Екстра-ліга. Анонс 7 туру

Сьомий тур чемпіонату України серед команд Екстра-ліги вже стукає у двері. А ми його з радістю пускаємо і даємо можливість «заночувати» на три дні – саме такий проміжок часу знадобиться для того, щоб у цьому турі були зіграні всі поєдинки. А подивитись там буде, на що. Тому, вже зараз можна сказати, що на майданчиках Екстра-ліги буде гаряче.

Стартує черговий тур у п’ятницю, бо саме у цей день з’ясовуватимуть стосунки між собою «ЛТК/ІнБев/НПУ» та «Титан-Зоря». Коли багато хто чекав на те, що після перемоги над «Юні-Ламаном» «ЛТК/ІнБев/НПУ» отримає потрібний запас енергії та позитиву, на шляху став «Сокіл», який розвіяв мрії «телефоністів» пермогти вдруге поспіль. Тепер їм доведеться все починати з початку. І рідний спорткомплекс НПУ ім.. Драгоманова має у цьому допомогти підопічним Валерія Туркіна.

Якщо поєдинок проти «Сокола» ми називали дуже принциповим, то побачення з «Титан-Зорею» для «ЛТК/ІнБев/НПУ» буде таким же. Можна навіть сказати, що десь трохи принциповішим за протистояння у Хмельницькому. Всі ми знаємо «Титан-Зорю» як команду з амбіціями. І вона вже цього сезону показала зуби. «Телефоністи» мають такі самі амбіції, але поки що не повністю втілили їх у життя. І для обох команд це можливість взяти саме «свої» очки. Щодо шансів, то тут думки різні. Наприклад, автор цих строк вважає, що вони рівні. Дехто вважає, що шанси вищі у «титанів» - 30/70 %. А дехто – 60/40 на користь «ЛТК/ІнБев/НПУ». Звісно, це припущення. Але тільки гра нам покаже чітку відповідь на те, чиї прогнози будуть більш вірними.

«ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – «Титан-Зоря» (Поркровське)
4 листопада 2016 року. Київ. Спорткомплекс НПУ ім.. Драгоманова – 13.30
Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), О. Сидорук (Вінниця), Г. Гора (Київ)
Хронометрист: Д. Каркаєв (Київ)
Суддівський спостерігач: Ю. Воложенко (Харків)

Ремейк фіналу Кубка України – 2016, матч двох претендентів на медалі, серйозне випробовування для «ХІТа» - і все це буде у суботу, коли той же самий «ХІТ» прийматиме харківський «Локомотив». Безумовно, це буде центральний матч не тільки цього туру, а, можливо, і всього першого кола. Саме у цій грі ми дізнаємось, чи зможе нинішній «Локомотив» зупинити нинішній «ХІТ». Або навпаки: чи зможе «ХІТ» продовжити свою переможну ходу і зміцнити свій відрив від «Локо» та решти клубів?

Якщо чесно, то вже зараз можна казати, що логічним результатом цього двобою буде нічия. Проте, ані «ХІТ», ані «Локомотив» на це навряд чи погодяться. І це додає зайвої інтриги даному протистоянню. Тому, будемо на нього чекати з нетерпінням.  

 «ХІТ» (Київ) – «Локомотив» (Харків)
5 листопада 2016 року. Київ. Спорткомплекс ЦСКА – 14.00
Арбітри: О. Іванов (Дніпро), Є. Гордієнко (Одеса), Р. Лутій (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Суддівський спостерігач: Ю. Веремчук (Рівне)

Якщо центральний поєдинок № 1 відбудеться у Києві, то у Львові ми побачимо центральний поєдинок № 2. Якщо не враховувати побачення на «Кубку Свободи», то можна сказати, що херсонський «Продексім» дочекався того моменту, щоб взяти офіційний реванш у «Енергії» за поразку в півфінальній серії минулого сезону. І хоча зараз підопічні Ігоря Москвичова кажуть, що на той момент це, можливо, дійсно був їх рівень, проте є підозра, що у Львові херсонці будуть робити все для того, аби довести, що тоді вони були не менш гідні фіналу, ніж «енергетики». Тим більше, треба нагадати, що після паузи, пов’язаної з чемпіонатом світу, херсонська команда ще жодного разу не програвала.

