Друга ліга. «Віза-Вторма» виграла у принциповому поєдинку проти «Княжого Ринку»

Битва лідерів Другої ліги у Львові. Іншими словами цю гру не назвеш.Розпочався поєдинок для «Княжого Ринку» гірше не придумаєш. «Віза-Вторма» одразу ж заволоділа територіальною ініціативою і раз за разом почала створювати моменти. До пори, до часу, команду рятував Стасюк, але і він був безсилим, коли на 7-й хвилині після виходу 2 в 1 відзначиться Уграк. Саме цей гравець згодом стане автором другого гола своєї команди. Що цікаво, в ці хвилини у «княжичів» попереду не виходило нічого.

Щоб хоча б якось вирівняти гру, як і у матчі в Івано-Франківську, головний тренер львівської команди Євген Москвін вирішив випустити п’ятого польового гравця. І варто сказати, що моментів біля воріт гостей побільшало.

Зокрема, чудові нагоди забити втратив Миколюк та Лаба, яким лише мізеру не вистачило щоб скоротити рахунок в зустрічі до мінімуму.

У другому таймі, в першу чергу, завдяки п’ятому польовому гравцю «княжичі» зуміли вирівняти гру. Гравці львівської команди взяли гру під свій контроль, і згодом почали виникати моменти. Зокрема, чудові нагоди відзначитися по черзі втратили Мацик (поперечина), Москвін та Яцишин. Гості ж переважно захищалися й зрідка пробивали по воротах львів’ян. Тим не менш, підопічні Івана Скіцка свій гол забили. Коли вже спливали останні секунди зустрічі, «Віза-Вторма» забила втретє. Франківцям вдалася зразкова контратака, яку вдало завершив капітан – Олег Веприк.

Фінальна сирена у палаці спорту «Галичина» фіксує перемогу гостей із рахунком 3:0, яка дозволила цій команді забронювати за собою перше місце у Групі 1 і пряму путівку в 1/4 фіналу.«Княжий ринок» виходить з групи з другого місця й доведеться зіграти стикові матчі в плей-офф.

Євген Москвін, головний тренер МФК «Княжий Ринок» (Львів):

Хотіли перемогти, але зробити цього не вдалося.

Найперше, дали знати про себе фізичні кондиції. Помітно було, що суперник готовий краще. Чому так? На це є багато причин, а основна, що «Віза-Вторма» проводить більше таких ігор, як сьогодні. В Івано-Франківську йде чемпіонат, багато ігор, плюс матчі Другої ліги, а у нас окрім матчів цієї ж Другої ліги та віднедавна Кубка Львівщини ігрової практики нема. Та і суперники на Кубку не такі сильні, як би хотілося.

Тим не менш, робили спроби з тим же п’ятим польовим щось змінити, але це був не наш день. Треба рухатися далі. Матч проти «Візи-Вторми», сподіваюся, стане для нас хорошим уроком перед іграми плей-офф, де права на помилку ми вже не маємо.

Іван Скіцко, головний тренер МФК «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ):

Результатом, звісно, що задоволений. Перш за все, дякую своїм футзалістам, які виконали установку на гру, показали характер, бійцівські якості та зуміли нав’язати супернику свою гру. Ми обіграли дуже сильного суперника. «Княжий Ринок» сподобався ще у першій нашій очній зустрічі, коли я ще не був головним тренером.

Таких ігор у нас в чемпіонаті Івано-Франківська мало. Десь мені ця гра нагадала дербі за участю «Енергії» та «Урагану».

Добре, що випала можливість зіграти саме з таким суперником. Потенціал у «Княжого Ринка» є, і я вірю, що в цієї команди велике майбутнє. Також радує, що вдалося взяти перше місце в групі. Далі будемо готуватися до матчів плей-офф. Все найцікавіше лише розпочинається…

«Княжий Ринок» (Львів) - «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) - 0:3
Голи:
Уграк (7,14), Веприк (40).
«Княжий Ринок»: Стасюк – Лаба, Дудаш, Москвін, Цибик, Скрильов, Яцишин, Миколюк, Когут, Ковалишин, Мацик, Татарченко, Морикишка
«Віза-Вторма»: Орищук - Подолюк, Паньків, Лещук, Веприк, Гурак, Уграк, Москалик, Білик, Борсук, Сікач, Горбатий, Перепічка, Кушецький.
Попередження: Яцишин (8), Дудаш (10), Стасюк (21), Цибик (29)

За матеріалами прес-служби МФК «Княжий Ринок» (Львів)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!