ЛТК/ІнБев/НПУ – Енергія 1:1. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «ЛТК/ІнБев/НПУ» та «Енергії» - Валерія Туркіна та Валерія Легчанова.

Валерій Туркін, головний тренер ФК «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ):                 

- По-перше – хочу привітати свою команду з тим, що вона показала характер. Я у минулому інтерв’ю казав, що в нас є безхарактерні футзалісти. У цій грі у нас не було таких хлопців. Проявився характер. Це очко для нас важливе у психологічному плані. Після поразки 10:2 змусити грати та рухатися з таким бажанням дуже важко. У цьому плані я дуже радий, що ми заслужили це одне очко.

- До цієї зустрічі було три поразки поспіль. Остання, від «Локомотива», найбільш болюча. Які слова знаходили для своїх підопічних, і як вдалося в них вселити віру у власні сили?
- Які слова – це я зараз казати не буду. Це нехай буде наша маленька таємниця. Але найголовніше, що гравці ці слова почули, і що вони повірили мені, нашим президентам, які теж мені допомагають та активно беруть участь у керуванні командою. Я радий, що вони почули те, що ми від них хотіли.

- Як адаптувався у новому колективі Максим Войток?
- Максим Войток – дуже помітна фігура у футзалі та пляжному футзалі. Авторитетний футзаліст. Тому, нам таких людей не вистачає.

Валерій Легчанов, головний тренер СК «Енергія» (Львів):

- Гра була змістовна, мені сподобався напрямок. Десь ми вже більше зіграли за рахунком, від прагматизму, але не використали свої моменти при рахунку 1:0, коли у нас були моменти в більшості – 3 в 1, 3 в 2. Треба було дотискати, тому що 1:0 у футзалі – це слизький рахунок. Нам «стандарт» залетів, ми чомусь не витиснули максимум зі своїх «стандартів». Нічого, будемо розбиратися, рухатись далі, і колись ми цю неприємну традицію зіб’ємо.

- У першому таймі, таке враження, «Енергія» збилася на дальні удари, а от у другому – виглядала цікавіше…
- Я це поясню тим, що зал трохи вузькуватий. У цьому залі може бути більше контратак. Тому, розраховували на те, щоб били, заробляли «стандарти», змушували воротаря триматись у напрузі. А у другому таймі ми забили швидкий м’яч, і потім команда суперників почала розкриватись. У нас пішла більшість, підбори, виходи 2 в 1, 3 в 1. Не витиснули нічого і пропустили «стандарт».

- У останні хвилини Ви не ризикнули випустити п’ятого польового гравця. Все ж таки недостатньо натренований компонент чи щось інше?
- Ми працюємо. Тут більше психологічний підхід у цьому плані. Якби грали на домашньому паркеті – ми би ризикнули. А так – грали в гостях, ми погано адаптовувались до залу, я ще напередодні на тренуванні помітив десь у нас проблеми у роботі з м’ячем. Коли граєш 5 на 4 – це один з визначальних факторів у роботі з м’ячем. Ми в перший раз у цьому залі грали, тому і не ризикнули. 

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Ігор Супкарьов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!