Євро-2018. Україна – Португалія. Анонс

В останній день групового етапу Євро-2018 збірна України зіграє проти фаворита групи «С» - збірної Португалії. Оскільки обидві команди вже забезпечили собі місце у чвертьфіналі, то в очному протистоянні вони мають розіграти підсумкове перше місце у групі. І хоча багато хто зі спеціалістів вважає, що у португальців шанси на перше місце виглядають вищими, у нас немає сумнівів у тому, що підопічні Олександра Косенка матимуть іншу думку щодо цього.

Звичайно, у піренейців буде невеличка перевага перед нашою командою в тому плані, що вони трохи більше відпочивали. Тому, питання відновлення після надважкого поєдинку проти збірної Румунії наразі є дуже актуальним. І тільки під час гри ми зможемо побачити, на скільки відсотків «синьо-жовті» встигли відновитись до поєдинку проти Рікардіньо та компанії. І якщо наші футзалісти змогли поновити свої сили, то є надія на те, що вони зможуть як мінімум дати бій португальцям.

За рахунок чого можна буде гідно протистояти «європейським бразильцям»? Перш за все, за рахунок самовіддачі, чим збірна України завжди славилася. І, звісно, за рахунок дисципліни, інакше португальці помилок не простять. І тут вже треба буде сподіватись на те, що Іваняк піймає кураж у воротах, і тоді підопічним Жоржа Браза буде складно його пробити. Також не варто забувати про вміння нашої команди грати через «стовпа», і цим у поєдинку проти такого грізного суперника, як Португалія, треба буде скористатись. А ще не будемо забувати про фактор четвірок. Матч проти збірної Румунії показав, що, можливо, Олександр Косенко десь припустився помилок, коли обирав четвірки на цю гру. І коли тренерський штаб збірної України поміняв поєднання гравців, то гра нашої команди стала виглядати трохи інакше та цікавіше. Тому, вибір оптимальних поєднань у четвірках буде важливим для такої гри.

Також не треба забувати про той факт, що у нашої команди не зовсім позитивна статистика зустрічей зі збірною Португалії. І, звичайно, її хотілося б покращити. А заодно цей поєдинок має стати непоганою можливістю взяти реванш у піренейців за поразку у чвертьфіналі Євро-2014 у Бельгії. Нагадаємо, що тоді збірна України поступилася з рахунком 2:1 «завдяки» двом голам Кардинала. Тому, цей факт має стати для підопічних Олександра Косенка додатковим стимулом перемогти грізних португальців. А про стимул посісти перше місце у групі і мови не може бути і мови, тому що наші футзалісти і так все розуміють. Тому, будемо вірити, що «синьо-жовті» підійдуть до гри з Португалією в оптимальних кондиціях і зможуть показати хорошу гру, а заодно і здобути позитивний результат.   

Україна – Португалія.
4 лютого 2018 року. Словенія. Любляна. «Арена Стожице» - 19.00.
Пряма трансляція: «Футбол 1»

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: УЄФА

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!