Молодіжна збірна України розпочала підготовку до матчів зі словацькими однолітками + ФОТО

Збірна України (U-21) розпочала підготовку до двох поєдинків проти молодіжної збірної Словаччини, які, нагадаємо, відбудуться 21 та 22 травня у словацькому Кошице. Як вже повідомляла прес-служба Асоціації футзалу України, до цих матчів під головуванням Віталія Одєгова будуть готуватись чотирнадцяти гравців. Сьогодні всі вони зібрались в Ужгороді, а точніше – під Ужгородом, оскільки місце розташування нашої «молодіжки» - готель «Зінедін», поруч з яким розташований одноіменний спорткомплекс – знаходиться за містом.

До речі, трохи розповімо про цей готельно-спортивний комплекс (назвемо його так). Фактично він схожий на заміську базу. Поруч з готелем знаходиться футбольне поле, а також два відкритих басейни – дитячий та дорослий. У самому ж спорткомплексі «Зінедін» знаходяться великий басейн, а також тренувальний баскетбольний бал та основний зал, у якому зазвичай проходять змагання з футзалу, гандболу, волейболу та індоор-хокею. Саме у цьому залі і тренуватиметься молодіжна збірна України перед виїздом у Словаччину. 

 

 

 

 

 

 

Незадовго до першого тренування відбулось зібрання нашої «молодіжки», на якому, окрім її наставника Віталія Одєгова, кілька слів сказали Президент Асоціації футзалу України Сергій Владико та головний тренер національної збірної України Олександр Косенко. Зокрема, Сергій Васильович наголосив на тому, що у матчах зі Словаччиною головне – не перемога за будь-яку ціну, а набуття міжнародного досвіду, який може молодим гравцям знадобитися у майбутньому. Щодо Олександра Петровича, то він побажав гравцям «молодіжки», щоб вони були на майданчику єдиним колективом і привів приклад національної збірної України, яка саме завдяки єдності та командному духу перемогла збірну Хорватії у вирішальному матчі за вихід на Євро-2018.

Після цього «синьо-жовті» вийшли на паркет спорткомплексу «Зінедін» і провели перше тренування, яке, за традицією, було втягуючим. Однак, вже походу тренування стало помітно, що всі гравці знаходяться у хорошій формі. Особливо це проявилось після того, як наші футзалісти перейшли від фізичних вправ до різноманітних «двосторінок», у яких вони отримали можливість трохи більше проявити себе. Можливо, так на них вплинула присутність на трибунах Сергія Владико та Олександра Косенка. 

 

 

 

 

 

 

 

 

На завтра у нашої команди заплановані два тренування та теоретичне заняття. А вже післязавтра українська «молодіжка» візьме курс на Словаччину. 

Прес-служба Асоціації футзалу України   

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!