Євгеній Козлов: «Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою і гарячим серцем»

Воротар юнацької збірної України розповів про переможний старт нашої команди в Основному раунді Євро-2019 та налаштування на поєдинок з Румунією.

– Євгенію, юнацька збірна України довго готувалася до матчів Основного раунду Євро-2019, проводячи велику кількість міжнародних товариських поєдинків та навчально-тренувальних зборів. Як вважаєш, наскільки готовою команда підійшла до офіційних зустрічей?

 Думаю, ми були готовими на 100%. Впродовж останніх трьох місяців нам вдалося провести 6 товариських матчів зі збірними Італії, Угорщини та Сербії. Це були дійсно цікаві та пізнавальні зустрічі, які неабияк сприяли підготовці нашої команди до поєдинків у Скоп`є.

– Які емоції відчуваєш після першої перемоги над бельгійцями?

– Емоції лише позитивні. Ми взяли 3 очки у поєдинку з дійсно сильним суперником. Однак, сьогодні буде зовсім інший матч і зараз всі думки пов`язані з матчем проти Румунії.

– Попередній матч зі збірної Бельгії ви провели минулої осені у рамках «Ostrava Futsal Cup» і також здобули вольову перемогу. Чим відрізнялися ці зустрічі?

– Як і у поєдинку в Чехії у перших таймах ми мали проблеми з реалізацією. Бельгійці віддали нам ініціативу та грали другим номером. Під час перерви Віталій Олексійович вказав нам на компоненти гри, в яких треба додати. Друга половина вийшла значно кращою і наприкінці зустрічі ми зуміли втілити свою перевагу у заслужені голи, які принесли перемогу.

– Тим не менш, за рахунку 0:1 гравці суперника мали декілька виходів віч-на-віч, але ти зумів вдало зіграти у тих епізодах. Наскільки б міг змінитися хід гри, якби суперник подвоїв свій гандикап у першому таймі?

– Було б дуже складно. Вони б перейшли на гру у контратаках. Бельгійці є дуже сильними у грі з м`ячем та непогано тримають його під своїм контролем. Втім, добре, що все склалося інакшим чином і результат на табло не може нас не тішити.

– До слова, ваш наступний суперник – збірна Румунії перемогла господарів турніру у групі 4 з рахунком 7:2 і сьогоднішній матч може стати вирішальним для виходу з групи. Чи тисне цей психологічний момент?

– Правду кажучи, ми не думаємо про те з яким рахунком румуни здолали македонців. Безперечно, я згоден, що сьогоднішній матч є вирішальним щодо боротьби за перепустку до фінальної частини Євро-2019. Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою і гарячим серцем. Вірю, що у нас все вийде!

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!