Головна / Збірні України / Молодіжна (U-21)

Вітаємо з Днем народження Віталія Одегова!

Сьогодні 43 роки виповнюється головному тренеру молодіжних збірних України Віталію Одегову!

Весь колектив Асоціації футзалу України щиро вітає Віталія Олексійовича зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, злагоди та подальших успіхів у роботі зі збірними.

Читати бiльше »»

Віталій Одєгов: «Наша група – найрівніша з усіх чотирьох»

Головний тренер юнацької збірної України Віталій Одєгов поділився з прес-службою Асоціації футзалу України своєю думкою щодо результатів жеребкування відбіркового етапу Юнацьких Олімпійських Ігор – 2018:

Читати бiльше »»

Стали відомі результати жеребкування відбіркового етапу Юнацьких Олімпійських Ігор - 2018

Голова відділу УЄФА по змаганнях для збірних Ленс Келлі провів жеребкування європейського кваліфікаційного відбору на Юнацькі Олімпійські Ігри 2018 для юнацьких та дівочих збірних команд. У відбірковому турнірі серед юнаків візьмуть участь шістнадцять команд, які розділені на чотири групи.

Читати бiльше »»

Віталій Одєгов: «Для молодіжної та юнацької збірних сезон можна вважати вдалим»

У сезоні 2016/2017 р. р. відбулось дуже багато подій, пов’язаних з молодіжною та юнацькою збірними України з футзалу, які очолює Віталій Одєгов.

Читати бiльше »»

Мар’ян Пелех: «Я намагався не підвести тренера та партнерів»

Капітан молодіжної збірної України Мар’ян Пелех поділився з прес-службою Асоціації футзалу України враженнями від двох матчів нашої «молодіжки» проти Словаччини.

Читати бiльше »»

Олександр Карбула: «З кожною грою наша «молодіжна» прогресує»

Гравець «ЛТК/ІнБев/НПУ» та молодіжної збірної України Олександр Карбула в інтерв’ю прес-службі Асоціації футзалу України підбив підсумки сезону для нашої «молодіжки».

Читати бiльше »»

Олександр Косенко: «У молодіжної збірної України був єдиний колектив»

Головний тренер національної збірної України Олександр Косенко спостерігав за матчами молодіжної збірної України у словацькому Кошице. Нагадаємо, що «синьо-жовті» виграли обидва поєдинки у своїх словацьких однолітків (2:1 та 3:0).

Читати бiльше »»

Віталій Одєгов: «Нам вдалося краще реалізувати свої моменти»

Виконуючий обов’язки головного тренера молодіжної збірної України Віталій Одєгов відповів на запитання прес-служби Асоціації футзалу України після другого матчу проти словацької «молодіжки», який «синьо-жовті» виграли з рахунком 3:0.

Читати бiльше »»

Словаччина (U-21) – Україна (U-21) 0:3. Українці здобули другу перемогу поспіль

Одразу зазначимо, що цей матч за згодою сторін розпочався на п’ятнадцять хвилин пізніше. Втім, це не відобразилось на настроях команд. Особливо, матуть, це стосувалося словаків, які хотіли взяти реванш за поразку, отриману напередодні.

Читати бiльше »»

Словаччина (U-21) – Україна (U-21). Анонс другого товариського матчу

Сьогодні молодіжна збірна України зіграє свій другий поєдинок проти молодіжної збірної Словаччини. Якщо чесно, то час початку цього поєдинку трохи дивує, оскільки розпочнеться він о 17.00 за місцевим часом. І це – у робочий день. Втім, це – питання до організаторів.

Читати бiльше »»

Артем Мороховець: «Для мене це перших гол у міжнародних матчах»

Автор одного з двох голів у ворота молодіжної збірної Словаччини, Артем Мороховець, поділився з прес-службою Асоціації футзалу України своїми враженнями від перемоги у першому товариському матчі в Кошице.

Читати бiльше »»

Віталій Одєгов: «Ми весь час грали першим номером, але не забили багато моментів»

Виконуючий обов’язки головного тренера молодіжної збірної України Віталій Одєгов прокоментував перемогу над молодіжною збірною Словаччини у першому товариському матчі, який відбувся у Кошице.

Читати бiльше »»

Словаччина (U-21) – Україна (U-21) – 1:2. Українці виграють у першому товариському матчі в Кошице

Перший з двох запланований поєдинків між молодіжними збірними Словаччини та України зібрав непогану аудиторію. Принаймні, на центральній трибуні «Мульті Хала Арени» було багато людей. Тобто, підтримка словацьким молодим футзалістам була більш-менш забезпечена.

Читати бiльше »»

Словаччина (U-21) – Україна (U-21). Анонс першого товариського матчу

Сьогодні молодіжна збірна України зіграє перший з двох запланованих поєдинків проти молодіжної збірної Словаччини. Як вже повідомляла прес-служба Асоціації футзалу України, «синьо-жовті» прибули до словацького Кошице вчора, однак не у повному складі.

Читати бiльше »»

Молодіжна збірна України провела тренування в Кошице + ФОТО

Як вже повідомляла прес-служба Асоціації футзалу України, сьогодні молодіжна збірна України прибула до словацького міста Кошице, де завтра та післязавтра вона зіграє два матчі зі словацькою «молодіжкою».

Читати бiльше »»

Збірна України (U-21) прибула у Словаччину без чотирьох гравців «Сокола»

Молодіжна збірна України сьогодні вранці вирушила до словацького міста Кошице, де 21 та 22 травня проведе два товариських матчі зі словацькою «молодіжкою».

Читати бiльше »»

Збірна України (U-21): останні приготування перед виїздом у Кошице + ФОТО

Перед виїздом у Словаччину молодіжна збірна України провела дуже інтенсивний день. У другий і заключний день короткотривалого тренувального збору «синьо-жовті» приділяли багато уваги теоретичним заняттям. Тому, їх було проведено два – перед ранковим та вечірнім тренуваннями.

Читати бiльше »»

Молодіжна збірна України запрошує на відкрите тренування

Сьогодні у спорткомплексі «Зінедін», що під Ужгородом, відбудеться відкрите тренування молодіжної збірної України з футзалу, яка готується до товариських матчів з молодіжною збірною Словаччини. Запрошуємо усіх ужгородських любителів футзалу та представників ЗМІ відвідати цей захід.

Читати бiльше »»

Олександр Пархоменко: «Всі хочуть показати себе перед головним тренером національної збірної»

Єдиний легіонер у цьому складі молодіжної збірної України, гравець іспанського «Мовістар Інтера» Олександр Пархоменко, поділився з прес-службою Асоціації футзалу України своїми очікуваннями щодо майбутніх матчів зі словацькою «молодіжкою».

Читати бiльше »»

Молодіжна збірна України розпочала підготовку до матчів зі словацькими однолітками + ФОТО

Збірна України (U-21) розпочала підготовку до двох поєдинків проти молодіжної збірної Словаччини, які, нагадаємо, відбудуться 21 та 22 травня у словацькому Кошице.

Читати бiльше »»

Сторінки

Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!