22), Павленко (24), Коваль (40) – Мороховець (33)
Попередження: Соколовський (39)

У Покровському сталася справжня сенсація. Харківський «Локомотив» програв місцевій «Титан-Зорі». І не просто програв, а розгромно. Підопічні Віталія Соломки вже по ходу першого тайму вели 2:0, а після перерви продовжили свою феєрію. Ця поразка перервала чотириматчеву серію перемог «залізничників» (враховуючи поєдинок за Суперкубок України).

«Титан-Зоря» - «Локомотив» - 5:0
Голи:
Шеховцов (8), Ященко (15), Мілінькій (25, 38), Шпигар (29)
Попередження: Леміш (27) – Рось (27)

Перший матч Екстра-ліги у Чорноморську не став таким святковим, яким його хотіли би побачити місцеві вболівальники. Хоча саме «Юні-Ламан» відкрив рахунок у цьому поєдинку. Але це був практично єдиний позитив для підопічних Сергія Бутенка у цьому матчі. А далі були лише негативні епізоди. Це і вилучення Гавриленка, і рахунок 3:2 на користь «ХІТа» після першого тайму, і підсумковий розгром господарів майданчику. І це вже четверта поразка команди з Чорноморська у цьому чемпіонаті.

Що стосується «ХІТа», то підопічні Олега Лук’яненка зробили рахунок розгромним лише наприкінці поєдинку. І ця над результативна перемога дала можливість киянам очолити турнірну таблицю, враховуючи те, що «Локомотив» несподівано поступився у Покровському.

«Юні-Ламан» - «ХІТ» - 2:7
Голи:
Гірка (11), Коптєв (17) – Корнійчук (14, 16, 17), Школьний (29, 40), І. Борсук (37), Лисенко (37)
Попередження: Ємельянов (14), Гірка (16), Вадим Циня (37) - Шевченко (25)
Вилучення: Гавриленко (17)

Херсонський «Продексім» після перемоги у минулому турі над покровською «Титан-Зорею» повернувся додому і реабалатувався перед своїми вболівальниками за поразку від «ЛТК/ІнБев/НПУ». І ця сатисфакція вдалася. Вже по ходу першого тайму підопічні Ігоря Москвичова вели 2:0, але необов’язковий автогол капітана херсонців Бербенцева подарував гостям непогані шанси на нічию, особливо якщо врахувати те, що попереду був ще цілий другий тайм.

Однак, не все сталося так, як хотілося рівнянам. Підопічні Сергія Піддубного дозволили пробити на 33-й хвилині В’ячеславу Чуднову, який оформив дубль. І цей м’яч В’ячеслава став переможним для «біло-блакитних», які поступово починають повертати собі статус одних з фаворитів цього сезону.

«Продексім» - «Кардинал-Рівне» - 3:1
Голи:
В’яч. Чуднов (8, 33), Волянюк (11) – Бербенцев (17 – автогол)
Попередження: Ланко (15), Бессалов (16) – Концеба (13), Лазикін (40)

Нагадуємо, що матч «Сокіл» - «Енергія» буде зіграний 19 жовтня.

СТАТИСТИЧНІ ДАНІ ЗВІРЕНІ З ПРОТОКОЛЬНИМИ!

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!