Футзальна молодіжка пройде бойове випробування в Тегерані

У ці дні вся увага футзальної громадськості прикута до майбутніх матчів національної збірної України зі збірною Іспанії. Але серйозне випробування чекає і нашу молодіжну команду. 27 січня о 19.50 з Борисполя команда, очолювана Віталієм Одеговим, вилетіла в Тегеран, де 30 і 31 січня наші хлопці зіграють зі своїми іранськими однолітками.

Українська делегація складається з 19-ти осіб, включаючи 14 футболістів. З 23 січня молодіжна команда працювала на зборі в Сумах, і, на жаль, у склад виїжджають довелося вносити зміни. Так, замість гравців хмельницького «Сокола» Іллі Бакінського і Артура Подлюка Асоціації футзалу України в терміновому порядку вдалося оформити документи двох футболістів, викликаних на заміну – це голкіпер Тарас Левандівський («Ураган») і універсал з «ЛТК/Інбев/НПУ» Олександр Карбула.

Таким чином, Тегеран вирушили наступні футболісти:

- воротарі: Назарій Войтович («Енергія»), Тарас Левандівський («Ураган»)

- польові гравці: Віталій Радевич («Енергія»), Владислав Воронцов, Олег Виставний (обидва – «Локомотив-2»), Артем Мороховець, Максим Чеберяк, Денис Зеленкевич, Олександр Карбула (всі – «ЛТК/Інбев/НПУ»), Василь Кефа, Микола Микитюк, Юліан Горбатий, Мар'ян Пелех (всі – «Ураган»), Максим Паутяк («Пяст», Польща).

Про збір молодіжної збірної в Сумах, і з яким настроєм команда летить в Іран – про це розповів головний тренер команди Віталій Одегов.

- Вважаю, що в Сумах ми плідно провели час, який був присвячений налагодженню ігрових зв'язків. Потрібно було прийти до єдиного взаєморозуміння при розіграші стандартів, аутів, кутових, пробували награвати чисельну більшість, меншість. Над цими питаннями займалися теоретично, і намагалися потім вже це відпрацювати на практиці. Дуже багато було ігрових вправ для того, щоб намацати ігрові зв'язки.

Зазначу, що всі працювали з великим бажанням, бо для них це початок шляху. Їм все це цікаво, вони ще не переситилися, не наїлися великим футзалом. Видно, що хлопцям не терпиться показати себе, свої можливості на міжнародному рівні.

- Є якесь конкретне уявлення про те, з ким доведеться грати?
- Так, у нас є дві останні гри молодіжної збірної Ірану. До гри у нас є два дні, і ми з командою будемо їх переглядати. Можна говорити, що в Ірані є загальна стратегія збірних, вони грають більше «4-0», намагаються дорожити м'ячем. Люблять багато контролювати м'яч, і просто так з ним не розлучаються, іноді навіть авантюрно грають з ним у воротарському майданчику.

Ми дуже розраховували на Іллю Бакінського, але він отримав травму, добре, що встигли оперативно спрацювати в Асоціації, і другим воротарем летить Тарас Левандівський.

У аеропорту Борисполя молодіжну команду проводжали президент Асоціації футзалу України Сергій Владико і віце-президент АФУ Володимир Гримайло. Сергій Владико побажав молодим хлопцям в матчах з Іраном показати всі свої найкращі якості, і зазначив, що, незважаючи на те, що вся увага зараз сконцентрована на матчах національної команди, вже після них в Україні будуть чекати позитивних новин зі столиці Ірану і з великим інтересом слідкувати за іграми наших молодих футболістів. 

 

За матеріалами сайту Sport.ua

 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!