«Odessa Open Cup-2019». Огляд другого ігрового дня

«Odessa Open Cup-2019». Weekdays

09:00. Вища ліга. 1/4 фіналу. «Django Stars» (Київ) – «Володимир» (Тиврів) – 1:0 (1:0)
Гол: Владислав Васалатій (7)
Попередження: Олександр Ковалишен (12), Дмитро Сендзюк (22), Владислав Васалатій (28) – Олександр Трибель (24)

Другий день турніру розпочався з чвертьфінального поєдинку Вищої ліги, в якому «Володимир» протистояв екс-тиврівчанину Владиславу Васалатію та його новій команді «Django Stars». Кияни здобули перемогу у групі А, а команда з Вінничини стала другою у групі В.

Зрештою, саме гол того-таки Васалатія і вирішив долю перепустки до півфіналу. Безкомпромісна боротьба принесла чималу кількість карток, втім, після єдиного взяття воріт на 7-ій хвилині глядачі голів так і не побачили. Тож, столична команда кваліфікувалася до півфіналу, а тиврівці потрапили до Кубка престижу.

09:40. Вища ліга. 1/4 фіналу. «Рятувальник» (Ромни) – «Grenada» (Черкаси) – 5:1 (5:0)
Голи: Сергій Бабинін (3, 3), Станіслав Носок (10), Денис Зеленкевич (13, пен.), Володимир Чухненко (14) – Сергій Біда (24)
Вилучення: Артур Погорілий (13)

Після нічиєї з «Донецьком» у стартовому поєдинку, представники Першої ліги почали додавати з кожним матчем. На стадії чвертьфіналу роменчани зустрілися з черкаською командою «Grenada». Всі питання щодо результату підопічні Ігоря Салівона зняли ще у першому таймі.

Після перерви Сергій Біда трохи забив гол престижу, однак, на більше гості не спромоглися, відправившись до Кубка Престижу.

10:20. Вища ліга. 1/4 фіналу. «Продексім-2» (Херсон) – «Чорне море» (Одеса) – 1:2 (1:0)
Голи: Максим Кошовий (2) – Олег Мірошник (16), Євген Логінов (21)
Попередження: Андрій Учитель (26, П)

У протистоянні молодості та досвіду перемогу здобули більш вікові гравці. Друга команда чемпіона України оформила собі мінімальну перевагу за результатами першого тайму.

Після перерви господарі турніру взяли ініціативу у свої руки та все ж зуміли мінімально схилити шальки терезів на свою користь, чого виявилося достатньо, щоб кваліфікуватися до півфіналу.

11:00. Вища ліга. 1/4 фіналу. «Донецьк» (Донецьк) – «Clic Media» (Молдова) – 3:0 (1:0)
Голи: Євген Яблонько (12), Віталій Нестерук (21), Євген Саківський (28)
Попередження: Вадим Турчану (26, С)

Зрештою, досвід взяв гору і у заключній чвертьфінальній парі. Амбітні донеччани вкотре продемонстрували, що прагнуть лише перемагати. Молдовські «медійники» приємно вразили багатьох глядачів, які спостерігали за їхніми матчами на одеському турнірі. Втім, створити сенсацію не зуміли.

Голи Яблонька та Нестерука разом з фінальною крапкою від Саківського оформили «Донецьку» останню перепустку до 1/2 фіналу. 

11:40. Перша ліга. 1-й тур. «Star» (Київ) – «Металіст» (Миронівка) – 1:4 (1:2)
Голи: Олександр Данько (6) – Тарас Шмельов (12), Антон Харченко (13, 20), Олександр Сливченко (24)
Попередження: Сергій Олійник (10), Олександр Данько (16) – Тарас Шмельов (23), Віталій Косун (23)

Доволі неочікувано розпочалися змагання у Першій лізі. Столичний «Star» досить непогано поборовся з «Донецьком» та «Рятувальником» на груповому етапі. Натомість, на Першу лігу сил не вистачило.

Зусиллями Данька кияни досить швидко вийшли вперед. Втім, ще до перерви миронівчани завдяки голам Шмельова та Харченка переломили хід зустрічі. Після відпочинку представники області ще збільшили гандикап, успішно завершивши свій стартовий поєдинок другого ігрового дня.

12:20. Вища ліга. 1/2 фіналу. «Django Stars» (Київ) – «Рятувальник» (Ромни) – 0:1 (0:0)
Гол: Станіслав Носок (22)

Перша півфінальна зустріч вийшла не надто багатою на голи. Втім, якщо на попередній стадії одного м'яча киянам вистачило для перемоги, то цього разу все завершилося інакшим чином.

Носок за 6 хвилин до завершення поєдинку приніс перемогу роменчанам. До слова, Станіслав став єдиним гравцем, який впродовж всього турніру зумів вразити ворота «Django Stars». Тож, представники Сумщини крокують до фіналу, а столичні футзалісти здобувають бронзу.

