У Львові відбувся всеукраїнський турнір серед дівчат 2003-2004 р. н.

Асоціація футзалу Львівщини, за ініціативи її президента Мирослава Хом’яка, а також керівників Комітету жіночого футзалу Мар’яна Неділька та Ігоря Савки, провела футзальний турнір серед дівчат 2003-2004 років народження «Кубок Весни-2017». Головний кубок змагань поїхав до Буська, друге місце посіли юні футзалістки з Сокалю, а третє – з Жовкви. Усі матчі турніру відбулися у Львові у спортзалі обласної ДСЮШ.

«Планувалося, що у цьому турнірі візьме участь 6-8 команд зі Львова та області, - каже Мар’ян Неділько, голова Комітету жіночого футзалу Асоціації футзалу Львівщини. – На жаль, деякі команди через різні причини приїхати так і не змогли, а відтак п’ять дівочих команд, а саме «Надбужжя» (Буськ), «Нива-2004» (Миколаїв),  «Розточчя» (Жовква), «Буг» (Сокаль) та ДЮСШ-1 (Львів), за найвищі місця турніру боролися в одноколовому турнірі. Вважаю, що турнір вдалося провести на хорошому рівні, оскільки після змагань отримали чимало позитивних відгуків від тренерів, дівчат та їх батьків. Рівень турніру також сподобався, оскільки матчі показали, що усі дівчата мають хороше розуміння гри, а деякі з них недарма за свою майстерність отримують виклики до збірних команд України різних вікових категорій. Наш комітет зробить усе можливе, щоб цей турнір серед дівчат 2003-2004 року народження і молодших став традиційним».

Відкрив турнір президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як. Він не тільки привітав усі дівчат зі святом весни, запропонував вболівальникам оплесками підтримати кожну команду-учасницю турніру, а також побажав, щоб на таких турнірах народжувалися нові таланти і майбутні зірки українського жіночого футзалу.

За підсумками одноколового турніру найкращою стала команда «Надбужжя». Дівчата з Буська набрала 9 очок з 12 можливих і зуміли на одне очко випередити команду з Сокаля «Буг». З сімома очками в активі команда «Розточчя» з Жовкви посіла підсумкове третє місце. Миколаївська «Нива» стала єдиною командою на турнірі, яка кількість набраних очок сумістила з підсумковим місцем. Єдиною команді, якій так і не вдалося набрати бодай одне очко, стала львівська «ДЮСШ-1» - підсумкове п’яте місце.

Усі команди, в тому числі і їх тренери з рук Мар’яна Неділька отримали пам’ятні подарунки – Кубки, медалі, дипломи та грамоти. Окремо організатори турніру нагородили кращих гравців. Кращим воротарем турніру стала Тетяна Домбровська (ДЮСШ-1, Львів), кращим бомбардиром – Наталя Корнацька («Буг», Сокаль), а кращим гравцем організатори визнали Анастасію Бецу з команди «Нива» (Миколаїв).

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Львівщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!