Перша ліга: анонс 3 туру

Чемпіонат України серед команд Першої ліги потроху набирає ходу. Вже всі команди встигли дебютувати у новому сезоні, але далеко не всі ще зіграли матчі у рідних стінах. Тому, деякі команди лише у цьому турі вперше предстануть перед своїми вболівальниками у рамках Першої ліги. Так що – подивимось, на що нам треба чекати у третьому турі.

Одеський «Делівері» у минулих двох турах грав на виїзді, і тільки тепер зіграє на майданчику рідного спорткомплексу СКА. Звісно, цей факт додасть мотивації підопічним Олега Безуглого, тому що для них буде дуже важливо здобути цю домашню перемогу. Однак, свої думки має на цей рахунок «Епіцентр К10». Франківці лише у минулому турі зіграли свій перший матч у новому чемпіонаті. І цей перший млинець виявився глевким – підопічні Романа Ярого у принциповому двобої програли київському «Епіцентру К3». Тому, прикарпатцям тепер треба показати, що вони зробили роботу над помилками та готові до подальшої турнірної боротьби. Тільки гостям треба враховувати те, що «Делівері» потужно грає вдома. Тому, буде цікаво подивитись, чи не зупинить це прикарпатських «будівельників».

«Делівері» (Одеса) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ)
11 листопада 2016 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.30
Арбітри: О. Сидорук (Вінниця), С. Черноусов (Херсон), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: М. Єпутатов (Одеса)
Суддівський спостерігач: В. Калічак (Львів)

Ще одна команда, яка вперше у цьому чемпіонаті зіграє вдома – це чернівецький «Епіцентр К», який пропускав минулий тур. Нагадаємо, що у своєму дебютному поєдинку в Першій лізі буковинська команда поступилася з рахунком 2:5 одеському «Епіцентру К Авангард». Але то було в Одесі. Тепер же чернівчани гратимуть вдома. Колись, ще у ті часи, коли у Першій лізі грав чернівецький «Меркурій», трибуни ФОКу «Олімпія» були вщент заповнені на кожному домашньому матчі. І якщо цього разу, незважаючи на робочий день, трибуни «Олімпії» знову будуть забиті під зав’язку, то це буде хороша мотивація для «будівельників», аби показати гарну гру і не менш гарний результат. Тим більше, до Чернівців приїде один з лідерів чемпіонату – «СумДУ», який, в разі перемоги, одноосібно очолить турнірну таблицю та відірветься від київського «Епіцентра К3» на три пункти.

«Епіцентр К» (Чернівці) – «СумДУ» (Суми)
11 листопада 2016 року. Чернівці. ФОК «Олімпія» - 15.00
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), В. Герасимків (Луцьк), О. Плахов (Чернівці)
Хронометрист: І. Горбатюк (Чернівці)
Суддівський спостерігач: А. Лютий (Львів)

Кому не позаздриш, так це «Рятувальнику». У двох стартових турах команда з Сумської області зазнала двох поразок. Звісно, це не зовсім подобається підопічним Ігоря Салівона. Тому, для них тепер буде справою честі здобути бодай би якісь очки у матчі з «Епіцентром К Авангард». Так, роменчанам буде складно, бо вони гратимуть на виїзді. Але їм має допомогти досвід виступів у Першій лізі, якого ще бракує одеситам, незважаючи на наявність у складі деяких гравців, які вже встигли пограти на такому рівні. Тим більше, якщо посудити логічно, то у перших двох матчах «рятувальники» грали з командами, які, скоріше за все, претендуватимуть на місця у трійці призерів. А тут, у цьому матчі, буде шанс поборотися. Однак, все залежить від того, хто заб’є першим. Якщо це буде «Епіцентр К Авангард», якому перемога потрібна, як повітря, особливо після виїзду в Суми, то підопічні Павла Ардаковського цілком реально зможуть довести гру до перемоги. А що буде, якщо першим заб’є «Рятувальник»?

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Рятувальник» (Ромни)
12 листопада 2016 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00
Арбітри: Олег Дуцяк, Орест Дуцяк (обидва – Дрогобич), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Левинський (Одеса)
Суддівський спостерігач: В. Фролов (Київ)

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!