13:00. Перша ліга. 1-й тур. «Check Point» (Київ) – «Укргазбанк» (Київ) – 2:4 (2:0)
Голи: Роман Сидоренко (1), Віктор Степанюк (14, пен.) – Дмитро Медвідь (19), Віктор Данилів (24, 28, 28)
Попередження: Микола Лазарєв (19) – Дмитро Зубець (11)

Так само як і у першому поєдинку стартового туру Першої ліги, гостям так само вдалося забити 4 м'ячі. Втім, звитяга «банкірам» у київському дербі далася надзвичайно складно. 

Перший тайм завершився з перевагою «Check Point» у 2 м'ячі. Після перерви «Укргазбанк» зумів відігратися, і все йшло до нічиєї. Втім, на останніх секундах Віктор Данилів двічі засмутив суперників (у підсумку оформивши хет-трик) та приніс своїй команді першу звитягу на турнірі.

13:40. «Чорне море» (Одеса) – «Донецьк» (Донецьк) – 1:0 (0:0)
Гол: Євген Логінов (20)
Попередження: Федір Пилипів (14, ЧМ), Володимир Возний (28, ЧМ)
Нереалізований пенальті: Сергій Степаненко (25)

Так само один гол вирішив долю і другої перепустки до фіналу. Перша половина зустрічі завершилася нульовою нічиєю. У середині другого тайму Євген Логінов вивів «моряків» вперед.

Наприкінці зустрічі донеччани змусили одеситів притиснутися до своїх воріт та пішли у наступ з п'ятим польовим. Свій найкращий момент гості отримали на 25-ій хвилині. Однак, Сергій Степаненко не реалізував пенальті, влучивши у стійку. Тож, «Донецьк» фінішує на 3-ій сходинці, а представники Південної Пальміри зіграють у фіналі.

14:20. Перша ліга. 2-й тур. «Укргазбанк» (Київ) – «Металіст» (Миронівка) – 2:2 (1:0)
Голи: Віктор Данилів (14, пен.), Дмитро Жук (24) – Богдан Тітарук (28, 28)
Попередження: Вадим Степанюк (14, У)

Стартова зустріч 2-го туру у Першій лізі звів в очному протистоянні дві команди, які набрали по 3 очки у цьому міні-турнірі. Наприкінці тайму кияни заробили пенальті, який влучно реалізував Данилів, оформивши мінімальну перевагу у рахунку перед самісіньким свистком на перерву.

У другій половині Жук подвоїв перевагу «банкірів», і здавалося б наблизив свою команду до чільної позиції у змаганні перед заключним матчем. Однак, впродовж останньої хвилини миронівчанин Тітарук оформив дубль, неабияк закрутивши інтригу у Перші лізі. Поєдинки останнього туру обидва суперники проведуть завтра.

15:00. Перша ліга. 2-й тур. «Check Point» (Київ) – «Star» (Київ) – 1:3 (1:3)
Голи: Олексій Лазарєв (3) – Олександр Данько (11, 14), Павло Стельмах (12)

Нічиєю суперників скористався «Star». У столичному дербі цьому колективу вдалося здолати «Check Point». До слова, господарі знову вели у рахунку завдяки голу Олексія Лазарєва. Однак, останню трихвилинку стартової половини зустрічі вони відверто провалили.

Дубль Олександра Данька та гол Павла Стельмаха принесли «зіркам» першу звитягу та наблизили їх до конкурентів. Завтра вони поміряються сили з «​Укргазбанком», а «Check Point» протистоятиме «Металісту».

«Odessa Open Cup-2019». Weekends. Груповий етап 

15:40. Група А. «КнБ Studio» (Київ) – «Динамо» (Молдова) – 0:0 (0:0)
Попередження: Сергій Курдас (14, К), Василь Начаров (20, К), Максим Пушкарьов (28, К)

Ще один представник Молдови, однак, на цей раз вже у турнірі вихідного дня, – кишинівське «Динамо», яке є чемпіоном цієї країни, не зумів вразити ворота столичних «студійників».

Обидві команди створили гольові нагоди біля володінь суперників, однак, відклали вирішення турнірних справ на наступні поєдинки. 

16:20. Група С. «Юрінновація» (Київ) – «Володимир» (Тиврів) – 0:3 (0:1)
Голи: Павло Миколюк (11), Ігор Фещенко (19), Олександр Трибель (28)
Попередження: Юрій Онищук (10, В)

Свою боротьбу у другому турнірі тиврівці розпочали з перемоги над киянами. Гол Миколюка у першому таймі та влучні постріли Фещенка і Трибеля після перерви допомогли Вінничанам завоювати перше місце у своїй групі.

Наступні поєдинки у групі С обидві команди проведуть поєдинки проти одеського колективу «Sea Gate».  

17:00. Група D. «RED» (Київ) – «Lex-VSK» (Суми) – 2:1 (0:0)
Голи: Максим Чеберяк (27), Віталій Гавриленко (28) – Денис Завгородній (28)
Попередження: Віталій Гавриленко (15) – Ігор Шевкулов (4)

Серйозний рівень боротьби зі старту почали демонструвати команди групи D. Здавалося б, такий поєдинок все ж не визначить переможця. Однак, останні хвилини зустрічі все ж подарували глядачам голи.