А от «Енергії», прямо скажемо, не позаздриш. Минулого тижня діючі чемпіони України поступилися у Харкові «Локомотиву», а тепер на них чекає не менш серйозний суперник. А якщо врахувати кадрові проблеми «зелено-білих», то цей матч стане для них черговим випробуванням. І тільки від підопічних Валерія Легчанова залежить, чи буде воно вдалим.

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон)
6 листопада 2016 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 13.00
Арбітри: М. Чубінський (Київ), І. Овчінніков (Запоріжжя), Б. Кіндій (Розділ)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)
Суддівський спостерігач: О. Банасько (Київська обл.)

Перемога над «ЛТК/ІнБев/НПУ» має дуже сильно (у хорошому сенсі) вплинути на «Сокіл». Тому що «соколята» давно чекали на цю звитягу. І тепер вони отримали натхнення для подальших подвигів. Наступний подібний подвиг, можливо, буде у Рівному, але тільки за умови, якщо «Кардинал-Рівне» не буде проти. А у цьому як раз є великі сумніви.

Якщо чесно, то нічия у Чорноморську була несподіваним результатом, але у той же час такий результат мав право на життя. Просто у поєдинку з «Юні-Ламаном» «кардинали» мали брати «свої» очки. Але максимум вони так і не отримали. Тому, будемо чекати, які висновки з цього зробили підопічні Сергія Піддубного. Теоретично «Сокіл» - це теж одна з команд, де рівняни можуть взяти «свої» очки. Але як це буде виглядати на практиці, нам поки що невідомо. Тим цікавіше буде подивитися цей поєдинок.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Сокіл» (Хмельницький)
6 листопада 2016 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00
Арбітри: Л. Жиронкін (Київ), Д. Куций (Харків), П. Кравцов (Рівне)
Хронометрист: О. Демянюк (Рівне)
Суддівський спостерігач: С. Гроховецький (Київ)

Чим для нас буде цікавий поєдинок у Івано-Франківську? Перш за все, як це не буде парадоксально звучати, але буде цікаво подивитись на «Юні-Ламан». Команда з Чорноморська у минулому турі нарешті завоювала своє дебютне очко в Екстра-лізі. Тому, теоретично це має позитивно вплинути на гру підопічних Сергія Бутенка з психологічної точки зору. Але давайте все-таки будемо зважати на те, що у тому матчі, який відбувався у Чорноморську, «Кардинал-Рівне», можливо, трохи недооцінив суперника, тому і вийшов такий бойовий поєдинок. Тепер же, мабуть, все буде інакше. Гостям доведеться грати другим номером, тому що чинити опір «Урагану» на його паркеті може не кожна команда.

До того ж, треба відзначити, що «Ураган» буде грати після поразки від «Продексіма». Тобто, є варіанти, що «Юні-Ламан» потрапить під гарячу руку. Тим більше, шанси «драконів» на перемогу збільшуються, якщо згадати, що у цьому сезоні вони ще не програвали вдома. Тому, зважуючи всі плюси та мінуси, виходить, що саме підопічні Івана Скіцка будуть фаворитами у цій парі. Хоча кілька відсотків ми все-таки залишимо «Юні-Ламану», який шукатиме свій «лакі-панч».  

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Юні-Ламан» (Чорноморськ)
6 листопада 2016 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 13.00
Арбітри: О. Кухарь (Кривий Ріг), С. Подворний (Хмельницький), В. Гронський (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Суддівський спостерігач: С. Кравцов (Київ)

Артем  Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Локомотив» (Харків)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!