Спочатку Максим Чеберяк вивів «червоних» вперед. Після цього Денис Завгородній зробив рахунок рівним під час гри сумчан з п'ятим польовим. Втім, Віталій Гавриленко перед самісінькою сиреною подарував столичним футзалістом таку важливу перемогу. З нетерпінням чекатимемо на поєдинки обидвох команд з «Продексімом-2», які обіцяють стати не менш цікавими та напруженими.

17:40. Група А. «КнБ Studio» (Київ) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 0:3 (0:1)
Голи: Сергій Рідний (8), Михайло Макшанов (10), Олександр Городецький (16)
Попередження: Сергій Курдас (12, К)

Вдало на турнірі стартував і представник Запоріжжя. Кияни зуміли стримати опір чемпіона Молдови, натомість, з «промисловцями» їм впоратися не вдалося.

Рідний і Макшанов забили по голу у першій половині зустрічі, а Городецький довершив звитягу гостей на початку другого тайму. Запоріжці вже точно кваліфікувалися до чвертьфіналу Вищої ліги. Натомість, подальша турнірна доля команди зі столиці вирішиться за підсумками матчу між «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» та «Динамо».

18:20. Група С. «Юрінновація» (Київ) – «Sea Gate» (Одеса) – 0:4 (0:2)
Голи: Максим Коптєв (8), Юрій Лоскутов (11, 16), Павло Бральчук (26)

Перший з двох представників Одеси у турнірі вихідного дня не розчарував місцевих вболівальників. По 2 голу у кожному з таймів принесли «морякам» впевнену перемогу над київськими «юристами».

Столична команда продовжить боротьбу у Першій лізі, а «Sea Gate» та «Володимир» в очному протистоянні завтра розіграють першу сходинку групи С.

19:00. Група В. «Антарес» (Київ) – «KIA Sport» (Київ) – 9:0 (4:0)
Голи: Віктор Мазур (1, 6, 11), Євген Гноянко (9, 23), Дмитро Кульгук (18, 28), Сергій Скаскевич (22), Євген Глуздовський (24)

Боротьби у стартовому матчі групи В не вийшло. Невелика кількість гравців у заявці «KIA Sport» не зуміла нав'язати боротьбу їхнім землякам з «Антареса». Господарі забили 4 та 5 м'ячів у першому та другому таймах відповідно, оформивши найбільш переконливу перемогу на турнірі. 

Ввечері «Антарес» проведе свій другий поєдинок у групі та може достроково посісти перше місце, у разі, якщо здолає одеський «UnReal».

19:40. Група А. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Динамо» (Молдова) – 1:2 (0:1)
Голи: Сергій Рідний (28) – Віталій Багряк (13, 28)
Попередження: Станіслав Порхун (15), Михайло Макшанов (16)

Запекла боротьба точилася за першу сходинку групи А. Запоріжців влаштовувала нічия, натомість, молдованам потрібно було лише перемагати. Зрештою, гостям вдалося це зробити. Віталій Багряк наприкінці першого тайма вивів кишинівців вперед.

Мінімальна перевага команди Доріна Кочебана трималася аж до останніх хвилин. Номінальні господарі поєдинку пішли вперед з п'ятим польовим, але м'яч все не йшов у ворота суперника. Натомість, той-таки Багряк на останній хвилині вразив ворота суперників. За 5 секунд до фінальної сирени Рідний відіграв один м'яч, проте, на більше часу не вистачило. Тож, переможцями групи А стали «динамівці».

20:20. Група В. «UnReal» (Одеса) – «Антарес» (Київ) – 2:2 (1:0)
Голи: Володимир Щербаков (4), Максим Савенко (26) – Дмитро Кульгук (19), Віктор Мазур (24)
Попередження: Володимир Савченко (23) – Сергій Скаскевич (23), Іван Мельник (28), Олександр Сушко (28)

Остаточне визначення володаря першої сходинки у групі А відкладене до завтра. Одесити та кияни по черзі виходили вперед в очній зустрічі, але, зрештою, переможця так і не визначили.

Зазначимо, що команді «UnReal», аби обійти «Антарес» у турнірній таблиці буде потрібно перемогти «KIA Sport», як мінімум, з різницею у 9 м'ячів.

21:00. Група D. «Продексім-2» (Херсон) – «Lex-VSK» (Суми) – 3:1 (3:1)
Голи: Максим Кошовий (1), Андрій Учитель (2), Едуард Волков (14), Віталій Поплевічев (14, АГ)
Попередження: Ігор Шелест (6), Шаміль Абдулаєв (14)
Вилучення: Ігор Шелест (18, друга ЖК)

У своєму другому поєдинку на груповому етапі сумчани знову поступилися. На цей раз їхнім кривдником став «Продексім-2». Херсонці вже до другої хвилини відвантажили у ворота суперників два голи, зусиллями Кошового та Учителя. Наприкінці тайму Волков довів різницю у рахунку до трьох м'ячів, однак, перед свистком на перерву, Поплевічев вразив власні ворота, подарувавши гостям надію. Втім, після відпочинку команди голів не забивали.

Завтра у протистоянні «Продексім-2» та «RED» буде визначено переможця групи D, а «Lex-VSK» продовжить участь вже у Першій лізі.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!